Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Vračar poziva volontereBEOGRAD, 16.maja (Tanjug) - U želji da pomogne stanovnicima čiji su domovi i životi ugroženi vremenskim nepogodama, Gradska opština Vračar poziva sve građane spremne da pomognu u evakuaciji Beograđana da se prijave na broj telefona 3081 400. Svi volonteri koji se prijave neophodno je da imaju adekvatnu odeću i obuću, kako bi mogli da pomognu ugroženim sugrađanima. Edited May 16, 2014 by Грешни Василије
Töölönlahti Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Koliko mi je poznato termoelektrane u svakom trenutku treba da imaju rezervu uglja za naredne dve nedelje tako da trenutni problem sa distribucijom za njih ne bi smeo da bude problem. Baš to, rekli su na TV-u da im ne stiže ništa sad iz Kolubare, ali da imaju za 15 dana u šteku.
JozoMujica Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa on i nema prsluk...kako je hrabar Koji će mu prsluk, kad ima na čamcu bar dva majmuna zadužena da ga spašavaju po svaku cenu, bez obzira na ostale u čamcu.
duda Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo ako je neko blizu Šumica: Nataša Ćirić· 50 mins · U SC "Šumice" je evakuisano oko 150 ljudi i dece iz potopljenog Obrenovca. Potrebni su im tecni sapuni, sredstva za dezinfekciju ruku, pelene za bebe, cebad, hrana (iskljucivo fabricki upakovana). hvala za info, odoh sad tamo, blizu sam
Eraserhead Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 mesto da im pomognemo mi snimamo telefonom i usput umire od smeha. Mada iskreno ne vidim sta bi mogli da urade osim ako nemaju camac.
Anonymous Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Za gradjane i naselja u slivu Save tek dolazi katastrofa. Sav visak vode koju nose Vrbas i Bosna ide u Savu koja ce po prognozama narasti za oko 3 metra do sutra kod usca Drine. Ako otvore brane na Drini bice ... Bolje da vec sada krenu u Mitrovici i Sapcu sa punjenjem vreca sa peskom. Biće čupavo i u Beogradu, otprilike toliko je ostalo do vrha nasipa kod Ade. Nisam bio do bare Venecije, ona je obično najugroženija.
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Poplave @poplave2014 · 17m Volonteri koji žele da doprinesu borbi protiv poplava mogu se javiti na 1985!
April Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Info za Vracar i Vozdovac: Crveni Krst organizovao prikupljanje pomoci u Dom pionira u Šumicama, ide brzo iako je velika guzva, ljudi dolaze i donose. Najtrazenija je obuca. I kratka crtica o ljubavi - dok sam gledao kako moja skvo trpa odecu u dve torbe razmišljao sam koliko uzasno mnogo ja volim tu zenu. Some girls are bigger than others. edit: nije tacno da nema posrednika, tamo su aktivisti Crvenog Krsta Edited May 16, 2014 by April
katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mada iskreno ne vidim sta bi mogli da urade osim ako nemaju camac. Slabo sta su mogli da urade al onaj retardirani smeh
Eraserhead Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Twitter nalog MO i VS Ima korisnih informacija Slabo sta su mogli da urade al onaj retardirani smeh Da da to je kretenizam potpun. Edited May 16, 2014 by Eraserhead
Razzmatazz Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Danas javljaju da su i neki regioni Austrije poplavljeni. Biće veselo dok se još to slije dole do nas.
omiljeni Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=l11fMwiRkU8 profi vojnici šta li će tek da bude kad u spasilačke odrede navale dobrovoljci, civili sa prigovorom savesti i knindže...
Recommended Posts