Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

U B.Luci dobar dio grada poplavljen, a razmatraju da puste HE Bocac, dole ceka 50 miliona kubika vode...to ce biti potop 400.000 ljudi ako se desi.

Upravo kontaktiram tetke, obe žive u Boriku, jako blizu obale Vrbasa. Sam centar grada. Ako mi se ne jave uskoro odlepiću.

Ovaj voki-toki stvarno izaziva tahikardiju, nije mi dobro ni u toploj fotelji™.

Posted

sta tacno znaci "Otvorena brana u Zvorniku!!!"?

Posted

Onda treba i forume pogasiti. 

ne treba ljudima nista vise od maste da bi sirili paniku u ovakvim situacijama. ne moze to da se izbegne.

Posted

Eksplozija u TENT

BnwWiwYIQAA9BgV.jpg

Posted

Склонио сам слику ону, извињавам се јебига.

Није ми добро.

Posted

verovatno pustaju da sva voda koja nadire prodje preko brane. verovatno je jezero puno.  

Posted (edited)

Valk, ulice kod fruktone bile zatvorene, most u Klasnicama takodje..brana nije ugrozena ali ide mnogo vise vode ka sjeveru nego 2010.

Edited by beeva
Posted

slusam ove na Avali pola sata, oni koordinisu akcije spasavanja, obavestavaju o tome gde je ko zaglavljen, po koga treba otici i tako dalje. zvuce kao jako ozbiljan svet.

plus mijun - ozbiljno se mislim poslednjih sat vremena da se upustim u radioamaterizam.

Posted

Склонио сам слику ону, извињавам се јебига.

Није ми добро.

ma jasno, nego imas foru da proveris sliku, desni klik i Search Google for this image, bice tebi lakse ako vidis neku jezivu sliku i ustanovis da je stara. 

ljudi sire svasta po netu, nema tu pomoci

Posted

Dobro je sto Srbija ima ministra za vanredne situacije i sto je isti bas aktivan...

velimir-ilic-velja-ilic-milka-markovic-k

vanredno mnogo je pijan. a i situiran je.

Posted

Javlja li se Cane Vukić Prebranac, šta se dešava u Lijevča Polju, kako je severno od Banja Luke? Tamo će po svemu sudeći biti mnogo gadnije nego u samoj Banja Luci, ako već i nije.

Posted

Onda treba i forume pogasiti. 

dobro, moj predlog je neostvariv u praksi. pokušavam samo da kažem da malo treba do opšte panike - evo vidiš da se i na forumu već uveliko histeriše. u ovakvim situacijama ljudima je potrebno da im gro informacije stiže od autoriteta u kojeg imaju poverenja, kao i jasni kanali komunikacije u slučaju da zatreba hitna pomoć. sve ostalo može samo da odmogne, poput ovih engleskih vozova.

Posted

jel bre pokupiše tu decu jebmu mater?!

Posted

"u sredstvima javnog informisanja nema ni reči o našim naporima, samo se šepure ovi.. da ne kažem koji"

jebem ti državu i medije i prirodu i sve 

:(