Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Vaso, sećaš li se onog teksta iz Telegrafa o ovom momku i njegovoj porodici? Vidi sad ovo... Da, ogreših se o Telegraf.
John Coltrane Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Nick1986 hvala na ovako iscrpnom izvestaju i fotkama, pogotovu obzirom da sta si prosao. Ja se jedino ovde informisem zato sto verujem svakom forumasu vise nego bilo kome od medija i zato sto i sam pisem sve "sa terena". I mi u Sapcu se suocavamo svaki dan sa nekim apokalipticnim vestima koje se sire o "odbrani Sapca" "Sapcu koji ne sme pasti" "poslednja bitka za Sabac" itd. Sve najbolje i drz te se tamo.
gospa buba Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Vaso, sećaš li se onog teksta iz Telegrafa o ovom momku i njegovoj porodici? Vidi sad ovo... ne mogu da verujem. pa mislim, kosmose, jedi govna! <_<
gone fishing Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Pronađeno 215 od 798 nestalih Izvor: Beta Beograd -- Sa područja ugroženih poplavama do sada je prijavljen nestanak 798 osoba, a od njih je pronađeno 215 osoba, rečeno je Beti u Operativnom centru MUP Srbije. (Beta) MUP Srbije pozvao je 18. maja sve građane da za prijavu nestanka osoba s područja pogođenih poplavama pozovu brojeve dežurnog Operativnog centra MUP-a. U Crvenom krstu Srbije agenciji Beta je ranije danas rečeno da nemaju evidenciju o ukupnom broju prijavljenih slučajeva nestalih osoba, te da je potrebno obratiti se MUP-u.
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 KOD GRUPE EVAKUISANIH REGISTROVAN SVRAB Federalni ministar zdravstva Rusmir Mesihović i direktor Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH /FBiH/ Željko Ler informisani su danas prilikom posjete kasarni Oružanih snaga BiH "Dubrave" u Tuzli da je kod grupe evakuisanih lica primjećena pojava svraba. Iz Ministarstva zdravstva FBiH saopšteno je da su ta lica odmah izolovana, adekvatno liječena i medicinski tretirana nekoliko dana, nakon čega su se vratili na svoja prebivališta gd...je imaju pristup zdravstvenoj zaštiti. Provedene su sve potrebne higijensko-profilaktičke mjere, spriječeno širenje oboljenja, te je epidemiološka situacija u ovom kolektivnom smještaju stabilna. U kasarni "Dubrave" trenutno je smješteno 70 lica evakuisanih iz okolnih poplavom pogođenih područja. Kad je riječ o situaciji na području FBiH, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo FBiH, nema pojave grupnog obolijevanja od akutnih crijevnih i ostalih zaraznih bolesti, a epidemiološka situacija i dalje je nesigurna, s obzirom na uslove vodosnabdijevanja, ishrane i stanovanja.
omiljeni Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 http://balkans.aljazeera.net/vijesti/obrenovac-tragedija-za-ciji-razmjer-je-kriv-ljudski-faktor
steins Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Opet su isterali novinare i dobrovoljce iz Obrenovca. Interesantno. Čini mi se da oni ni sami ne znaju šta će naći u određenim delovima grada pa onda kad dodju do nekog dela koji je problematičan oni kao meru prevencije zatvore grad. Edited May 21, 2014 by steins
kud u maglu Simoviću Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 svaki dan postoji termin kada policija pušta novinarske ekipe u deo grada. juće je bilo od 12-13 i 17-18 ne znam kako je danas
Frau Gabrijela Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 razuverite me molim vas. nije moguće da neko ide i smišljeno seče džakove koje ljudi danima slažu! to prenose neki na tviteru što prenose ješićeve tvitove, a on ne demantuje. mislila sam da su se ispoljile sve gadosti i podlosti i da me u ovoj situaciji ništa više ne može iznenaditi. izvinite ako je već bilo, nisam sve čitala.
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 čuo sam se danas sa jednom ženom koja me ne bi lagala, istina je, zato su i straže uveli
Deemer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ja sam na google.com i nije ništa izmenjeno Koliko vidin nije ni na .rs još uvek je standardni logo. Edited May 21, 2014 by Deemer
morgana Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 google.rs je izmijenjen, sto je lijep ali gotovo beskoristan gest
Recommended Posts