Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

vidim da mi poznato, cesto idem za kucevo

u jbt, odseceni

proverih- totalni prekid saobracaja

Edited by rođeni

• Replies 6.4k
  • Views 762.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

On 16. 5. 2014. at 9:17, Грешни Василије said:

ako mu je  topic o poplavi povod za klinačko provociranje, onda me ne čudi da ima razumevanje za lihvarenje.

On to radi svuda, na svim topicima, kad god se javi, i samo se zbog toga i javlja - da nekome očita lekciju kako nema pojma (bez objašnjavanja zašto). Nego što u ovakvim situacijama to posebno deluje ogavno. Ali, meni je OK, neka se čuje i druga strana, kad se već stalno sluša na nekim tamo topicima koji ne skandalizuju forumaše, što sad da ga gušimo.

On 16. 5. 2014. at 9:47, slow said:

Jedno pitanje, koliko će trebati vremena da se ovo čudo od vode vrati u korita, iscrpka i ocedi?

korita ce brzo, ono drugo dvoje ohoho zajebano

Lik (neki Tomić) u Kontekstu na Al Jazeeri hejtuje lokalne samouprave što su proglasile vandrednu odbranu i "uključile državu" i gde je trebalo i gde nije trebalo, odnosno i tamo gde nisu iskoristile sve svoje resurse za odbranu, "na samom početku"... Koordinaciju službi (vojsku, GSS, RHMZ, vatrogasce, policiju) hvali. U panelu su još i po jedan funkcioner iz ZG i SA. Zagrepčanin najviše priča o prevenciji i zakonima, Sarajlija o naknadama štete. Posle svi o edukaciji, sredstvima, budžetiranju, prekograničnoj saradnji koja nije dovoljno dobra (Hrvati imaju neki projekat sa HU-SLO-AUT, a želeli bi da uključe i nizvodne™, zvučalo je kao da za sada ne rade ništa osim osnovne razmene informacija).

To je nama naša borba dala.

Edited by Turnbull

Meštani Loznice, Valljeva i okolnih mestaa, ne dozvoli da vas pljačkaju za vodu, namirnice i odgovarajuću opremu u ovoj teškoj situaciji.

Platiti vodu za piće 160din i čizme 3000din je u potpunosti bizarno. 

Prijavite monstrume inspekciji!

Trž. inspekcija Loznica: 015 874 756

Trž. inspekcija Valjevo 014 220 607

Tržišno rešenje.

Brčko, slikano pre bar minuta

flood3_zps18bb98b8.jpg

flood1_zps030bdc50.jpg

flood4_zps2c0ec8dc.jpg

flood_zps0f9ce1af.jpg

flood2_zps78f6fb2e.jpg

koja kataklizma. uzasno. samo mi nije jasno zasto ranije nisu preduzete mere da se obezbedi osnovno snabdevanje pijacom vodom i namirnicama. ovo pitam kao potpuni laik.

On 16. 5. 2014. at 8:56, Грешни Василије said:

pokušavam da shvatim apel građanima da ne stoje po krovovima.

Zato da se ne bi okliznuli o mokar crep i pali. Ne morate da im se pokenjate u usta bas SVAKI put kad ih otvore.

Edited by Verterdegete

On 16. 5. 2014. at 9:50, Töölönlahti said:

Lik (neki Tomić) u Kontekstu na Al Jazeeri hejtuje lokalne samouprave što su proglasile vandrednu odbranu i "uključile državu" i gde je trebalo i gde nije trebalo, odnosno i tamo gde nisu iskoristile sve svoje resurse za odbranu, "na samom početku"... Koordinaciju službi (vojsku, GSS, RHMZ, vatrogasce, policiju) hvali. U panelu su još i po jedan funkcioner iz ZG i SA. Zagrepčanin najviše priča o prevenciji i zakonima, Sarajlija o naknadama štete. Posle svi o edukaciji, sredstvima, budžetiranju, prekograničnoj saradnji koja nije dovoljno dobra (Hrvati imaju neki projekat sa HU-SLO-AUT, a želeli bi da uključe i nizvodne™, zvučalo je kao da za sada ne rade ništa osim osnovne razmene informacija).

pa nije toliko pogresio. mi volimo puno da seremo, nekada bezrazlozno... jebiga, nije ni u NS sve fino, pocele su da se stvaraju bare po putevima, u neke ulice ne treba zalaziti, po Salajki se izlile Matijeviceve fekalije... ali to nije ni 1000 deo onoga sto je u Obrenovcu ili Paracinu npr... i sta onda koji kung fu djavo ima vamo da se organizuju drzavne sluzbe?! ali najlakse je nekom lokalcu da digne dzevu i sve cetiri u vis.

inace, sve pohvale vatrogascima i policiji. nemam izvestaje o vojsci, GSS i ostalima, ali vatrogasci i policija, svi zasluzuju najvise pohvale. sledeci put kada me uhvate u prekoracenju brzine, ima da ih castim kolko traze!

radikalsko djubre da prestane da sikce na ljude koji zele da spasu svoje jagnje ili kravu. te zivotinje hrane njihove porodice, a ne ti zlikovce bolesni. 

On 16. 5. 2014. at 10:04, Verterdegete said:

Zato da se ne bi okliznuli o mokar crep i pali. Ne morate da im se pokenjate u usta bas SVAKI put kad ih otvore.

Pa dobro ali šta drugo mogu da urade ako voda dođe do krova?

On 16. 5. 2014. at 10:05, freakns said:

pa nije toliko pogresio.

Nisam ni rekao da je pogrešio.

Na naplatnoj rampi u Bubanj potoku pokušali da naplate putarinu vozilima koji dovlače čamce za spašavanje.