Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted (edited)

i georgiev je otkazao koncert

jebe Vučića. Ovaj pomerio zborno mesto.

inače vučić je jedna neopevana budala, situacija je dovoljno gadna da ne treba i on kao glavni vodja da širi defetizam i paniku svojim glupavim izrazom lica i lošom glumom.

Edited by steins
Posted

onaj predhodni tekst u blicu bio naduvan, ovaj je ok

Posted

smitrovica

ljudi, sta je sa @Zliglijem??

Posted

Cuo sam se sa sestrom i kaze da je po gradu panika i velika guzva benzinske pumpe pod opsadom.

Plasim se da kazem, ali sam pod utiskom da je ovaj govorom na sednici napravio zescu paniku.

Posted

mislim da bi morali da razmotrimo opciju da žrtvujemo Vulina da bi udovoljili bogovima, old ones and new ones.....

Posted

Obrenovac

BnxSTGuIUAEc1cG.jpg

u jbt :(

Posted

baza sajta poplave.rs raste velikom brzinom, svaka cast ekipi

Posted

ovo ko balard. drowned world.

Posted

Eno ga i Kurir koji je preneo vest sa Blica za vodu....

http://www.kurir-info.rs/paznja-voda-u-beogradu-nije-za-pice-clanak-1370533

Vest je naravno nepismena brljotina i a čak i deo vezan za Voždovac (koji ima neke veze sa istinom) nije dobro prenet :isuse: 

Evo šta je izvor glasina oko vode i prateće panike, sa sajta opštine Voždovac!

Подавалска насеља без воде

Подавалска насеља Пиносава, Рипањ, део Белог потока, Степашиновац, Зуце и врх Авале остали су без воде, коју је искључило ЈКП “Београдски водовод и канализација” због неисправности воде.

Грађани ових насеља могу се снабеди пијаћом водом из цистерни које супостављене на угроженим местима.

Posted (edited)

evakuišu se okolna mesta, orid i mrđenovac (500 ljudi), sada mi helikopteri preleteli preko kuće u smeru prema ceru...

U Oridu opada Dobrava. Moj cale kaze da je pola metra niza nego juce. Ne znam sto bi ih pomerali iz sela kad se skola nalazi na misarskom brdu

jjmcux.jpg

Cuo sam se sa sestrom i kaze da je po gradu panika i velika guzva benzinske pumpe pod opsadom.

Plasim se da kazem, ali sam pod utiskom da je ovaj govorom na sednici napravio zescu paniku.

Prodavnice su prepune. Hleb moze da kupi onaj ko je prethodno vec narucio.

Edited by ficfiric
Posted

vucic dosta grijesi sa tonom svog govora, ne mogu da vjerujem da to ne vidi

Posted

U prvom odgovoru na zahtev Srbije upućen Evropskoj uniji u četvrtak, danas su reagovale Slovenija, Bugarska Nemačka, Mađarska, Austrija, Češka i Hrvatska.

Za danas je predviđen dolazak u Srbiju tri tima civilne zaštite Slovenije, sa pumpama velikog kapacite za izvlačenje vode. Tim čini 19 ljudi i dve pumpe visokog kapaciteta.

Iz Bugarske su u Srbiju upućena dva vatrogasna vozila sa 10 motornih pumpi velike crpne snage i više vozila i čamaca sa 16 pumpi visokog kapaciteta za izvlačenje vode. Na raspolaganje su stavljena i dva motorna čamca za spasavanje.

Očekuje se da u subotu u Srbiju stigne i pomoć iz Nemačke. U njenom sastavu biće 15 spasilaca sa tri pumpe velike crpne snage (15.000 lit/min i 5.000 lit/min), 5 kamiona i agregat od 50kw.

Iz Austrije će tokom vikenda biti upućen tim civilne zaštite za spasavanje sa pumpama visokog kapaciteta, a očekuje se i potvrda o angažovanju čamaca i helikoptera.

Mađarska je odobrila angažovanje pet čamaca i helikoptera za spasvanje.

Češka je odobrila angažovanje tima spasilaca sa sa pumpom velikog kapaciteta, čamac i sedam vozila različitih namena.

Tokom vikenda očekuje se angažovanje dodatnih kapaciteta iz zemalja članica Evropske unije, dok u subotu u Srbiju stiže tim iz Biroa za humanitarna pitanja Evropske komisije čiji će zadatak biti da angažuje pomoć za otklanjanje posledica poplava.

Koordinacioni centar za urgentnu pomoć Evropske komisije je u neposrednom kontaktu i sa Centrom za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije, kao i sa zemljama učesnicama mehanizma, kako bi se istražile dalje mogućnosti za pružanje pomoći.