Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

koliko kapiram, samo u kratkim intervalima, ali je generalno slabije padala. padaće do poslepodneva...

Posted

10294467_778592228825624_338425722044053

ovo je juche oko 15h

Posted

Moram da pohvalim call centar kriznog štaba opštine Voždovac.

Malopre sam zvao jer mi je trebala informacija o prohodnosti avalskog puta, čekao sam na otvorenoj liniji i slušao kako pozivaju nekoliko izvora da potvrde.

Dok sam čekao zvao je i neko iz Ripnja da traži pomoć jer mu je kuća potpuno pod vodom. Žena koji je razgovarala sa njim je odmah poslala ekipu za evakuaciju.

Posted

a gde moze da se zove da se pita za puteve po provinciji? jel to svaka opstina ima svoju sluzbu ili ima neki centralizovai centar?

Posted

Jel uopste prestajala kisa nocas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Od kada sam ustao oko 06 do 09 nije padala, kada je prestala ne bih znao reci. Cini mi se da se intenzitet pojacava.

Definitivno mi nisu jasni ljudi koji ovu uzasnu situaciju pokusavaju da prikazu jos gorom prenoseci neke informacije koje su neproverene.

Posted

Meni je najjači utisak ove krize RTS. Sve one MILFare i odrtaveli dopisnici sa terena koji bi da glume CNN. U pojedinim trenucima sam ostao čak i po koju mrvu sažaljenja prema njima. Možeš misliti agonije kad se godinama javljaš samo Radi u Srbija danas sa tralala pricicama a onda te neki urednik po direktivi spakuje u Punta (ili jugica) i istera napolje u potop.

PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk

Posted

Sta je sa kanalom oko Sapca (sad ga valjda zovu Cerski kanal) i sa Dumacom?

Posted

Meni je najjači utisak ove krize RTS. Sve one MILFare i odrtaveli dopisnici sa terena koji bi da glume CNN. U pojedinim trenucima sam osećao čak i po koju mrvu sažaljenja prema njima. Možeš misliti agonije kad se godinama javljaš samo Radi u Srbija danas sa tralala pricicama a onda te neki urednik po direktivi spakuje u Punta (ili jugica) i istera napolje u potop.

Posted (edited)

Još malo comic relief-a. Komentar sa NSPM na vest o Irinejevoj izjavi:

петак, 16 мај 2014 00:37
marlon
vest dana je da je ovaj orkan nazvan tamara... da zanemarimo sto homoseksualna naucnika bratija vec duze vreme sve svetske meteoroloske posasti nazivaju zenskim imenima, ali ovo je otislo predaleko da se ovoj nepogodi daje rusko ime tamara.... mogli su napr. ketrin....

nadam se da ce svakom srbinu biti jasno da se mora vratiti korenima svoje vere ako zeli da pobedi pre svega zlo u sebi a tek onda u drugome. poslednji je cas da se okrenemo putu pravoslavlja da bi spasili nasu decu ako smo vec nesposobni da to uradimo sebi.
Препоручи коментар:
32
1

петак, 16 мај 2014 03:58
aleksandar
Hvala ti Gospode sto umivas Srbiju od osiromasenoga
uranijuma,jer radioaktivno zlo jedino sa puno vode
moze da se ukloni.
Препоручи коментар:
4
0

петак, 16 мај 2014 04:18
Боже помози
Организујмо литије у свим локалним заједницама које су колико толико суве. Ми смо се у Републици Српској спасили деведесетих захваљујући литијама које је организовао патријарх Павле.
Препоручи коментар:
4
1

петак, 16 мај 2014 06:05
Ведримир Облачевић
Сто пута је боље да изгубимо државу, а да сачувамо Цркву, него обрнуто. Црква ће, ако остане вера непомућена, кад тад васкрснути и државу.

Да ли има неко у врху Српске Цркве очи да види да је можда баш то та права опомена, ако већ нећемо да је називамо и казном? Вероватно ћемо видети по резултатима Сабора.
Препоручи коментар:
5
0

петак, 16 мај 2014 07:11
шаки
Велика киша над Србијом је направљна у светским центрима моћи да Србију дотуче... није шала.
Препоручи коментар:
2
0

петак, 16 мај 2014 08:42
misterbiti
Pomolitese i za one koje ste zatrpali ispod magacina kod RASHKE -masakar kod SREBRENICE i josh drugih mesta po SRBIJI. Koliko ste zlodela ucinili po bivshoj Jugi.Najmanje vam treba 100 godina molitve i oproshtaja i od ljudi i od SVEMOQNOG BOGA.
Препоручи коментар:
4
6

петак, 16 мај 2014 08:45
Dragan
Патријарх Иринеј: Поплаве нису божја казна већ опомена да се склонимо са пута порока, злобе и безакоња

Он је додао да се ових дана у Београду спрема скуп који представља велико безакоње и мрски порок, "којим се поносе и и истичу своје достојанство и демократију, а све против Бога и закона живљења".

Slažem se da bi te dve pojave mogle biti u vezi. Ako se dopusti parada sodomita, oni koji to učine sigurno će snositi posledice.
Препоручи коментар:
4
0

петак, 16 мај 2014 08:49
Ipak je kazna
Predali su/smo, ili bolje receno poklonili, KiM i Srbe na KiM-u, zlikovcima. Niko se nije bunio, niko nije protestova, a i oni sto jesu, je beznacajna cifra. Nasi preci, koji su ginuli zaKiM, to nam nikada nece zaboraviti.
Zlotvore srpskog naroda, docekujemo kao careve, a prijatelje, omalovazavamo i ignorisemo.
Препоручи коментар:
6
0

петак, 16 мај 2014 09:03
Žalosna sova
Poplave su odgovor Boga na one koji su predali arnautima kolevku srpske duhovnosti i državnosti.
Препоручи коментар:
7
0

Edited by Turnbull
Posted

Sta je sa kanalom oko Sapca (sad ga valjda zovu Cerski kanal) i sa Dumacom?

Sinoć su pričali da je pun.

Posted

Ja sam juce ukljucio pec. Ako ne bude struje duze vreme, onda je rasklapam, skidam izolaciju, pa cu imati gde da podgrevam rucak ;).

Posted

kuvani ručak, bogato.... :(