May 16, 201410 yr Nek ga puši svako ko humaniarnu pomoć uslovljava etničkom pripadnošću. aman, ok, nelepa osnova, ali sad je daj sta se stigne, kome god, u svakom slucaju neko ce imati pomoc
May 16, 201410 yr Јесте они ће овде ићи и редом питати ко је Србин да би му дали флашу воде. I naplatice duplo, vec po tradiciji iz 1995 i ranijih godina...
May 16, 201410 yr e ja tek sad ukapirah, ti muzeji za ostavljanje pmoći će biti otvoreni tek od sutra ? ja mislila da su vanredno otvorili pa htela da odem danas
May 16, 201410 yr Video si izvod iz njihovog programa, ne nameravam više da trošim ni jednu jedinu reč da bih dokazao da je u pitanju šovinistička organizacija koja pomoć uslovljava etničkom pripadnošću. Piše crno na belo.
May 16, 201410 yr e ja tek sad ukapirah, ti muzeji za ostavljanje pmoći će biti otvoreni tek od sutra ? ja mislila da su vanredno otvorili pa htela da odem danas Neee, ne, to je u okviru Noci muzeja sutra!
May 16, 201410 yr aha, hvala, skapirala sam taman ću imati više vremena da se organizujem i svaštanešto još pokupim
May 16, 201410 yr aman, ok, nelepa osnova, ali sad je daj sta se stigne, kome god, u svakom slucaju neko ce imati pomoc Ima drugih programa, a biće i drugih računa, Crveni krst će sigurno nešto organizovati. Mislim da je Vasa dobro objasnio zašto je to mnogo bolja opcija.
May 16, 201410 yr Какви сте цареви, невероватно. Елем, у Обреновцу је и даље хаос. У Добоју ниво опада, поправља се ситуација, а оно што не ваља је да сад сва та вода улази у Шамац или креће ка нама овамо.
May 16, 201410 yr Ko hoce da daje pare neka daje kome god hoce. Ako je iole respektabilna organizacija do nekoga kome treba ce svakako stici.
May 16, 201410 yr Jebo te, hoće li stati ovo više? Na Avali za sat vremena jedina dobra vest je da je nabavljen jedan čamac.
May 16, 201410 yr Ima drugih programa, a biće i drugih računa, Crveni krst će sigurno nešto organizovati. Mislim da je Vasa dobro objasnio zašto je to mnogo bolja opcija. o boze ok, neko ce dati njima, neko ck, neko tamo negde, bitno je da to ide nekim unesrecenim