Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

kako moze voda u bg-u, ako je dobijamo iz vodovoda da ne bude za pice?

Posted

e do q, izgubio sam kontakt sa mojima u obrenovcu. fiksni, mobilni, net - sve otislo

Posted (edited)

ne znam od cega to zavisi

nama su zvanicno javili oko 3 da nije za pice iako nismo poplavljeni

@parsons

ufff............! drzi se

Edited by InvisibleLight
Posted

Зна ли неко како је у околини бање у Трепчи и може ли се стићи тамо из Бгд-а?

Ako je Preljina i Baluge poplavljene, ja ne vidim način kako doći do banje Trepča (možeš preko KG na Mrčajevce ali dalje?

Posted

budzilovac je sam centar obrenovca, bukvalno pored policije

Moji su u 'Budzilovcu', osim toga sto nemaju struje i vode, tamo je ok. Ima milion bitnijih mesta za pomoc...

Pars, jedino MTS radi (je radio pre pola sata), VIP i Telenor su riknuli odavno...

Posted

Skupljaće čamce po marinama - aha, važi. Kakva glupost. Oni to jednostavno nemaju čime da transportuju. Trebaju im gumeni čamci, desantni, za deset i više ljudi, oni koje je vojska tako opušteno prodavala po otpadima.

A u kom si ti kraju?

Posted

Сестра ми у бањи - за пар дана истиче јој смена не знам који све путеви воде до трепче

Posted

@parsons

ufff............! drzi se

ne bi trebalo da bude problema, jer je stan na vrhu zgrade i taj kraj je zapravo privremeno prihvatiliste do sad bio, ali jbga kad nemas kontakt potpuno je drugi osecaj

Posted

Zato što izvorište vodovoda nije na Terazijama.

Posted

Skupljaće čamce po marinama - aha, važi. Kakva glupost. Oni to jednostavno nemaju čime da transportuju. Trebaju im gumeni čamci, desantni, za deset i više ljudi, oni koje je vojska tako opušteno prodavala po otpadima.

A u kom si ti kraju?

Има гумених колико волиш, плус речних са равним дном - сви имају јаке моторе прошло је време томоса. Може се стићи за три четири сата водом или везивањем за брже пловило. Кад помислим шта све има од појасева, вреће и свега осталог по већим кабинашима..

Posted

moj glavni osjecaj tokom sve ove nesrece je da država kasni. znali su da ce pasti velike kise, gdje ce pasti,  da je zemljiste vec nakvaseno i da su vodostaji i prije kisa bili visoki. i nisu uradili nista dok vec djavo nije odnio salu. odvratne budale.