Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

U Valjevu se Kolubara povlaci a preziveo je i mermerni most :)

Posted (edited)

U Doboju je situacija katastrofalna. Na citav grad ima nekoliko camaca koji vrse isporuku hrane i pica.

Problem je sto ne mogu prici svim zarobljenim u zgradama. Moja stara je nekako povezala nasu zgradu sa domom zdravlja i preko strika (i dalje mi je nejasno kako je dobacila na tu daljinu) im doprema hranu i pice.

Oni su na drugom spratu u zgradi sa garazama i voda je jedno metar i po od njih ali sa tendecijom opadanja.

Komunikacije izmedju njih dole ne rade ali ja ih uspevam dobiti posle nekoliko poziv atako da komuniciraju preko mene u Becu. !?!?

Edited by bags
Posted

@ Empty clip

Nisam siguran, nesto oko 700.

Posted

Ima li sanse da se iz inostranstva posalje neki SMS?     

Kod mene u VIP-u pojma nemaju...

Ne

Posted

Iz Beograda

Па види на тај 1985 јави се, то је за волонтере. Ваљда сам потрефио број, нека ме исправи неко ако нисам.

Cuo sad u caskanju nekom da na Starom gradu moze da se brani 700cm ali u bivsoj HI Zorka, bas i ne

@ Empty clip

Nisam siguran, nesto oko 700.

Па то је још и ок, јер је на нету испала информација да ће максималних 650 колко се очекује негде око пола метра изнад могућности што фактички значи потоп.

У НСу се пуне џакови, сутра ће око 200 људи доћи у Шабац на испомоћ.

Posted

Obrenovac izgleda ocekuje potpuna evakuacija. Grad vise ne postoji a najgore tek sledi. Sava dolazi.

Posted

SMS na 1003 za sve mreze

poslah 5 komada

Posted

Evo za forumase iz CG:

Crveni krst Crne Gore je otvorio žiro račun na koji građani mogu uplatiti pomoć stanovnicima BiH i Srbije, koji su pogođeni nezapamćenim poplavama. Račun je otvoren kod Hipotekarne banke, a broj računa je: 520-2923-36. 

Posted

Obrenovac izgleda ocekuje potpuna evakuacija. Grad vise ne postoji a najgore tek sledi. Sava dolazi.

kako će pobogu ceo Obrenovac da evakuišu?! toliki ljudi, plus grad poplavljen.
Posted

ne znam šta da da kažem i mislim za obrenovac. :(

u loznici kiša ne pada par sati, to je ohrabrujuće. gradska rečica štira se povlači, ali drina mi je još uvek nepoznanica.

najosnovnija pomoć je potrebna:

Kancelarija za mlade iz Loznice uputila je apel građanima koji mogu da pomognu i donesu odeću sa starije koje nema dovoljno u Crvenom krstu.

- Ljude primamo mokre i sem ćebadi nemamo da ih obučemo, problem nam je u odeći za starije pošto za decu imamo dovoljno. Molimo sve one koji mogu da pomognu da donesu u sportski centar Lagator odeću u vidu pantalona, džempera, majica i čarapa. – kazala je predsednica mladih Loznice Tanja Glišić.

Posted

jel zna neko da li je i selo ljubinic kod obrenovca u opasnosti?