Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

juče su ljudi iz beogad voda obilazili bedeme. u mobilbetonu im je baza improvizovana

Jes', par likova stalno sedi tamo.

Neće od ovog biti ništa izgleda, voda sve sporije raste, a i reka je malo usporila, čini mi se. A nivo je još uvek manji nego pre dve godine. Kod kule Nebojša još uvek nije sve poplavljeno.

Videćemo u petak, doduše.

Posted

Na temu o kojoj sam sinoć govorio, statusa Maćićke u kojoj je iznela četvorocifreni broj žrtava i jebala mamu svima, državi i "pretila"... Reakcija je bila brza, danas profil ugašen ceo dan, a kada je proradio - bila na razgovoru u 29. novembra... Država je u kolapsu, ali MUP funkcioniše kao sat, bravo..

29. Novembar...MUP
Danas sam bila na informativnom razgovoru. Povod...sirenje panike u vanrednoj situaciji. Kazna sa to je...od 6 meseci do 5 godina! Ja sam sa tim ok. Jesu u pravu...ali...advokata sigurno uzeti necu! Posteniji od mene da bude ne moze! O pameti...da ne pricamo.Apoliticna sam osoba i zato ovo pisem! Niko ovo nece iskoristiti u svoje sfrhe...moj mozak drugacije funkcionise...meni paniku izaziva nedostatak informacija! Ovde sam pisala iskljucivo svoje misli i impresije! Nikakvi subverzivni elementi ucestvovali u tome nisu
..samo potreseni ljudi sa lica mesta. Da! I dalje mislim da se istina krije! Da! Da sam na vlasti, ovakve kao ja bi hapsila u ovom trenutku! Ali ja vlast nisam! Vlast mora biti i svesnija i pametnija od mene...ja pametna jesam, ali me u zivotu samo emocije vode.
ps.
Ono sto nije moglo da udje u zapisnik...Drzavni tuzioce! Po kojoj logici sam ja subverzivan element?! Ekstremni sam nacionalista liberalnog pogleda na svet! Moje sumnje i misli su zlocin...a u isto vreme Beogradom setaju Zene u crnom! Natasa Kandic! Sonja Biserko! Po svakom zakonu one vrse cin veleizdaje na dnevnoj bazi! I one vam ne smetaju?! Ja vam smetam?! Sto? Nema veceg Srbina od mene! Al ja sam od onih koje ne vole...al ih postuju. Uhapsite me...samo nemojte da me tuzite! Jer onda moram angazovati tim stilista, frizera, advokata. Ja te pare nemam....a mozda mi Soros da....ljudi, sve vas volim...bez obzira sto vas ne poznajem. Vama...i samo Vama se izvinjavam za moje preemotivne statuse! Namera mi je bila plemenita

Posted

nisu svačiji tokovi misli za čitanje.

Posted

^^

na kojim je ona drogama?

ko ono moze da cita  a jos komentarise

jeza

Posted
dvokata sigurno uzeti necu! Posteniji od mene da bude ne moze! O pameti...da ne pricamo. ...moj mozak drugacije funkcionise...

Ova je za lazu jbg,  nije za 29-ti

Posted (edited)

Onda bolje da su je odveli u Lazu umesto na informativni razgovor. 

I nije bitno šta je pisala, bitno je da ne možeš da prdneš a da ti panduri ne pokucaju na vrata, ali valjda je bitnije što je ona "za lazu". Mislite da bi nekome od nas bilo tolerisano zato što nismo za Lazu i pravilno koristimo interpukciju?

Edited by Glas RazumaN
Posted (edited)

Jesu u pravu...ali...advokata sigurno uzeti necu! Posteniji od mene da bude ne moze! O pameti...da ne pricamo.

Glupa si k'o...

Čuj ovo "o pameti da ne pričamo"  :isuse:

Uzmi advokata i ućuti.

Edited by Godfrey
Posted

to, ljudine

Posted

Sutra ću da zovem moje drugare koji imaju hostel, da im predložim da ustupe deo i okače se na taj sajt, ukoliko nisu skroz puni.

:heart: :heart: :heart:

Ej Toni izvini za ono sinoć, ispao sam majmun.

Posted

Hrvatski centar za razminiravanje javlja da je poplavljena šuma Somovac, oko 4,5 km zapadno od Morovića.

Posted (edited)

ovo me raznježilo, briga me ako je bilo

2u6pb8m.jpg

Edited by orderka