Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Od roditelja čujem da je deo Ibarske magistrale između Lazarevca i Ljiga u prekidu zbog dva oštećena mosta u selima Dudovica i Moravci. Saobraćaj se preusmerava okolnim, lokalnim putem od Dudovice, preko Latkovića ka Ljigu.

Posted

@nick

sad gledam snimke iz helikoptera, deluje da je veci deo grada jos uvek pod vodom..

Verujem da jeste posto je teritorijalno jezgro grada dosta malo u odnosu na ukupnu povrsinu opstine koju uglavnom cine brojna sela. Samo zabrezje je ogromno teritorijalno ali veci deo toga su livade. Po tim selima zbog nepostojanja kanalizacije verujem da voda otice dosta sporije. Jezgro grada koje ima konunalnu i frastrukturu je manje vise suvo koliko ja znam, a trenutno su i volonteri pusteni da ciste u sam grad tako da verujem da se stanje dosta popravlja

Posted

Potpisujem sve sto nick kaze. I ovo za zrtve isto, od svih ljudi koje znam (neposredno i posredno) za sad se jedan nije jos uvek prijavio da je ziv i zdrav. Otac od mog jako dobrog drugara koji je ziveo u najgore pogodjenim sljivicama. :(

U zveckoj se inace zivot toliko normalizovao da smo juce cak i prokleti net dobili.

Posted

Došao i iz EU naručeni statelit:

EMSR088_01ZUPANIJA_DELINEATION_OVERVIEW_

Posted (edited)

ništa,  već okačeno,  nisam video 

Edited by Kelt
Posted

Isto tako je izjavio da se veci deo ekspozea nece menjati. Za koji dan ce (ON) doneti plan za obnovu i dalji razvoj zemlje.

Posted

Potpuno sam šokiran. Ladno se deo Obrenovca zove Rvati.

Isto i u okolini Raške. 

Posted

Isto i u okolini Raške. 

Rvati svi i svuda.

Mi i Bog. -_-

Posted

Na pinku uživo iz arene starica iz obrenovca završava ispovest sa "svaka čast vučiću I državi"

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Posted (edited)

edi(k)t: glupos, zanemarite

Edited by Sir Oliver
Posted (edited)

Opa, voda je ipak došla do Morovića, ne haje za projekcije™ SNS štaba u Šidu..

U to ime..

GoranJesic @gjesic  ·  3h

Poslali smo 450 volontera i 20k dzakova sa peskom u Morovic. Molim nekog iz staba u Sidu da nahrani te ljude.

Ekeke...

Edited by Roger Sanchez
Posted

Vaso, sećaš li se onog teksta iz Telegrafa o ovom momku i njegovoj porodici? Vidi sad ovo...