duda Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 za ove derače ima jednostavan recept, samo treba malo solidarnosti i organizacije da se stave na društvene mreže, radio milevu i ostale tarabe i da im se više ne ulazi u radnju pa da vidiš kako bi cvileli ''obriši, molim te'', ko ona slina sa vocapa takvi zaslužuju da propadnu i dođu na prosjački štap, neljudi
barrcode Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Slika iz 2010. onda me zaebaše. mada ne verujem da je sada drugačije.
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 a Konjara? ova slika je bas kod zlija al covek ne mari za katastrofe :) a nishta od konjare do jula bar, kolko vidim
Hella Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 za ove derače ima jednostavan recept otvoriće novu radnju na ime nekog rođaka
Filipenko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 za ove derače ima jednostavan recept, samo treba malo solidarnosti i organizacije da se stave na društvene mreže, radio milevu i ostale tarabe i da im se više ne ulazi u radnju pa da vidiš kako bi cvileli ''obriši, molim te'', ko ona slina sa vocapa takvi zaslužuju da propadnu i dođu na prosjački štap, neljudi Neki bi cvileli a neki bi te jurili pred gajbom, posebno oni dobro povezani koji su došli iz krimi miljea. Ne pričam napamet. Zajebanija je to priča nego što vi mislite. E sad, ko je spreman na to, i treba tako. Ja sam bio spreman, ali ne bih tek tako pozivao ljude na ozbiljnu zajebanciju koja im sigurno ne treba na svu nevolju koja ih je snašla.
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 U Sapcu odrzan sastanak staba u opstini i uradjen obilazak obale, grad je bezbedan od nadolazeceg talasa (procenjena visina talasa 650 cm). Posledica ce biti za ljude koji imaju podrume, okolni kanali su u opadanju tako da ne bi trebalo da dodje do dodatnih izlivanja na tom potezu. Kako ovo? Da se Sava digne jos metar i da ne prelije nasip? Skeptican sam
steins Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 naravno da je Vučić u pravu - mora se nekako iskontrolisati masa - kakva crna jaga ili kravica kad se spasava živa glava? Ovim pederima koji dižu cene bi na keca zatvorio radnju i odrapio par stotina hiljada kazne koja bi išla u nekakav fond za vanredne situacije. sad gledam šta se sve izlilo, pa sunce ti jebem, 80% su potočići koji ni do čukljeva ne dolaze. Ovde je zakazala država i lokalna samouprava pošto je, obzirom, na učestalost poplava i izlivanja makar u posldenjih 15 godina, morala situacija da se rešava preventivno. Pošteno, nemam neke simpatije ni za narod - pa ne može se svaki kanal puniti djubretom i otpadom, Ne mogu se krčiti šume kad i kako se kome našilji kure. Sinoć sam pričao sa drugarom koji je u Jagodini vatrogasac - kaže da pola naroda iz onih, sada poplavljenih sela, nisu mogli da namole da se pomere od kuće. Jedan tražio da mu država otkupi kuću i okućnicu (?!), drugi tražio da mu opština uplati pare na račun da im da nekakav pesak i šut za nasipe, treći im izašao s puškom u dvorište,......da ne govorim da su morali da se objašnjavaju sa kamarama "spasilaca", koji su polupijani i pijani rešavali da idu u nekakve solo akcije....havarija
fonTelefon Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zato da se ne bi okliznuli o mokar crep i pali. Ne morate da im se pokenjate u usta bas SVAKI put kad ih otvore. to je manir ovde. do sad su ipak shvatili koje su razmere problema koji i dalje pada iz neba. treba ljudima reci da na vreme napuste objekte u nizim delovima koji ce sigurno biti poplavljeni.
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ... Edited May 16, 2014 by Грешни Василије
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Са лица места: U Doboju je i dalje kriticno, voda je opala 20-30 cm, ali slaba je utjeha kad ti nivo vode padne sa 4m na 3,5... sinoc su me zvali prijatelji, posto su odsjeceni od svijeta, pitaju za vijesti, kakva je situacija, hocel biti novih talasa. Danas ce biti i gore, jer zaliha je manje, a velim, iako je nivo vode manji i dalje je prepreka. Voda je preplavila sva prizemlja, tak da nema se gdje ni uzeti namirnice. Svi poslovni prostori su pod vodom... Voda je u stanovima na prvim spratovima, a negdje je dogurala i do drugog.Neko je pitao jel evakuisan narod. Nije. 80% je u stanovima na visim spratovima, ima trudnica, male djece, fali vec vode.i hrane... evakuacija nije ni bila moguca, jer je bukvalno za dva sata, polavljeno 3 metra Doboja. Drug mi je kad je krenula frka, otisao preparkirati auto u brdo i ostao gore, nije se mogao vratiti... A sad se ne moze 30 000 ljudi evakuisati gumenim camcima... jedino sto preostaje da im se doturi voda i hrana... i nadati se da ce se brzo povuci... medjutim i tu je problem jer magistralni put koji ide oko doboja je blokirao odvod vode i sad je fakticki Doboj postao bazen...Nema vijesti o zrtvama, ali se bojim kad se povuce voda da ce biti i najgorih vijesti... strasne stvari se mogu cuti... o starici koja vristi sa prozora do porodica koje su citavu noc proveli na krovu po kisi...Zivim na relaciji Doboj(rodni grad)-Banja Luka(radim)... i u Bl je kriticno... uzi centar grada ne bi trebao biti ugrozen, ali prigradska naselja su pod vodom, stotine kuca... predvidjaju nastavak padavina u Krajini..Kriticno je u citavoj RS, ali ono sto se desava u Doboju je neopisivo... Sad sam pročitao da su došle mašine da presjeku magistralni put, kako bi voda negdje otišla... Sa one strane odakle je krenula bujica povlači se voda, ali je problem sam grad jer je niže i postao bazen...to je taj put koji drži vodu...Sad se talas spušta ka Modriči i tu je kritično... Derventa je u opasnosti, Srbac isto...Za Banja Luku rekoh već...O Bijeljini da i ne pričam...
Recommended Posts