Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Ovo jeste ogromna katastrofa, ali da se postupalo po principu "pripremas se za najgore a nadas se najboljem" siguran sam da bi manje stete bilo. 

Posted

meni nije jasno zasto se ne kuka i ne trazi pomoc od ostalih zemalja u evropi, ovo je potop.

zaboravljas cinjenicu da drzavom vladaju imbecilcine koje sebe smatraju za bozanska bica.

Posted

Blic je objavio da su se u Obrenovcu jutros oglasile sirene za uzbunu ali po ovome što se čuje na Avali izgleda da je malo ljudi na vreme evakuisano. Spasioci sa svih strana prijavljuju decu, bebe, trudnice... a najgore je to što ne poznaju grad i nema ko da ih navodi na tačne adrese.

Posted

slusam ove na Avali pola sata, oni koordinisu akcije spasavanja, obavestavaju o tome gde je ko zaglavljen, po koga treba otici i tako dalje. zvuce kao jako ozbiljan svet.

Beba od 5 meseci u Velikom Polju treba joj izvlacenje :ph34r:

Posted

sta lupas bre oni su cesto jedini izvor informisanja o ljudima u nevolji. nisu radio amateri usplahirene budale vec prenose sta se desava na terenu. 

Sigurno nije mislio da se cenzuriše njihova veza sa nadležnima nego sa širom publikom, normalnim čovekom.

Čim čujem toki voki, bude mi zlo, ali ne mogu da ugasim.

Posted (edited)

Sigurno nije mislio da se cenzuriše njihova veza sa nadležnima nego sa širom publikom, normalnim čovekom.

Čim čujem toki voki, bude mi zlo, ali ne mogu da ugasim.

hvala lepo.

Edited by radisa
Nije da Ikar nije bio u pravu, ali nije lepo...
Posted (edited)

Drinjaca, Konjevic Polje - Republika Srpska

drinjaca.jpg

Edited by EmptyClip
Posted

Ovo jeste ogromna katastrofa, ali da se postupalo po principu "pripremas se za najgore a nadas se najboljem" siguran sam da bi manje stete bilo. 

Ko da je postupio, Velja Ilić? Ovde je glavni princip vazda bio "valjda neće"

Posted

Vrbas (kod Banja Luke)

vrbas.jpg

Velika Britanija, datum nepoznat.

Ljudi proveravajte poreklo slika, samo se doprinosi panici ovako.

Posted

Vrbas (kod Banja Luke)

Si siguran za ovu fotku? Deluje kao dramska rekonstrukcija preuzeta sa neta.

Posted

Dobro je sto Srbija ima ministra za vanredne situacije i sto je isti bas aktivan...

velimir-ilic-velja-ilic-milka-markovic-k

Posted

Velika Britanija, datum nepoznat.

Ljudi proveravajte poreklo slika, samo se doprinosi panici ovako.

Meni odma po vozu izgledalo cudno da je to Bosna

Posted

ubr, ja bih sve neformalne kanale informisanja u ovom trenutku cenzurisao. čini mi se da će usplahireni radio amateri dovesti samo do panike i navale na prodavnice. nemam ni mrvu poverenja u slinu, vučića i ostalu bagru ali imam u policajce, vatrogarske, gorske sluzbe i ostale profesionalce. treba njima dati priliku da upravljaju ovom krizom.

Onda treba i forume pogasiti.