steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dajte u pičku materinu da idemo u taj Obrenovac, da plivamo ako ništa....... ajde u kurac i kad mi dadoste ovo govno, šlog će da me strefi od osećaja nemoći........
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ...ode Edited May 16, 2014 by Грешни Василије
Anonymous Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dajte u pičku materinu da idemo u taj Obrenovac, da plivamo ako ništa....... ajde u kurac i kad mi dadoste ovo govno, šlog će da me strefi od osećaja nemoći........ Isto. Odoh na reku da vidim šta se dešava.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Isto. Odoh na reku da vidim šta se dešava. ne može ovako. moramo da delamo nekako......
renne Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 RH pozajmila dva helikoptera BiH. u MZ Krepšić počela evakuacija stanovništva
wall Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Isto. Lepo mi nije dobro od ovih vesti a ne znam šta bih...
Have_Fun Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Burazer iz SV javlja da je katastrofa tamo :( a i vec vidite po slikamaljudi, kako je kod vas?mi se fino izborismo, kisa je stala \o/jos uvek pomalo izbija iz tla, ali ce prestati jednompoizbacivali smo svasta napolje i cekamo da se osusi, kao i zidovi i tlo podruma i radionice pa da se obavi dalje sta se moze obavitiput za Kg je sada prohodanja se nadam da cemo ovo sve srediti vrlo brzo i da cu biti slobodan tokom sledece nedelje da priskacem u pomoc kome trebamislim da cu se uputiti ka Svilajncu :/jbt.. kod nas se stvari poboljsavaju ali se zato u ogromnoj meri pogorsavaju u ostatku zemlje :(u pm.. :/
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Čovek iz Bariča se ponudio da primi kod sebe do 50 evakuisanih osoba iz Obrenovca. Eto, makar da ne bude da ovakve stvari rađaju samo preprodavce vode.
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Burazer iz SV javlja da je katastrofa tamo :( a i vec vidite po slikama ljudi, kako je kod vas? mi se fino izborismo, kisa je stala \o/ jos uvek pomalo izbija iz tla, ali ce prestati jednom poizbacivali smo svasta napolje i cekamo da se osusi, kao i zidovi i tlo podruma i radionice pa da se obavi dalje sta se moze obaviti put za Kg je sada prohodan ja se nadam da cemo ovo sve srediti vrlo brzo i da cu biti slobodan tokom sledece nedelje da priskacem u pomoc kome treba mislim da cu se uputiti ka Svilajncu :/ jbt.. kod nas se stvari poboljsavaju ali se zato u ogromnoj meri pogorsavaju u ostatku zemlje :( u pm.. :/ polako, pitao sam ove u KGu u Štabu rekli su mi da bi bilo još opasnije da se ljudi zaleću sami, ako sam ih razumeo nešto će se organizovati al nemam detalje....
Utvara Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Hvata me jeza od R1 Avala. "Baterije nestaju, telefoni ne rade, moramo da nađemo neku komunikaciju" "Čovek se ponudio, do 50 osoba koje su evakuisane mogu kod njega" "mi ne možemo da se bavimo transportom ljudi na kopnu, zovu nas da idemo opet u vodu da vadimo ljude" "gss, kolubara, kolubara" "veliko polje, ljudi se dave, krenula je jedna ekipa sa motornim čamcem" Edited May 16, 2014 by Utvara
Filipenko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ...ode Jbt vaso, kad ovako neodređeno napišeš ispod posta koji govori o potencijalnoj katastrofi Obrenovca, odmah zamišljam da si dobio informaciju o plavnom talasu koji je odneo ceo grad i hiljade ljudi sa sobom.
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jbt vaso, kad ovako neodređeno napišeš ispod posta koji govori o potencijalnoj katastrofi Obrenovca, odmah zamišljam da si dobio informaciju o plavnom talasu koji je odneo ceo grad i hiljade ljudi sa sobom. Ma ne bre, nego sam nesto kuckao a u medjuvremenu se nakrcalo 10 postova
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Burazer iz SV javlja da je katastrofa tamo :( a i vec vidite po slikama ljudi, kako je kod vas? mi se fino izborismo, kisa je stala \o/ jos uvek pomalo izbija iz tla, ali ce prestati jednom poizbacivali smo svasta napolje i cekamo da se osusi, kao i zidovi i tlo podruma i radionice pa da se obavi dalje sta se moze obaviti put za Kg je sada prohodan ja se nadam da cemo ovo sve srediti vrlo brzo i da cu biti slobodan tokom sledece nedelje da priskacem u pomoc kome treba mislim da cu se uputiti ka Svilajncu :/ jbt.. kod nas se stvari poboljsavaju ali se zato u ogromnoj meri pogorsavaju u ostatku zemlje :( u pm.. :/ BAr neka dobra vest. Drago mi je da to čujem. Inače, ja ne mogu da verujem da je u Obrenovcu došo do toga da su ugroženi životi dece i trudnica. Pa kako smo došli dotle. ovo traje već tri dana, jebote, zašto ti ljudi nisu na vreme evakuisani?!?
Recommended Posts