iDemo Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Ovde mora bash svaki post vrlo pazljivo da se cita, ne?
Anonymous Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Ih pažljivo, niko da ovo boldovano prokomentariše: “Gospode, nemoj nas sasvim predati propasti i gladi i pogibiji, i neka nas silna voda ne poplavi, nego se u gnevu opomeni milosti i, mada nismo zaslužili, sažali se na nas radi dobrote svoje i kao dobar pomiluj stvorenja svoja i delo ruku svojih i brzo izbavi od svakoga zla”
Sestre Bronte Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 pa kako drugačije da kažu? tako je po pravilu službe
Anonymous Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nego šta bi sa ovom 'ruskom prognozom' od osmog marta? "Ruska prognoza" predviđa gore padavine nego 2014. Beograd -- Dobili smo vremensku prognozu iz Rusije koja se bitno razlikuje i koja ako se ostvari može doneti više padavina i vode nego 2014. godine, kaže Predrag Marić. Marić je naveo da su juče dobili prognozu iz Rusije koja je znatno gora od onih koju daju domaći stručnjaci. Prema „ruskoj prognozi“ pašće od 80 do 100 litara po kvadratnom metru, a Marić ističe da ukoliko toliko vode padne u naredna tri dana, to može da ima velike posledice. Domaća prognoza predviđa mnogo manje padavina. Možda je dugoročna, u fazonu Koljčickog?
iDemo Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nego šta bi sa ovom 'ruskom prognozom' od osmog marta? Možda je dugoročna, u fazonu Koljčickog? Koljčicki... Koju je on paru mogao da zaradi od globalnog zagrevanja samo da je poziveo jos neku godinu...
belch Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nego šta bi sa ovom 'ruskom prognozom' od osmog marta? ništa, izmišljena stvar
John Coltrane Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Sava od jutros na 516 i narednih par dana tu i ostaje uz mozda blagu stagnaciju. Milsim da smo se izvukli. Sto se tice par okolnih sela koja su najebala pre 2 godine uglavnom je stabilno i kod njih, rano je za podzemne vode, a negde su i kanali dobro ocisceni (greh na moju dusu i neznanje) pa su primili dovoljno vode.
Аврам Гојић Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 ništa, izmišljena stvar Nije bila baš, da kažemo, izmišljena, u pitanju je bio dramatičan izlaz jednog modela koji je razvio neki ruski meteorolog. Model je davao jako velike padavine u tom periodu, ali je anomalija potrajala najduže jedan dan, pa se posle toga prognoza svela na pravu meru. Moja teorija je da je Marić namerno iskoristio najcrnju prognozu koju je mogao da pronađe kako bi dramatizovao stvari i uklonio sa sebe deo odgovornosti ako stvari pođu po zlu.
Frank Pembleton Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 A ovi što su katastrofično najavljivali potop blokova.... Pih ništa od toga zlobnici...
iDemo Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Nije bila baš, da kažemo, izmišljena, u pitanju je bio dramatičan izlaz jednog modela koji je razvio neki ruski meteorolog. Njega odma' poslati u Amerike, IPCC place za dramaticnim izlazima jednog ili vise (kompozitnih) modela... Suze roni.
gone fishing Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 malo je rano da se odahne za ovu godinu, tek će se topiti sneg na planinama a onda ako se u aprilu/maju to poklopi sa još jednim ovakvim ciklonom biće čupavo....
katamaran Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:595506-Ispumpali-vodu-iz-Beograda-na-vodi PRAVO malo jezero koje se proteklih dana stvorilo u temeljnoj jami, gde bi trebalo da nikne jedna od kula "Beograda na vodi", u nedelju je isušeno. Više od deset pumpi uspelo je da iscrpi podzemne vode iz rupe, kako bi radovi mogli da se nastave. Ne znam cije su pumpe al je sigurno bilo i boljih mesta za njihovu upotrebu. edit: bukvalno svi komentari botovski :ziga: Cak bih rekao da je u pitanju jedan vrlo produktivni bot jer su svi na istu foru Vanja 14. mart 2016. 15:42 #3975762Ovo je nesto sasvim normalno i ne znam zasto se ovome pridodaje tolika vaznost kada ce se problem brzo resitikarolina 14. mart 2016. 15:31 #3975747Podzemne vode su cesta pojava, tako da se na to racunalo.Vesa 14. mart 2016. 15:16 #3975716Bitno da je gradilište sanirano i da se radovi mogu nastaviti.Slucajna 14. mart 2016. 14:55 #3975652Nista strasno, radovi su u toku. Tako da ovo nista nije cudno.Sale 14. mart 2016. 14:46 #3975636Bitno je da je problem rešen i da se nastavlja sa započetim radovima.g 14. mart 2016. 14:43 #3975629Posle ovolikih padavina normlano je da se temelji napune ali verujem da je to malosanjak 14. mart 2016. 14:39 #3975622Sve mere prevencije su potrebne kada su poplave u pitanju. po sto marke da moj komentar nece proci :) Edited March 14, 2016 by katamaran
katamaran Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 po sto marke da moj komentar nece proci Izgubio bi sto marke :) Prodje i moj i jos nekoliko anti-botovskih Naravno napunise nas minusima :)
katamaran Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 (edited) U principu i nemam al me nekad ispirisu :) Svaki put se iznova iznenadim koliko su ocigledni. Covek ostavi komentar koji samo pravim botovima moze da smeta i popije 130 minusa. Slucajno svi komentari koji nisu u fazonu "svaka cast Vucicu" imaju otprilike toliko minusa. Odavno svi znamo da se time bave ali mi je neverovatno koliko to lose i ocigledno rade. edit: iskoci mi ovo neki dan na fejsu https://chrome.google.com/webstore/detail/lovac-na-sendvi%C4%8De/cebplboeldmlomimakpfhbhojajdpaki?hl=sr Nisam instalirao al je defintivno zanimljivo :) Ocenite koliko je komentar na B92 ili Blicu zaslužio sendviča!Lovac na sendviče je Chrome ekstenzija koja omogućava da ocenite da li je komentar na B92 ili Blicu plaćen, tj. da li ga je pisao stranački bot. Na komentarima na B92 i Blicu će se pojaviti dva dugmeta: "BOT!" i "nije bot", kojima možete da prijavite komentar kao originalan ili plaćen. Vaše ocene se akumuliraju i služe za praćenje stila pisanja stranačkih botova. Edited March 15, 2016 by katamaran
Recommended Posts