Aineko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Leva obala Mlave se kroz ceo grad izlila, park, vrtic, gimnazija sve je pod vodom, desna je malo bolje, kisa je prestala oko 5h, sto se tice puta ka Pozarevcu, verujem da je presecen na vise mesta, kod mosta u Salakovcu gotovo sigurno... ja sam na boljoj strani i licno se borim sa vodom vec 48h samo jer imam prokleti podrum u kome mi je kotao za grejanje, i pobeda je sada tu blizu jer voda spada.. au, pa ovo znaci da su sva ona sela osecena svako za sebe... sad sam pitala i dobila odgovor da je situacija tamo uzas, dvorista u selima u malocrnickoj opstini su puna vode, iz Gornjaka ne moze da se izadje. edit: sinoc nije moglo iz Gornjaka, danas izgleda voda pada Edited May 16, 2014 by Aineko
April Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Leva obala Mlave se kroz ceo grad izlila, park, vrtic, gimnazija sve je pod vodom, desna je malo bolje, kisa je prestala oko 5h, sto se tice puta ka Pozarevcu, verujem da je presecen na vise mesta, kod mosta u Salakovcu gotovo sigurno... ja sam na boljoj strani i licno se borim sa vodom vec 48h samo jer imam prokleti podrum u kome mi je kotao za grejanje, i pobeda je sada tu blizu jer voda spada.. Drži se, Kizo! Držim vam fige jer sam imam kotao u podrumu i mogu lako da zamislim situaciju.
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Obrenovac je najebao i još će!Neće to tako lako proći.Ja čuo juče da ovo sranje ima jak zamajac, sad da prestane kiša talas traje još dva dana.A povlačenje vode, e to ihahaj Послато са WЦ шоље усинг БВК
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam kakav je teren kod Obrenovca, ali Sava tek treba da poraste.
simple red white Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 greška u interpretaciji, rekao je da je voda do krovova privatnih kuća i do prvih spratova. dakle, oko 4 metra. Nije greška, jutros na BN ttv su ponovili 15 metara i da su poplavljeni i 2 spratovi. wtf , i 4 m je neverovatno 15 m, to bi i petospratnice potopilo Još juče posle podne, iako su ceo dan bez struje i vode čuo sam se i potvrđeno da je tad prvisprat zgrade poplavljen, auta se ne vide i kandelabri su potopljeni.
kizjah Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @April: hvala na podrsci najludje je sto je kotao non stop radio, malo izbacis vodu pa onda dodas koje drvo u vatru ... inace moram da pohvalim Orijevica potapajucu pumpu i zahvalim ortaku koji mi je predocio prekjuce da ona koju imam nece da valja...
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam kakav je teren kod Obrenovca, ali Sava tek treba da poraste. penje se dobrano od sinoc za nekih metar
duda Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 verovatno je nesporazum oko tačke koja se uzima kao nula prosečna visina prizemlja tih standardnih zgrada je 4m, spratovi 3m, 15 m bi znači potopilo prizemlje+3 sprata + skoro i četvrti sprat a to ipak nije slučaj koliko znam
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne znam kakav je teren kod Obrenovca, ali Sava tek treba da poraste. 546 cm je kod Šapca, rekoše na RTSu pre 15ak minuta, za 6 cm više nego sat vremena ranije.
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 546 cm je kod Šapca, rekoše na RTSu pre 15ak minuta, za 6 cm više nego sat vremena ranije. Jel uopste prestajala kisa nocas? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts