John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Info za Sabac. Krenule su neke price da su masine za rusenje u Drenovcu "kod nekog nasipa" koji ce da detoniraju da bi se navodno spasao grad na stetu seljana iz Drenovca. Ne znam da li je tacno ali i drugar iz distribucije mi je to potvrdio. Idu logikom manjeg zla i evakuacije 100 kuca u Drenovcu nego 70tak hiljada Sapcana.
Далибор Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Troje ljudi me zvalo u poslednjih 10 minuta da mi kazu da ne pijem vodu u BG iz vodovoda... WTF?! Ko pušta te priče?! Edited May 16, 2014 by Далибор
salerokada Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ma, imaju oni sigurno ali boga pitaj na sta lice povrsinski kopovi i kad ce mehanizacija ponovo moci do novog uglja. Ne bi me zacudilo da se tamo do sada sve zivo pretvorilo u blato. To sigurno. Ali njima je to skoro pa normalna situacija. Kopovi su po 100 metara niži od okolnog zemljišta pa se svaka kiša sliva tamo. Zato imaju crpne stanice pa će moći sve da izbace čim se kiša i poplava malo smire.
Töölönlahti Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Skupljaće dobrovoljce ispred Arene sutra ujutro, 1500 komada voze za Šabac. Live Pink. Pussy najavljuje i restrikcije, ućutkuje, objašnjava Dikoviću, patetiše nešto... Rekao je na početku i da je poginulo više ljudi nego što je javljeno. Edited May 16, 2014 by Töölönlahti
Aineko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Au, pa ovo je stvarno tragedija.... Ima li neki ziro racun, sramota me je da blenem u pc i forum kao tele.... Drz'te se Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2 +1 ne mogu da spavam, samo vrtim stranice po netu :(. kakva tragedija u Obrenovcu, Svilajncu. koliko ce sve ovo vratiti celu zemlju u nazad... sad sam dobila info kako je u selu kod mene, donja strana juce bila poplavljena, danas se povlaci ali je svima na toj strani vec zahvatila hidrofore, dakle nema pijace vode. dobra stvar sto su gotovo sve kuce gradjene na visim temeljima pa je samo plavilo dvorista i podrume. probudila su se stara korita Mlave i Vitovnice, put koji je od moje kuce vodio ka centru sela vise ne postoji (a skoro ga konacno asfaltirali :( ) jer su ga sinoc bagerom raskopavali da bi oslobodili staro korito Vitovnice i smanjili plavljenje okolnih kuca. neka sela oko Pozarevca su izgleda dosta krticno, npr. Veliko Selo, sprovedena je evakuacija (ne znam sta je bilo ovo sa bebom). uopste ne mogu da ukacim jel voda pada ili raste - jedni kazu jedno drugi drugo :(.
renne Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Info za Sabac. Krenule su neke price da su masine za rusenje u Drenovcu "kod nekog nasipa" koji ce da detoniraju da bi se navodno spasao grad na stetu seljana iz Drenovca. Ne znam da li je tacno ali i drugar iz distribucije mi je to potvrdio. Idu logikom manjeg zla i evakuacije 100 kuca u Drenovcu nego 70tak hiljada Sapcana. sad je vučić to najavio, ne baš direktno, ali reče ratne mere, a to je to
luba Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Crnogorski Telekom, m:tel i Telenor fondacija otvorili su SMS donatorsku liniju za pomoć građanima pogođenim poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.Donatorska linija 14543 je otvorena za korisnike mobilne telefonije, a cena SMS-a na tom broju iznosi jedan evro, sa uključenim PDV-om. Kompanija se odriče svojih prihoda, saopšteno je iz Telekoma.Takođe, svi korisnici Telenor mreže mogu dati svoj doprinos slanjem SMS-a donirajući jedan evro, prenose lokalni mediji.
renne Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 isporziva Vučić sveštena lica koja "dolivaju ulje na vatru"
Tinman Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 isporziva Vučić sveštena lica koja "dolivaju ulje na vatru" Ja sam iznendadjen, jel on ovo preti Dikovicu ...?
kizjah Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ja sam pobedio vodurinu i spasao dragoceni kotao u podrumu, dzakovi sa peskom, kvalitetna pumpa i nuzda dali su rezultata, nazalost vecini komsija nije uspelo... samo da ne krene opet...
April Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 'Slovenci nam poslali kuvar. Hvala im.' Bože, kakav kreten.
April Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ja sam pobedio vodurinu i spasao dragoceni kotao u podrumu, dzakovi sa peskom, kvalitetna pumpa i nuzda dali su rezultata, nazalost vecini komsija nije uspelo... samo da ne krene opet... Bravo, majstore! Takve pobede volim.
Recommended Posts