mraki Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Stvarno nisam siguran, možda nisam lepo razumeo pa zato i pitam. Kažem, upaljen mi tv, ali nije baš da pratim detaljno šta pričaju.... Edit: o jebote! Edited May 21, 2014 by mraki
zmanic Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Probija bledilo kod svih ispod šminke. Usrala nas besparica. A ovo uvlačenje Premijeru je jezivo i glupo da počinje da mi podiže želudac! Saka rečenica mora da ga ima. evo i snimci kao reklame za milku i tampone se emituju svaki čas. Zaključak : sve imamo, podršku iz sveta, divnu omladinu, Premijera, vojsku, ministre ....... ... i sve džaba.
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 da je cmizdrio koji minut vise, srbija bi kolonizovala mars
elementary Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ko će pohvatati šta sve govori ta guja , kakvo je to ljigavo stvorenje . Čim zine lupi neku glupost. Ovi svi u studiju se prvo poklone pa izgovore "naš premijer" Edited May 21, 2014 by elementary
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ali kad govno reče kako srbija hrani evakuisani narod po centrima pa mamu tipiiip onu nenormalnu
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ovo je sansa za nasu gradjevinsku industriju. SANSA! mamu vam jebem zlikovacku zlotvorsku smrdljivu.
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 u je, srpski ruzvelt, novi talas i nju dil stoka odvratna
zmanic Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ova novinarka je bar mogla sise da podigne neki santimetar. Bitan je moral u narodu u ovim vremenima! Džabe dekolte. ako je prazan pogled. Edited May 21, 2014 by zmanic
Блок_64 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ma koji crni predsednik opstine. Pola danasnje vlade ne bi naslo mesta ni u mesnim zajednicama s pocetka osamdesetih. Da im je neko tada ponudio Slinu za neku funkciju otresli bi sline njime. Bilo je i tada tusta i tma bahatih buzdovana i lokalnih serifa sa cetiri razreda osnovne ali je svako od njih bar ponesto znao, makar to bilo "stap i kanap" znanje s ulice ili iz zdravog razuma. Ovi danas znaju samo da poslusaju savetnike sta da obuku i koju kravatu da vezu s kojim sakoom i kojeg novinara da pozovu u kojoj redakciji da mu napise panegirik, ali zato unutra Silver City - kroz njih gorski vetar duva. Meni je Slina paradigma danasnje vlasti. Jedan savrseno nepotreban covek na jos savrsenije neprilicnoj funkciji. Ako on moze da bude ministar, svako moze da bude ministar. Амин. Слина министар полиције,јебеш ми све дође човеку да подигне руку на себе. Edited May 21, 2014 by Блок_64
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) razuverite me molim vas. nije moguće da neko ide i smišljeno seče džakove koje ljudi danima slažu! to prenose neki na tviteru što prenose ješićeve tvitove, a on ne demantuje. mislila sam da su se ispoljile sve gadosti i podlosti i da me u ovoj situaciji ništa više ne može iznenaditi. izvinite ako je već bilo, nisam sve čitala. e ajde da se jednom dogovorimo, mi svi. nadam se da se secas srs i aleksandra vucica iz mladjih dana. e taj potpuno isti aleksandar vucic je premijer. djubre, zlikovac i psihopata. prosli put kad su vrsljali po tim krajevima, nosili su sendvice i proterivali ljude. i neko se posle pita ko ovo moze da uradi. meni potpuno blentavo takvo cudjenje. Edited May 21, 2014 by Aće
Hamlet Strašni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Na b92, ide neko polu pljuvanje vlsti od strane obrenovčana
Кристофер Лумумбо Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ovo je sansa za nasu gradjevinsku industriju. SANSA! mamu vam jebem zlikovacku zlotvorsku smrdljivu. to je rekla i bugarka. ne zaboravimo bugarku!!!
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Na b92, ide neko polu pljuvanje vlsti od strane obrenovčana i juce je bilo slicno na portalu, dosta naglo, u vise tekstova zaredom, mada suptilno
MachineGunEtiquette Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ovo je sansa za nasu gradjevinsku industriju. SANSA! mamu vam jebem zlikovacku zlotvorsku smrdljivu. uffffff! građevinsku industriju koja je sistematski unakažena, unazađena, kao i cela struka. ne gledam i ne želim, samo me strah da ćale gleda. građevinac a srčani bolesnik. sad ste se setili građevinske industrije.
Recommended Posts