Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Da li se organizuje neke dobrovoljačke jedinice po Srbiji? Ja ovo više ne mogu da slušam.
pacey defender Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jeste ovaj narod napaćen i naravno da niko pojedinačno ne zaslužuje ovo što mu se trenutno dešava. Ali mi smo kao zajednica zakazali. Ne samo naši političari nego mi kao građanstvo. Ovo je moglo da bude sprečeno ili ublaženo da smo (bili) kolektivno pametniji. Pre par godina su USAID i World Bank dali neku solidnu lovu za pravljenje sistema po nekim opštinama za prevenciju poplava. To u ovim trenucima treba da se zna. I za ubuduće.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dobro, moj predlog je neostvariv u praksi. pokušavam samo da kažem da malo treba do opšte panike - evo vidiš da se i na forumu već uveliko histeriše. u ovakvim situacijama ljudima je potrebno da im gro informacije stiže od autoriteta u kojeg imaju poverenja, kao i jasni kanali komunikacije u slučaju da zatreba hitna pomoć. sve ostalo može samo da odmogne, poput ovih engleskih vozova. bolje opšte paničiti na osnovu ovakvih informacija nego kulirati na osnovu izjava ovih svinja iz Vlade. drugo, panika za paniku - ali neka jedan čovek koji ovo prati krene u akciju pa je nekakav dobitak
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jebali vas radio amateri, place mi se i povraca u isto vreme. U Sapcu kisa ubi, most je zatvoren.
KnightLore Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Za gradjane i naselja u slivu Save tek dolazi katastrofa. Sav visak vode koju nose Vrbas i Bosna ide u Savu koja ce po prognozama narasti za oko 3 metra do sutra kod usca Drine. Ako otvore brane na Drini bice ... Bolje da vec sada krenu u Mitrovici i Sapcu sa punjenjem vreca sa peskom.
Malvo Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 tri deteta od tri do devet godina sama u stanu, majko mila...
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 "u sredstvima javnog informisanja nema ni reči o našim naporima, samo se šepure ovi.. da ne kažem koji" jebem ti državu i medije i prirodu i sve :( streljati streljati i samo streljati......
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne vredi, ja ovo više ne mogu da slušam......fizički mi je muka......
mandingo Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Au, pa ovo je stvarno tragedija.... Ima li neki ziro racun, sramota me je da blenem u pc i forum kao tele.... Drz'te se Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Aće Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Za gradjane i naselja u slivu Save tek dolazi katastrofa. Sav visak vode koju nose Vrbas i Bosna ide u Savu koja ce po prognozama narasti za oko 3 metra do sutra kod usca Drine. Ako otvore brane na Drini bice ... Bolje da vec sada krenu u Mitrovici i Sapcu sa punjenjem vreca sa peskom. u nastavku one recenice otvorena brana u zvorniku, bilo je da ce u sapcu biti zajebano zbog toga.
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Obrenovcu očigledno već satima očajnički nedostaju gumeni čamci, treba vaditi ljude odande dok je još dan.
Greek Freak Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jbg, ugasio sam radioamatere, glupo mi da placem na poslu. Nego, jel ima neko informaciju da li moze licno da se pomogne, da se ode na neko od kriticnih mesta?!
Mauci Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Au, pa ovo je stvarno tragedija.... Ima li neki ziro racun, sramota me je da blenem u pc i forum kao tele.... Drz'te se +1 Muka mi je od nemoci.
Apollo Creed Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jeste ovaj narod napaćen i naravno da niko pojedinačno ne zaslužuje ovo što mu se trenutno dešava. Ali mi smo kao zajednica zakazali. Ne samo naši političari nego mi kao građanstvo. Ovo je moglo da bude sprečeno ili ublaženo da smo (bili) kolektivno pametniji. Sta su ljudi konkretno mogli/trebali da urade!? Ali drzava/nadlezni organi su totalno zakazali-znali su jos pre par dana kojih ce razmera biti ovo cudo, meni je potpuno neverovatno da se sa evakuacijom pocne kad je voda vec usla dva metra u kucu... Jel nije moglo prekjuce da se krene sa evakuacijom a ne kad je vec sve poplavljeno?
Recommended Posts