katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 U Valjevu se Kolubara povlaci a preziveo je i mermerni most :)
bags Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) U Doboju je situacija katastrofalna. Na citav grad ima nekoliko camaca koji vrse isporuku hrane i pica. Problem je sto ne mogu prici svim zarobljenim u zgradama. Moja stara je nekako povezala nasu zgradu sa domom zdravlja i preko strika (i dalje mi je nejasno kako je dobacila na tu daljinu) im doprema hranu i pice. Oni su na drugom spratu u zgradi sa garazama i voda je jedno metar i po od njih ali sa tendecijom opadanja. Komunikacije izmedju njih dole ne rade ali ja ih uspevam dobiti posle nekoliko poziv atako da komuniciraju preko mene u Becu. !?!? Edited May 16, 2014 by bags
Kayser Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ima li sanse da se iz inostranstva posalje neki SMS? Kod mene u VIP-u pojma nemaju... Ne
Dimitri Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Bosna :( (Ne znam da li je autenticno ali mi je pripala muka) https://www.youtube.com/watch?v=mAC64lbKvII#t=243 Tuga. Tacno se culo kako je coveku prepuklo srce.
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Iz Beograda Па види на тај 1985 јави се, то је за волонтере. Ваљда сам потрефио број, нека ме исправи неко ако нисам. Cuo sad u caskanju nekom da na Starom gradu moze da se brani 700cm ali u bivsoj HI Zorka, bas i ne @ Empty clip Nisam siguran, nesto oko 700. Па то је још и ок, јер је на нету испала информација да ће максималних 650 колко се очекује негде око пола метра изнад могућности што фактички значи потоп. У НСу се пуне џакови, сутра ће око 200 људи доћи у Шабац на испомоћ.
Dimitri Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Obrenovac izgleda ocekuje potpuna evakuacija. Grad vise ne postoji a najgore tek sledi. Sava dolazi.
Eraserhead Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo za forumase iz CG: Crveni krst Crne Gore je otvorio žiro račun na koji građani mogu uplatiti pomoć stanovnicima BiH i Srbije, koji su pogođeni nezapamćenim poplavama. Račun je otvoren kod Hipotekarne banke, a broj računa je: 520-2923-36.
malkin Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Obrenovac izgleda ocekuje potpuna evakuacija. Grad vise ne postoji a najgore tek sledi. Sava dolazi.kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen.
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Сава долази, у Срему се припремају. Ово је Митровица ваљда https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10300274_1501770560042300_5073069531448215598_n.jpg Пут Шабац - Митровица је затворен иако још није поплављен. То је оно парче од Јарка па Савом до Митровице.
Frau Gabrijela Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne znam šta da da kažem i mislim za obrenovac. :( u loznici kiša ne pada par sati, to je ohrabrujuće. gradska rečica štira se povlači, ali drina mi je još uvek nepoznanica. najosnovnija pomoć je potrebna: Kancelarija za mlade iz Loznice uputila je apel građanima koji mogu da pomognu i donesu odeću sa starije koje nema dovoljno u Crvenom krstu. - Ljude primamo mokre i sem ćebadi nemamo da ih obučemo, problem nam je u odeći za starije pošto za decu imamo dovoljno. Molimo sve one koji mogu da pomognu da donesu u sportski centar Lagator odeću u vidu pantalona, džempera, majica i čarapa. – kazala je predsednica mladih Loznice Tanja Glišić.
189- Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 jel zna neko da li je i selo ljubinic kod obrenovca u opasnosti?
Recommended Posts