salerokada Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 jel istina da su kablovske ukinule gomilu kanala? Istina. Ajd kao da shvatim da ukinu MTV, VH1, ali su ukinuli 24kitchen.
Singer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ukidaju kanale iz osnovnog paketa ili isto tako i, npr., HBO paket i sl.?
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Istina. Ajd kao da shvatim da ukinu MTV, VH1, ali su ukinuli 24kitchen. ja bih ukinuo sad i jutub, osim klipova gde placipicka place i uzdise po pet minuta.
JozoMujica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ja bih ukinuo sad i jutub, osim klipova gde placipicka place i uzdise po pet minuta. Jebi ga, takav nam je zakon. Član 6.
akibono Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ukinuše i BN, sad nema informacija iz Bosne... a imali su non-stop vesti, ništa drugo....
Аврам Гојић Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Jebi ga, takav nam je zakon. Član 6. to se ne odnosi na strane programe i njihovo reemitovanje.
Singer Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 nista, javice nam se veliki vodja da nam prica o podvizima
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 pre sedam minuta SITUACIJA U LONČARIMA ZABRINJAVAJUĆA VODA JE OD PRETPROŠLE NOĆI DO SATA ZAHVATILA VELIKE NOVE POVRŠINE I VIDNO NADIRE. ZAHVATA ATAR I NOVE KUĆE, LJUDI SU DOBRO ORGANIZOVANI U PRUŽANJU POMOĆI I PODRŠKE ONIMA KOJIM JE TO POTREBNO. PRISTUNA JE NADA DA ĆE DOĆI DO IZJEDNAČAVANJA NIVOA VODE NA KOPANICAMA GDJE JE PROBIJEN SAVSKI NASIP. PREPLAVLJEN JE AUTO PUT LONČARI – TUZLA.
Aće Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 evo jedan templejt, da se ne muce savetnici, samo imena i mesta da menjaju. Mostovi, putevi, zeleznicke pruge se ubrzano rekonstruisu, skole su spremne za pocetak skolske godine a sve porodice koje su u razaranjima ostale bez krova nad glavom uselice se u nove kuce i stanove najkasnije do prvog novembra, izjavio je predsednik Vlade Srbije tokom danasnje radne posete ____________________. Prema njegovim recima obnova zemlje tece uspesno i u planiranim rokovima. Prilikom dodele 150 odlikovanja pojedincima i firmama koje su se istakle u prvoj fazi, ______________ je precizirao da je u njoj osnovni cilj bio obnova vitalnih objekata saobraćajne, privredne i komunalne infrastrukture.
nick1986 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Evo ja posto sam iz Obrenovca da se javim ponovo. Mi smo na Umci evakuisani jos prvog dana u petak ujutru posto je moje naselje odmah iza hotela koje se vidi stalno na snimcima na tv-u i u kome je bujica za par sati nanela 5 m vode. sa druge strane ulice kod stadiona koji se takodje stalno vidi dok se oni vozaju camcima je to naselje sljivice pored kojeg prolazi tamnava i kolubara sa druge strane. S obzirom da je kod nas voda uletela oko 4:45, verujem da je tamo napravila haos nekih pola sata, sat ranije. Mi smo izaslji oko 6 tamo su se samo crepovi videli, to su uglavnom prizemne kuce i relativno siromasniji deo grada. Kako smo mi pobegli sasvim sam siguran da u tom delu ima ljudi koje je bujica uhvatila na spavanju i zarobila u kuci. Moji baba i deda su na Zabrezju, do kojih je voda stigla tek popodne ali tom brzinom da su ih izvukli spasioci kada im je voda dosla do vrata, minuti su falili da se ne udave. Uz komentare ljudi koji patroliraju camcima i spasavaju ljude sam cuo zaprepascujuce cifre. Centar grada je suv vec 3 dana posto mi je tetka u zgradi koja se nalazi u samom centru. Oni su izlazili, uzimali hranu za pse, punili telefone na agregate i sasvim normalno setali gradom, sve do naredbe potpune evakuacije koja zbog tzv. talasa koji preti sa zabrezja. Ta tacka gde je bujica probila nasip da se izlije u Savu je skroz nizvodno od citavog grada, sve i da se izlije Sava kroz taj deo ona nema gde da ide sem nizvodno u livade, cak ni prve kuce ne moze da dohvati bukvalno su sve uzvodno od te tacke. Ako vam naci mogu vam postaviti i neke fotografije iz samog grada od prethodnih 2-3 dana da vidite u kakvom je stanju, u mestima gde je bilo po 2 metra vode sada je poptuno suvo i cisto, gotovo da nema traga da je poplava prosla.
akibono Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Pruga Beograd-Bar je katastrofa, ima nekoliko ozbiljnih prekida.... Obilaze je danas direktor železnica i ekipa stručnjaka i novinara..... došli do dela kanjona gde je otišao ceo deo nasipa prema reci bukvalno sve do šina, vise pragovi - i kaže neki stručnjak u kameru "mnogo je veliki nagib i visina, uopšte ne znamo kako ovo možemo da popravimo, a možda je loše i bilo napravljeno kad je pravljeno" Verovatno u Grockoj nemaju kanjone i klisure ....
renne Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Spisak lokala koji daju kafu za sms “Bacio Gelato”, Cvetni trg “Le petit bar” , Cvetni trg “Caffe Drama” , Cvetni trg “Caffe Harizma”, Cvetni trg “Caffe Mania”, Cvetni trg “Caffe Bar Liquid”, Cvetni trg “Caffe Cvetić”, Cvetni trg “Piazza dei Fiori”, Cvetni trg “Restoran Talas” Kej Oslobođenja 37, Zemun “Kafeterija” Žorža Klemansoa 10, “Kafana kod Ministra” Admirala Geprata 14 “Pržionica” Dobračina 59b “Terassa lounge” Mali Kalemegdan bb “Bitef art Summerstage” Kalemegdan “Pomodoro Picerija” Hilandarska 32 “Restoran Bella Napoli”, Zmaj Jovina 35, Zemun “Hotel Crown Plazza” (Cele nedelje, od 9-12h) “Kafe Kozmetičar” Radoslava Grujića 25 (Radnim danom od 13h do 15h i od 17h do 19h) “Kafic Planeta” Kraljice Marije 65 “Loža caffe“ Kralja Milutina 35 „Kapetan Koča“ putuje Skadarska 30 „Caffe Ole“, Tadeuša Košćuška 63 (kod sportskog centra 25.Maj) „Restoran Cashmire“, Strahinjića Bana 57a „KOKETA“ Ada Ciganlija (Makiska strana) „Petica“ Ada Ciganlija (Makiška strana) „Afrika“ Ada Ciganlija (Makiška strana) „Kafe KORTO“ Nušićeva 6 „Kafe Nušić“ Nušićeva 4 „D Bar“ Dostijeva 21 „Restoran Tajna“, Svetogorska 46 „Kafasutra“ Jurija Gagarina 31 lok.24 „Stara Kafana“ Ustanička 66 „Kasper“ , Gradski park 2,Zemun,u hali Pinki.
Recommended Posts