Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

nešto slično i meni sad rekao prijatelj iz Kriznog Štaba - kaže radi ti svoj posao i polako.

Ima logike. To što osećamo potrebu da baš tamo nešto korisno uradimo je... Hm... Naivno...

Pre bi ugrozili i sebe i druge.

Uplatite SMS, odnesite ako možete nešto i radite svoj posao.

Posted

opet se sire price o tome da voda nije za pice. sve neproverene glasine i iz trece ruke.

Posted

Koliko mi je poznato termoelektrane u svakom trenutku treba da imaju rezervu uglja za naredne dve nedelje tako da trenutni problem sa distribucijom za njih ne bi smeo da bude problem.

Ma, imaju oni sigurno ali boga pitaj na sta lice povrsinski kopovi i kad ce mehanizacija ponovo moci do novog uglja. Ne bi me zacudilo da se tamo do sada sve zivo pretvorilo u blato.

Posted

čekaj, na slici piše Obrenovac 4 foto MUP

To je razvodno postrojenje Termoelektrane Kolubara u Velikim Crljenima, opstina Lazarevac.(Tamo je doslo do eksplozije pre 3 sata, a od jutros su pod vodom).

Naravno, iskljuceni su od sinoc sa mreze.

Ona pripada sistemu TE Nikola Tesla. Ali to nije TENT A Obrenovac.

Inace, jedno polje povrsinskih kopova u Rudarskom Basenu Kolubara je potpuno potopljeno.

Posted (edited)

otisao helikopter za krupanj pre vise od pola sata

Edited by extragluv
Posted

mesto da im pomognemo mi snimamo telefonom  :ph34r: 

i usput umire od smeha.

možda se i od muke smeje, otkud znaš

uostalom, u viđenoj situaciji ništa ne mogu pomoći

a jesmo talenti za crnjake, ali su sarajlije najžešći, ne mogu da nađem onaj njihov transparent sa početka poplava, natpis je "halide, jebo ti pas mater"

Posted

opet se sire price o tome da voda nije za pice. sve neproverene glasine i iz trece ruke.

Prokuvavanje ubija necistoce?

Posted (edited)

sad mi javila sestra da voda iz cesme trenutno nije za pice. obicno ne lupa gluposti, al ne znam odakle joj informacija. o beogradu je rec.

Edited by Bright Billy
Posted

Prokuvavanje ubija necistoce?

+ ostaviš da se istaloži

Posted

svratiste u krfskoj je prepuno, kao i u novom beogradu. za sada ima dovoljno hrane, vode i lekova, ali odeca i obuca kao i uvek nedostaje, tako da ako je nekom usput, nece biti odbijen. takodje, ako ima volontera koji su spremni da provedu noc, verovatno i vikend tamo, uvek su dobrodosli.

na ovom linku su popisani svi racuni/smsovi za pomoc.

Posted

Evo ako je neko blizu Šumica:

U SC "Šumice" je evakuisano oko 150 ljudi i dece iz potopljenog Obrenovca. Potrebni su im tecni sapuni, sredstva za dezinfekciju ruku, pelene za bebe, cebad, hrana (iskljucivo fabricki upakovana).

Posted

Na vr' kurca bi se met'o da moze..samo da ga svi vidimo..jerbo je ipak u boljoj formi od vecine specijalaca..

Kreten

http://youtu.be/OFYwxth7vWw

pa on i nema prsluk...kako je hrabar  :wub:

ne bi me cudilo ni da su bacili dete u vodu a on onako herojski skace da ga spase  :ph34r: