Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Zanemela mi Avala, da li je vi ostali čujete?

Posted

pa dobro koliko je problem da se napravi još metar nasipa recimo od džakova?

Posted

kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen.

Ne znam. Vidim da su čim pre i ruske spasioce poslali tamo. Ocigledno ocekuju ozbiljne probleme, nije lako okrenuti se i ostaviti sve iza sebe. Neko je izneo podatak da grad ima 20.000 stanovnika. Rekao bih da ima mnogo vise.

Posted

kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen.

Sa recimo sto autobusa Laste zene, deca i stariji muskarci u tri ture ostali moraju da ostanu u okolini i da pomazu. 

Posted

Ne bi me iznenadilo da u ovom momentu nedostaje dzakova.

Posted

Zanemela mi Avala, da li je vi ostali čujete?

Чује се брате.

Posted

@ficfiric

@tinman

@coltrane

Krecem iz BGa sa stricem kolima za Sabac za 15ak minuta i treba mi potpuno proverena informacija da li je most na Savi blokiran ili ne. Neki kazu da jeste, neki da nije, plz dajte kvalitetan info!

by TT via Nokia

Posted

veliki. ogromna je duzina reke. i kolubare i save. dzakovima mozes da ojacas samo odseke odbrane kao trenutno borcevu halu u cacku. 

Posted

Zna li neko da li je prohodan put Zlatibor - Uzice - Čačak, pa dalje nekim alternativnim pravcima prema Beogradu?

Posted

Ne znam. Vidim da su čim pre i ruske spasioce poslali tamo. Ocigledno ocekuju ozbiljne probleme, nije lako okrenuti se i ostaviti sve iza sebe. Neko je izneo podatak da grad ima 20.000 stanovnika. Rekao bih da ima mnogo vise.

Opstina po popisu 72 hiljade, samo naselje ne znam.

Posted (edited)

@ficfiric

@tinman

@coltrane

Krecem iz BGa sa stricem kolima za Sabac za 15ak minuta i treba mi potpuno proverena informacija da li je most na Savi blokiran ili ne. Neki kazu da jeste, neki da nije, plz dajte kvalitetan info!

by TT via Nokia

Kolega na poslu mi kaze da nije... 

e: a i nije jos tolika Sava da bi ga lokirali, koliko kontam

Edited by ficfiric
Posted

@ficfiric

@tinman

@coltrane

by TT via Nokia

Ja sam na poslu, ne znam provereno ali procitah na FB da je Odeljenja za vanredne situacije SUPa Sabac potvrdilo da most nije zatvoren a to je bilo pre oko sat vremena.