steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa dobro koliko je problem da se napravi još metar nasipa recimo od džakova?
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Hvala Novi sade :) http://www.021.rs/novi-sad/vesti/101196-novosaani-pune-dakove-i-skjupljaju-pomo.html edit: @ beowl meni sljaka dobro. Edited May 16, 2014 by John Coltrane
Dimitri Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen. Ne znam. Vidim da su čim pre i ruske spasioce poslali tamo. Ocigledno ocekuju ozbiljne probleme, nije lako okrenuti se i ostaviti sve iza sebe. Neko je izneo podatak da grad ima 20.000 stanovnika. Rekao bih da ima mnogo vise.
fonTelefon Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen. Sa recimo sto autobusa Laste zene, deca i stariji muskarci u tri ture ostali moraju da ostanu u okolini i da pomazu.
Eraserhead Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa dobro koliko je problem da se napravi još metar nasipa recimo od džakova? Ne bi me iznenadilo da u ovom momentu nedostaje dzakova.
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zanemela mi Avala, da li je vi ostali čujete? Чује се брате.
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ficfiric @tinman @coltrane Krecem iz BGa sa stricem kolima za Sabac za 15ak minuta i treba mi potpuno proverena informacija da li je most na Savi blokiran ili ne. Neki kazu da jeste, neki da nije, plz dajte kvalitetan info! by TT via Nokia
fonTelefon Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa dobro koliko je problem da se napravi još metar nasipa recimo od džakova? veliki. ogromna je duzina reke. i kolubare i save. dzakovima mozes da ojacas samo odseke odbrane kao trenutno borcevu halu u cacku.
Dimitri Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zna li neko da li je prohodan put Zlatibor - Uzice - Čačak, pa dalje nekim alternativnim pravcima prema Beogradu?
Kampokei Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam. Vidim da su čim pre i ruske spasioce poslali tamo. Ocigledno ocekuju ozbiljne probleme, nije lako okrenuti se i ostaviti sve iza sebe. Neko je izneo podatak da grad ima 20.000 stanovnika. Rekao bih da ima mnogo vise. Opstina po popisu 72 hiljade, samo naselje ne znam.
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) @ficfiric @tinman @coltrane Krecem iz BGa sa stricem kolima za Sabac za 15ak minuta i treba mi potpuno proverena informacija da li je most na Savi blokiran ili ne. Neki kazu da jeste, neki da nije, plz dajte kvalitetan info! by TT via Nokia Kolega na poslu mi kaze da nije... e: a i nije jos tolika Sava da bi ga lokirali, koliko kontam Edited May 16, 2014 by ficfiric
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ficfiric @tinman @coltrane Krecem iz BGa sa stricem kolima za Sabac za 15ak minuta i treba mi potpuno proverena informacija da li je most na Savi blokiran ili ne. Neki kazu da jeste, neki da nije, plz dajte kvalitetan info! by TT via Nokia Ja sam na poslu, ne znam provereno ali procitah na FB da je Odeljenja za vanredne situacije SUPa Sabac potvrdilo da most nije zatvoren a to je bilo pre oko sat vremena.
mire Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Zna li neko da li je prohodan put Zlatibor - Uzice - Čačak, pa dalje nekim alternativnim pravcima prema Beogradu? jos jeste, malo teze kroz pozegu, ali svakog momenta moze da padne kratovska stena http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465553/Vucic-u-Obrenovcu-Nisam-odavno-video-vecu-neodgovornost-odraslih-ljudi Edited May 16, 2014 by rođeni
Recommended Posts