fonTelefon Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 dižu cene pre većih lanaca zato što će onda ljudi radije kupovati po višoj ceni u lokalnoj prodavnici nego u većim lancima po nižoj ceni? kakvo jebeno tržište, ne govorimo o pedesetom danu posle poplave, nego o drugom ili trećem. video šljam da može da zaradi na nesreći, pa udri. ama robu jos nisu ni platili vecina njih kako ti mislis da opstaje vecina malih trgovaca koja ne ide u metro da pazari? oni ne placaju do 90 dana a maxi i drugi do 120.
SNARC Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 samo ti dizi hajku na ljude koji se bore za svoj opstanak. tako ovde cesto pocinjes svoje tirade. Cekaj bato..boris se za opstanak tako sto dizes cenu prvom komsiji...pa taj treba i kad sve ovo prodje da pazari kod tebe.. Gde je tu rezon ? da ne pominjem izostanak empatije za ljude od kojih zivis i sa kojima zivis..
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 samo ti dizi hajku na ljude koji se bore za svoj opstanak. tako ovde cesto pocinjes svoje tirade. Cekaj, je l' ti provociras Vasu ili si ozbiljan? Trgovci se bore za opstanak tako sto ljudima koji su vec svasta pogubili i preturili preko glave dodatno deru kozu drasticnim povecanjem cena preko noci?
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 +100 http://www.sabac.info/vesti.php?id=1759 dobro je, ima još lufta. mada, ovo nije dobro, hotel "sloboda", centar grada: Prognoza: Padavine tokom prepodneva 16. maj 2014. 09:58 sabac.info Kiša koja je samo na kratko prestala, ponovo je počela da pada u Šapcu i okolini. Kako kažu meteorolozi, tek u popodnevnim satima se očekuje da počne da jenjava. -Do podneva biće uslova za padavine do 20 litara po kvadratnom metru a zatim će oblaci otići na jug, padavine će jenjavati, te je pred nama nešto bolje vreme - kaže Biljana Vraneš, meteorolog RTS. http://sabac.info/vesti.php?id=1760
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ako mu je topic o poplavi povod za klinačko provociranje, onda me ne čudi da ima razumevanje za lihvarenje.
renne Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Moje prijatelje sa tek rođenom bebom su jedva izvukli iz Obrenovca, bila baš opšta frka. Inače u Brčkom voda stigla do Ganije (bila još jednom tog nivoa 79.godine)
fonTelefon Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Cekaj, je l' ti provociras Vasu ili si ozbiljan? Trgovci se bore za opstanak tako sto ljudima koji su vec svasta pogubili i preturili preko glave dodatno deru kozu drasticnim povecanjem cena preko noci? Ocigledno nemate pojma kako funkcionise trgovacki biznis u malim radnjama i o placanju robe i nabavkama samo citajte kako je sve preskupo u srbiji i kako imaju masne marze.
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Iz Sapca se moze za NS preko sela pa Indjije i novi auto-put, stari BG-NS je zatvoren. Drugar, advokat, mi sad javlja, krenuo je "pekarski" 6 ujutru na neko sudjenje iako smo ga mi sinoc ubedjivali da zbog vanredno stanja ne ide i da verovanot nece ni raditi sud, kad ono.
Kampokei Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam dal je bio ovaj mini video iz Doboja, ovo je nestvarno
Caligula Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ogroman je ovo problem, posto se prostire po celoj Srbiji. Ipak kad gledam one parkirane poplavljene automobile i ljude po kucama nekako se cini da je moglo vise da se uradi na organizaciji pre poplave. Ali nasi valjda vole da delaju samo kad je ocigledno da se nesreca vec desava, nista prevencija. Tesko, jer se sve izdesavalo jako brzo i radikalno. Hocu reci, ipak nije toliko do Srbije, jer ovo je nezapamceno.
braca Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ocigledno nemate pojma kako funkcionise trgovacki biznis u malim radnjama i o placanju robe i nabavkama samo citajte kako je sve preskupo u srbiji i kako imaju masne marze. Nemas ni ti pojma. Ako je roba dostavljena u radnju, to je po dogovorenoj ceni A, platio je on za 3, 30 ili 300 dana. Niko ne poskupljuje vec isporucenu robu.
Tale Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Molim da se fonTelefon preventivno odmori. Radio amateri: http://t.co/il8FYgdl66
Papovac Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam dal je bio ovaj mini video iz Doboja, ovo je nestvarno u jebote, strasno
renne Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ispod Gunjarskom mosta, novo šetalište Rosulje centar Edited May 16, 2014 by renne
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ocigledno nemate pojma kako funkcionise trgovacki biznis u malim radnjama i o placanju robe i nabavkama samo citajte kako je sve preskupo u srbiji i kako imaju masne marze. Vrlo sam rad da mi objasnis kako funkcionise trgovacki biznis. Ovako kako meni laiku izgleda cini mi se da se ista roba ciju traznju su ove nesrece naglo podigle a koja je do sinoc kostala tri puta manje, danas kosta tri puta vise. Kupcima od kojih su mnogi sinoc imali 30 puta vise od onoga koliko imaju danas. Meni to na prvi pogled izgleda kao zelenasenje ali sam otvoren da cujem argumente koji ce me ubediti da je u pitanju zrelo i korektno trzisno razmisljanje.
Recommended Posts