Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

danas sam u ribolovackom glasniku od 9. maja procitala pola strane hidrometeoroloskog izvestaja, sve sa onim grafikonima, da se za period od 14. do 19. maja ocekuje veliki nesto sto ce doneti nezapamcene kise za ovo doba godine na teritoriji srbije, a moguc je i snazan poplavni talas, sve sa imenom i prezimenom nekog glavnog tipa iz rhmz, i savetima pecarosima da ne idu na dubinski ribolov camcima.

Posted

Sutra ću da zovem moje drugare koji imaju hostel, da im predložim da ustupe deo i okače se na taj sajt, ukoliko nisu skroz puni.

Ej Toni izvini za ono sinoć, ispao sam majmun.

ima vec par hostela koji to rade, neam pojma da li su tvoji drugari tu, ali ako budu u mogucnosti to da rade, neka se jave crvenom krstu, moze onaj u siminoj ili bilo gde, ali crvenom krstu, to je najfunkcionalnije

Posted

Onda bolje da su je odveli u Lazu umesto na informativni razgovor. 

I nije bitno šta je pisala, bitno je da ne možeš da prdneš a da ti panduri ne pokucaju na vrata, ali valjda je bitnije što je ona "za lazu". Mislite da bi nekome od nas bilo tolerisano zato što nismo za Lazu i pravilno koristimo interpukciju?

Imaj jednu stvar u vidu. Medju tim lučonošama sa Fejsa imaš masu šešeljevaca tj izvornih radikala koji potpuno patološki mrze Vučića i već nekoliko godina mu 24/7 pripisuju sve moguće izdaje srpstva i zlodela nad istim. Pretpostavljam da ti je poznato da su izvorni radikali patološki lažovi i dokle su u stanju da idu sa svojim fantazijama. Prilično sam siguran da gro tih priča o odvoženju leševa u hladnjačama dolazi što od članova što od simpatizera SRS a nadje se sigurno i ponešto dverjana, naših i tako tog ološa. Ova lujka se savršeno uklapa u taj profil.

Posted

Ej Toni izvini za ono sinoć, ispao sam majmun.

ma daj bre, ne zezaj :)

Posted

Sve to stoji, trudim se da se ne zalećem sa zaključcima. 

Ali opet, zbog dva statusa u panduranciju?

Posted

Vozilo Budalinu iznad BosŠamca. Tuga...

BoLxf_oIQAAanyR.jpg

Kristalina Georgieva ‏@KGeorgievaEU

Devastation in Doboj & Bosanski Samac is absolute -2 days after rain stopped only roofs can be seen #poplave #Bosnia

Posted (edited)

To je odvojen problem, što panduracijom upravlja ništa manje patološki slučaj.

Edited by beowl
Posted

Vozilo Budalinu iznad BosŠamca. Tuga...

BoLxf_oIQAAanyR.jpg

I iznad Obrenovca

BoKbrUnIcAAoaZq.jpg

Posted (edited)

Ne znam da li je vec neko postovao :

Danas su mešovite policijsko, vojne patrole obišle preko 80 odsto grada Obrenovca, ušle u sva ona mesta, podrume, gde je bilo za očekivati da pronađemo nekoga. Na sreću nije bilo toga, rekao je Gašić

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić izjavio je večeras da su policijsko-vojne patrole pregledale 80 odsto Obrenovca i da se on nada da broj žrtava neće premašiti 27 na svim ugroženim područjima u Srbiji.

http://www.kurir-info.rs/nema-novih-zrtava-pregledano-80-odsto-obrenovca-clanak-1382167

Nisam budala da verujem Kuriru (edit: i Gasicu :) ), ali ako je ovo zaista tacno to je fantasticna vest.

Edited by ManicMiner
Posted

Bogme da su samo dva, ima dvadesetak ako ne i vise, digo sam ruke u nekom momentu...

Posted

Ja se iskreno nadam da će oni da idu sa 27 žrtava, veći će majmuni ispasti kada se istina sazna.

Naravno, još više se nadam da je to prava cifra.