kgmr Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 da je moj forum, ja bih ostavila. evo, nautiluse, je l' ovo kaznjivo?
ToniAdams Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Saznaće se na kraju, nemoj da brineš. Nisu to vreće peska. Nije Milošević uspeo to da sakrije, neće uspeti ni ovi, ukoliko uopšte žele da sakriju. jok i ne zele
Jelena Jelena Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Chinjenica je da su na obodima Obrenovca postojala dva velika romska naselja i da te ljude niko nigde ne pominje. Chinjenica je i da mnogi Romi nisu popisani. Shta se dogodilo sa tim ljudima?
kgmr Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 kako mislis da ne zele? pa izostanak zelje bi znacio da su radili light varijante masovnog drzavnog ubistva.
Anonymous Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 jok i ne zele Možda i žele, ali mislim da bi trebalo da diskutujemo o onom što znamo, a ne o onom što nagađamo.
ToniAdams Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) ma slazem se, bas zato i treba da neko izadje sa zvanicnim ciframa, dosad. Edited May 21, 2014 by ToniAdams
Jelena Jelena Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 kako mislis da ne zele? pa izostanak zelje bi znacio da su radili light varijante masovnog drzavnog ubistva. Da ne zaboravimo da je na vlasti ekipa koja vec ima iskustva u sakrivanju masovnih drzhavnih ubistava...
kgmr Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 tu si u pravu, ali ono sto znamo je... prazno. kolege i ja pricamo sa ugorzenima (preimenovati sa prezivelima), ali ne smemo da ih pitamo nista slicno. pozdrav nadleznom timu koji cita ovo
gagilija Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 tu pricu da sava uzvodno tece sam cula danas i ja. kao brdo neko ce pasti u drinu ili savu, i preseci tok i onda ce sava poceti da tece uzvodno. i to su i tarabici rekli....na onoj temi gde su poplave i glasine sam stavila link za opasnu licitaciju brojevima ali ne iljadu vec x4....sajt dnevno.rs...i opet je krenuo talas kako ih je mnogo mnogo vise od onoga sto je zvanicno objavljeno. kad pitam kako su uspeli da toliki broj tela sklone, a pre toga izvade iz vode...onda dobijem odgovor pa sta misls sto je vec dva dana zatvoren obrenovac i sto se vrsi hitna evakuacija i tamo gde nema vode...ne, znam definitivno nisam pametna. i ja bih nesto da dodam. ja se od subote i nedelje maltene ne odvajam od foruma ako se izuzmu izlazenja da se dostavi malo pomoci svaki dan, jer nekako kontam da je bolje svaki dan po malo na razlicitim mestima, nego odjednom sve istovariti. ovo ce potrajati jos dugo, a i ljudi i sredstva se iscrpljuju a ovim mucenim ljudima muka ostaje. ovaj forum je jedino mesto gde se moze cuti inteligentna kritika, bez stranacke ostrascenosti. oaza za um. nije sliht. ja inace retko pisem, jer i nemam sta da kazem kad vidim pojedine postove. prosto, neki ljudi bolje sroce ono sto i ja mislim. a i bila mi neka frka da cu da ispadnem glupa u drustvu. sad tu frku vise nemam. -_-
kgmr Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 e ljudi, stop, ljutice mi se kolege moderatori, opet radim protiv dogovora, imamo dogovor da ne licitiramo. preusmerite u korektniju verziju bez brojki, npr. zasto se ne govore cifre :)
Jelena Jelena Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 pozdrav nadleznom timu koji cita ovo Ako mislite da forum mozhe biti ugrozhen, brishite. Ja lichno stojim iza svake napisane rechi.
Budja Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja sam se bio plašio da smo se kao društvo totalno raspali, ali nismo. To jeste opsti utisak. Ja bih da dam drugaciju mogucu interpretaciju, ovako napamet i sa drugog kontinenta, tako da moze biti da sam potpuno promasio. Ja bih solidarnost kvalifkovao ne zato sto je Srbija takva i takva vec kao princip u smislu da je ulog za vecinu biop mali tj. vecina gradjana Beograda, na primer, nije bila licno ugrozena. I to je tako u svakoj zemlji na svetu. Da se solidarnost lako pretvori u nesto drugo vec smo videli u slucaju Ognjanovic.
MaryPoppins Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 e ljudi, stop, ljutice mi se kolege moderatori, opet radim protiv dogovora, imamo dogovor da ne licitiramo. preusmerite u korektniju verziju bez brojki, npr. zasto se ne govore cifre :) go. sleep. now.
ToniAdams Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 pa kako brojke izraziti bez brojki? nije licitiranje nego rasprava. ljudi pricaju svoje informacije, nista vise.
Recommended Posts