InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Skupljaće čamce po marinama - aha, važi. Kakva glupost. Oni to jednostavno nemaju čime da transportuju. Trebaju im gumeni čamci, desantni, za deset i više ljudi, oni koje je vojska tako opušteno prodavala po otpadima. A u kom si ti kraju? smitrovica
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 cekajte, ajde neko ozbiljan da se javi i da mi kaze da li da kupam bebu veceras? vec sam kupio flasiranu vodu i podlegao apokalipticnoj panici koja vlada u mom supermarketu ali nisam siguran da li dalje da pravim budalu od sebe (po ovom pitanju) ili da se postavim ko koliko-toliko razumno bice.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 cekajte, ajde neko ozbiljan da se javi i da mi kaze da li da kupam bebu veceras? vec sam kupio flasiranu vodu i podlegao apokalipticnoj panici koja vlada u mom supermarketu ali nisam siguran da li dalje da pravim budalu od sebe (po ovom pitanju) ili da se postavim ko koliko-toliko razumno bice. i mom supermarketu je takva panika bila, iste ove informacije koje je blic objavio pa povukao vest.
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ok, moja naloznica isto cita ovaj forum i sada se dere na mene da ne pravim budalu od sebe. srecom ne postujem po sebriliti drulu.
SNARC Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 "Blic" saznaje: Voda u Beogradu nije za piće! Ni za piće ni za spremanje obroka, kako pišu... Cekaj..jel si ti ovo lozio ili si ozbiljan ? Jerbo se vest ne moze naci
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ok, novi šabački most je prohodan za sva vozila. kačim par slika, jedna je iz mog podruma, voda je manja, možda 20cm, ništa bitno, i dve slike sada već čuvenog cerskog obodnog kanala. nasip još ima prostora za 0,5 do 2m vode, kako gde. ---------- nakon što sam odslušao vučića na ovoj sednici gde viče "tišina" promenio sam planove. spakovaću šta mogu, bitne stvari podići na tavan ili na plakare, zaključati kuću, staviti dva džaka na vrata i odvesti majku u BG. besmisleno je čekati talas i moguću evakuaciju.
Arkadija Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Moj tata je otišao dao Merkatora u Beograđanki, kupio tri balona vode, kaže da nema ni panike, niti preterano zainteresovanih za kupovinu vode. Ali, ja bih rekla da je to do radnje i klijentele. Tamo že, verovatno, da plane ručno ceđeni sok.
Mr.Mxyzptlk Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Cekaj..jel si ti ovo lozio ili si ozbiljan ? Jerbo se vest ne moze naci bilo, sklonili su
katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Cekaj..jel si ti ovo lozio ili si ozbiljan ? Jerbo se vest ne moze naci Obrisana. Bila je nezvanicna. Ja ako budem isao u Sabac idem u patikama. Jebes nepromocivu obucu ako cu da dobijem zuljeve. Edited May 16, 2014 by katamaran
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ok, moja naloznica isto cita ovaj forum i sada se dere na mene da ne pravim budalu od sebe. srecom ne postujem po sebriliti drulu. ma ne pravis budalu od sebe (naloznice, leave kim alone :P), normalno je da se cimas oko takvis stvari. ja cu da budem jos gori panicar.
Nesh Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Iz Nišave spašen momak koji se izvrnuo čamcem Vatrogasni spasioci su iz nabujale Nišave kod Železničkog mosta u Nišu izvukli mladića koji se držao za rastinje na sred reke nakon što se izvrnuo malim gumenim čamcem. http://youtu.be/Z1qUaupd58w Dok ljudi stradaju na sve strane, evo sta rade lude glave...
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ok, novi šabački most je prohodan za sva vozila. kačim par slika, jedna je iz mog podruma, voda je manja, možda 20cm, ništa bitno, i dve slike sada već čuvenog cerskog obodnog kanala. nasip još ima prostora za 0,5 do 2m vode, kako gde. ---------- nakon što sam odslušao vučića na ovoj sednici gde viče "tišina" promenio sam planove. spakovaću šta mogu, bitne stvari podići na tavan ili na plakare, zaključati kuću, staviti dva džaka na vrata i odvesti majku u BG. besmisleno je čekati talas i moguću evakuaciju. podrzavam.
Fins fleet Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Malo mi je cudno ovo oko nestanaka struje. Kad je visi vodostaj, obicno se termoelektrane namerno iskljucuju jer hidroelektrane same proizvode vise nego sto im treba. Sada verovatno imaju problema kome da uvale visak koji napravi hidroelektrana kod Zvornika. A i Djerdap ce verovatno raditi punom parom za koji dan. edit: pricam kao laik Edited May 16, 2014 by Fins fleet
Recommended Posts