Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Skupljaće čamce po marinama - aha, važi. Kakva glupost. Oni to jednostavno nemaju čime da transportuju. Trebaju im gumeni čamci, desantni, za deset i više ljudi, oni koje je vojska tako opušteno prodavala po otpadima.

A u kom si ti kraju?

smitrovica

Posted

cekajte, ajde neko ozbiljan da se javi i da mi kaze da li da kupam bebu veceras? vec sam kupio flasiranu vodu i podlegao apokalipticnoj panici koja vlada u mom supermarketu ali nisam siguran da li dalje da pravim budalu od sebe (po ovom pitanju) ili da se postavim ko koliko-toliko razumno bice.

Posted

oni vuku negde od save ako se dobro secam

Posted

cekajte, ajde neko ozbiljan da se javi i da mi kaze da li da kupam bebu veceras? vec sam kupio flasiranu vodu i podlegao apokalipticnoj panici koja vlada u mom supermarketu ali nisam siguran da li dalje da pravim budalu od sebe (po ovom pitanju) ili da se postavim ko koliko-toliko razumno bice.

i mom supermarketu je takva panika bila, iste ove informacije koje je blic objavio pa povukao vest.

Posted

Купај бре слободно

Posted

ok, moja naloznica isto cita ovaj forum i sada se dere na mene da ne pravim budalu od sebe. srecom ne postujem po sebriliti drulu.

Posted

ok, novi šabački most je prohodan za sva vozila.

kačim par slika, jedna je iz mog podruma, voda je manja, možda 20cm, ništa bitno, i dve slike sada već čuvenog cerskog obodnog kanala. nasip još ima prostora za 0,5 do 2m vode, kako gde.

WP_20140516_17_36_28_Pro.jpg

WP_20140516_17_30_27_Pro.jpg

WP_20140516_17_31_16_Pro.jpg

----------

nakon što sam odslušao vučića na ovoj sednici gde viče "tišina" promenio sam planove. spakovaću šta mogu, bitne stvari podići na tavan ili na plakare, zaključati kuću, staviti dva džaka na vrata i odvesti majku u BG. besmisleno je čekati talas i moguću evakuaciju.

Posted

Moj tata je otišao dao Merkatora u Beograđanki, kupio tri balona vode, kaže da nema ni panike, niti preterano zainteresovanih za kupovinu vode.  Ali, ja bih rekla da je to do radnje i klijentele. Tamo že, verovatno, da plane ručno ceđeni sok.

Posted

Cekaj..jel si ti ovo lozio ili si ozbiljan ?

Jerbo se vest ne moze naci

bilo, sklonili su

Posted (edited)

Cekaj..jel si ti ovo lozio ili si ozbiljan ?

Jerbo se vest ne moze naci

Obrisana. Bila je nezvanicna.

Ja ako budem isao u Sabac idem u patikama. Jebes nepromocivu obucu ako cu da dobijem zuljeve.

Edited by katamaran
Posted

ok, moja naloznica isto cita ovaj forum i sada se dere na mene da ne pravim budalu od sebe. srecom ne postujem po sebriliti drulu.

ma ne pravis budalu od sebe (naloznice, leave kim alone :mad: :P), normalno je da se cimas oko takvis stvari. ja cu da budem jos gori panicar.

Posted

ok, novi šabački most je prohodan za sva vozila.

kačim par slika, jedna je iz mog podruma, voda je manja, možda 20cm, ništa bitno, i dve slike sada već čuvenog cerskog obodnog kanala. nasip još ima prostora za 0,5 do 2m vode, kako gde.

WP_20140516_17_36_28_Pro.jpg

WP_20140516_17_30_27_Pro.jpg

WP_20140516_17_31_16_Pro.jpg

----------

nakon što sam odslušao vučića na ovoj sednici gde viče "tišina" promenio sam planove. spakovaću šta mogu, bitne stvari podići na tavan ili na plakare, zaključati kuću, staviti dva džaka na vrata i odvesti majku u BG. besmisleno je čekati talas i moguću evakuaciju.

podrzavam.

Posted (edited)

Malo mi je cudno ovo oko nestanaka struje. Kad je visi vodostaj, obicno se termoelektrane namerno iskljucuju jer hidroelektrane same proizvode vise nego sto im treba. Sada verovatno imaju problema kome da uvale visak koji napravi hidroelektrana kod Zvornika. A i Djerdap ce verovatno raditi punom parom za koji dan.

edit: pricam kao laik

Edited by Fins fleet