Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

u jagodini belica 10 cm do mosta kod bolnice, pored moje kuce je malo vise pa ima jos nekih 2 metra. kisa ne namerava da stane. 

drina je do sada, uslovno rečeno, mirovala, ostala je u okviru korita. tek se očekuju udarni talasi jer će morati da otvore branu na hidrocentrali mali zvornik. neka nam je ovaj kosmos, što se sručio na nas, u pomoći.

paraćin

103780901020228504190249.jpg

g. milanovac 

10262099_1475740072661939_42207249386549

metalac izgleda ugrožen

U Užicu je pukla brana, i veći talas vode u Čačku i okolini se očekuje oko 19h

ovo tek može biti vrlo zajebano :o

drina je do sada, uslovno rečeno, mirovala, ostala je u okviru korita. tek se očekuju udarni talasi jer će morati da otvore branu na hidrocentrali mali zvornik. neka nam je ovaj kosmos, što se sručio na nas, u pomoći.

uhh..:(

a ima neki nacin da se hendluje upliv drine u savu ili to ide samo prirodno?

ako se savuljaga izlije...ogomna je

paraćin

103780901020228504190249.jpg

g. milanovac 

10262099_1475740072661939_42207249386549

metalac izgleda ugrožen

ovo tek može biti vrlo zajebano :o

ijao

požega pre

Redovni uslovi Kolubara.JPG

dubina do 10 cm

danas

Sneg na Staroj planini i Vlasini. Al, stvarno! Slika od danas.

BnrIV3uCYAAq9Mh.jpg

Edited by Nesh

uhh.. :(

nemam pojma, mislim da je jedino što se može zadržavanje vode u jezeru kod zvornika, ali cenim da nema više gde da je zadržavaju. sve što se sliva u drinu je nabujalo, pus ova kiša, nemam pojma, ništa mi ne uliva nadu da ona ovaj put neće podivljati osim jedne činjenice, a to je da do sada još nije.

znam- davljenik, slamka.  :ph34r:

na buđavom sajtu ams ništa ne radi

jel' ima neko info kakvo je stanje na putu zabosnu, tj, onaj deo autoput-šabac-loznica-zvornik 

Karta.

BNTV

Ne preporučujem dolazak ubosnu, ovde iz sata u sat stanje postaje lošije, sjever i sjeveroistok posebno.

Poplave u Srbiji su sve veće iz sata u sat, ovo je topic za sve one koji imaju najnovije informacije, apele i upozorenja!

Slika Tamnave, pravi užas:

koceljeva-poplave-reka-tamnava-foto-tanj

Јасеница, у којој се удавио ватрогасац из Тополе док је спасавао човека који је у њу упао, прошло лето је могла да се прегази.  

uhh.. :(

nema zadržavanja drine posle zvornika, a ni save. sela južno od save koja redovno plave, tamo oko zasavice u mačvi, drenovac, i ona posle šapca naročito - orašac, provo pre svih, će vrlo verovatno ozbiljno najebati.

grad manje-više, ima pročišćene odvodne kanale, nasip, cenim da neće nužno biti drame. za mitrovicu stvarno ne znam. videćemo koliko će se sava podići od obrenovca ka bg-u.

OK, ali zašto na podforumu Politika?

evo jedna iz Uba (sa twitera)

BnrDq_cCEAAUL0X.jpg

@ Mujica

Greška, molim moderaciju da prebaci topic ako je potrebno, ali mislim da to nije sada toliko bitno

Edited by slow