mire Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nek ga puši svako ko humaniarnu pomoć uslovljava etničkom pripadnošću. aman, ok, nelepa osnova, ali sad je daj sta se stigne, kome god, u svakom slucaju neko ce imati pomoc
iDemo Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Јесте они ће овде ићи и редом питати ко је Србин да би му дали флашу воде. I naplatice duplo, vec po tradiciji iz 1995 i ranijih godina...
duda Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 e ja tek sad ukapirah, ti muzeji za ostavljanje pmoći će biti otvoreni tek od sutra ? ja mislila da su vanredno otvorili pa htela da odem danas
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Video si izvod iz njihovog programa, ne nameravam više da trošim ni jednu jedinu reč da bih dokazao da je u pitanju šovinistička organizacija koja pomoć uslovljava etničkom pripadnošću. Piše crno na belo.
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 e ja tek sad ukapirah, ti muzeji za ostavljanje pmoći će biti otvoreni tek od sutra ? ja mislila da su vanredno otvorili pa htela da odem danas Neee, ne, to je u okviru Noci muzeja sutra!
duda Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 aha, hvala, skapirala sam taman ću imati više vremena da se organizujem i svaštanešto još pokupim
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 aman, ok, nelepa osnova, ali sad je daj sta se stigne, kome god, u svakom slucaju neko ce imati pomoc Ima drugih programa, a biće i drugih računa, Crveni krst će sigurno nešto organizovati. Mislim da je Vasa dobro objasnio zašto je to mnogo bolja opcija.
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Какви сте цареви, невероватно. Елем, у Обреновцу је и даље хаос. У Добоју ниво опада, поправља се ситуација, а оно што не ваља је да сад сва та вода улази у Шамац или креће ка нама овамо.
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ko hoce da daje pare neka daje kome god hoce. Ako je iole respektabilna organizacija do nekoga kome treba ce svakako stici.
belch Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 gospode koja je ovo katastrofa, do trećeg sprata stiglo u obrenovcu
kralj Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jebo te, hoće li stati ovo više? Na Avali za sat vremena jedina dobra vest je da je nabavljen jedan čamac.
mire Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ima drugih programa, a biće i drugih računa, Crveni krst će sigurno nešto organizovati. Mislim da je Vasa dobro objasnio zašto je to mnogo bolja opcija. o boze ok, neko ce dati njima, neko ck, neko tamo negde, bitno je da to ide nekim unesrecenim
Razzmatazz Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Dobro je na NBg, gde su tvoji, blizu reka? Sava Centar.
Recommended Posts