Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

On 21. 5. 2014. at 19:45, Кристофер Лумумбо said:

to je rekla i bugarka. ne zaboravimo bugarku!!!

isto govno zvalavo. 

• Replies 6.4k
  • Views 764.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

On 21. 5. 2014. at 19:47, MachineGunEtiquette said:

uffffff! građevinsku industriju koja je sistematski unakažena, unazađena, kao i cela struka. ne gledam i ne želim, samo me strah da ćale gleda. građevinac a srčani bolesnik. sad ste se setili građevinske industrije.

eno ćale se svađa sa tvom i jebe im milu majku

On 21. 5. 2014. at 19:47, MachineGunEtiquette said:

uffffff! građevinsku industriju koja je sistematski unakažena, unazađena, kao i cela struka. ne gledam i ne želim, samo me strah da ćale gleda. građevinac a srčani bolesnik. sad ste se setili građevinske industrije.

unakazice i ono malo sto je ostalo, tako sto niko kome vec duguju dinara nece videti.

Edited by Aće

Šta smo mi izglasali.

Edited by Deemer

On 21. 5. 2014. at 19:40, Aće said:

ovo je sansa za nasu gradjevinsku industriju. SANSA! mamu vam jebem zlikovacku zlotvorsku smrdljivu.

Šansa da rade džabe.

On 21. 5. 2014. at 19:40, Aće said:

ovo je sansa za nasu gradjevinsku industriju. SANSA! mamu vam jebem zlikovacku zlotvorsku smrdljivu.

Pa sansa za sve one krimose koji kroz gradjevinu peru lovu da se omaste.

Antic, iskusno samo sa strane posmatra i odovara kada mu se postavi pitanje

zajeban je Antić igrač

Evo objasnio Antić, nismo imali sreće sa kišom .

Kakvi su baksuzi sa ovim da se ovo više nikad neće desiti, hvata me panika .

On 21. 5. 2014. at 18:24, steins said:

Opet su isterali novinare i dobrovoljce iz Obrenovca. Interesantno. Čini mi se da oni ni sami ne znaju šta će naći u određenim delovima grada pa onda kad dodju do nekog dela koji je problematičan oni kao meru prevencije zatvore grad.

Outbreak?

On 21. 5. 2014. at 18:44, renne said:

čuo sam se danas sa jednom ženom koja me ne bi lagala, istina je, zato su i straže uveli

Uveli danas i u Beogradu, juče ih nije bilo.

juče su ljudi iz beogad voda obilazili bedeme. u mobilbetonu im je baza improvizovana

hm, sve ispod novog Tita je apsolutno nista ya Vucica. Ujedinitelj

On 21. 5. 2014. at 20:18, steins said:

hm, sve ispod novog Tita je apsolutno nista ya Vucica. Ujedinitelj

Čuj, čovek se zove Aleksandar, a ti - Tito  :thumbdown: