May 16, 201410 yr У 21 час испред Сава центра биће организовани аутобуси који ће превозити добровољце до Шапца који ће пробати да одбране тај град од поплаве. Сутра ујутру у 9 ће бити испред Београдске арене.
May 16, 201410 yr Kuguar i pumpe stigle iz Slovenije. Ja ne znam sta je Kuguar. Gumičamac. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
May 16, 201410 yr Kuguar i pumpe stigle iz Slovenije. Ja ne znam sta je Kuguar. Ima ono oklopno vozilo. Verovatno je taj helish. Edited May 16, 201410 yr by Verterdegete
May 16, 201410 yr Slovenci imaju Kuguar helikopter, verovatno je to... Edited May 16, 201410 yr by akibono
May 16, 201410 yr Ako neko ide u Obrenovac u spasavanje ili poznaje nekog takvog neka mi se javi u inbox- hvala! U pitanju su deca koja nemaju bateriju na telefonu zarobljena u ulici kneza mihaila zgrada budzilovac https://www.facebook.com/slavisa.savic.391 Nek neko piše čoveku ako je blizu terena. Hvala puno!
May 16, 201410 yr "Blic" saznaje: Voda u Beogradu nije za piće! Ni za piće ni za spremanje obroka, kako pišu...
May 16, 201410 yr bem ti novinare "Iz Štaba za vanredne situacije opštine Voždovac apelovali su na građane iz podavalskih naselja da ne koriste vodu za piće." a i to je poluistina
May 16, 201410 yr Vučić je napomenuo da će u odbrani Šapca možda biti primenjene "ratne mere" i voda biti puštena na drugu stranu, o čemu će nasamo razgovarati sa načelnikom Generalštaba Ljubišom Dikovićem. Bude li pao Šabac, Dikoviću, znate šta treba da radite, poručio je Vučić.