Anonymous Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Naravno. Tek kad se sve ovo zavrsi krenuce punom silom da radi medijska akcija ciscenja mrlja na slinavim biografijama. Treba se drzati foruma i trajnim banom kaznjavati svaki link prema Vucicevim medijskim cankolizima. Ja samo da podsetim da su još uvek puni rafovi u samoposlugama, da još uvek može da se kupi benzin na pumpama, da još uvek čitav svet nije protiv nas, naprotiv. Taj luksuz nismo imali devedesetih. to se zove ventiliranje -_- i moze da se radi jednom u pet dana po pola sata. Naravno. Edited May 20, 2014 by Anonymous
Mil@n Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Jel ovo? "Šapnula je Drina Savi jednu priču o poplavi. - Riješila sam, Savo, sestro,da se vrati sve na mjesto. Izliću se iz korita, potopiću polja žita. Puteve ću potopiti i krovove sve prekriti. Da podsjetim srca mnoga,šta je bratstvo, šta je sloga. I granice izbrisaću, da izmirim srpsku braću. Jer tek onda kad izgubi, brat će s bratom da se ljubi. Brat će brata da pomaže, brat će s bratom da se slaže. I saznaće srca mnoga za jednoga oca - Boga. Da se njemu oni mole i Hrvata, brata vole. Da poteku sa usana molitve za Muslimana. I da vole braću borce, Makedonce,Crnogorce. U molitvi svak' pomene braću našu, sve Slovene. Da se brat sa bratom druži, prijateljsku pomoć pruži. U nevolji da se sjete jedan drugom da dolete. To su, Savo, želje moje, da se vrati sve na svoje - Drina reče, pa poteče. Pričekaj me, Drino, vodo, poći ću i ja sa tobom. Potecimo mi zajedno, neka budu svi k'o jedno. Nek' nauče da se vole, Bogu ocu da se mole. Nek' se sjeti brat svog brata, da ne bude više rata.." Ne, ovo se više tiče onog šta je bilo posle. Jel mogu ja da okačim ss tuđeg statusa koji se tiče mrtvih? Edited May 20, 2014 by Glas RazumaN
katamaran Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Fenomenalno. Nesto slicno sam video uzivo na Uscu par dana pre poplava pa pretpostavljam da nije retka pojava. Tada je jos ludje izgledalo jer je bliza polovina Dunava bila muljevita a dalja bistra.
kgmr Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 +1 Ono, dozirati samom sebi količinu informacija i slične stvari. ja uopste ne pratim vesti. bukvalno autopilot, sto kaze qm. doduse, kad sam na gajbi, upaljen mi je radio, b92, ne znam sto sam na njemu zakucala, valjda sto su nedavno slavili rodjus i pustali nostalži. to malo što ih slušam, nisu loši, normalni ljudi, i cini mi se da se sa cenzurom bore ukljucenjima sa terena, ali ne novinara, nego volontera. npr. od njih se culo da postoje vaske (ne da je to big deal, ali postoje), od vlade smo culi da ne postoje. a svi znamo vec dva dana za to. kud u maglu, i meni je ona baka potresna.
Jelena Jelena Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ne, ovo se više tiče onog šta je bilo posle. Jel mogu ja da okačim ss tuđeg statusa koji se tiče mrtvih? Nemoj. Ono su lupetanja biblijskih razmera. Bar se nadam.
Anonymous Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) @KM Ma nisam na tebe mislio (mada je tako ispalo), nego generalno. Izvinjavam se. Edited May 20, 2014 by Anonymous
Mil@n Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Nemoj. Ono su lupetanja biblijskih razmera. Bar se nadam. Ja stvarno pokušavam da skontam zašto bi ti ljudi koji su TAMO lupetali gluposti biblijskih stvari, valjda da bi preuveličali sopstvenu tragediju, ne razumem? Ne mislim konkretno na Maćićku. Mene jako nervira što ni ovde ne može o tome da se priča kada neko upravo to i želi. Znači ako se skriva broj umrlih, mi ovde doprinosimo tome. Ne razumem šta loše to može da prouzrokuje, ako se okači podatak/status nekoga ko dole živi? Daj otvorite topik pa da vidimo šta ljudi pričaju.
Њујоркер Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 I ja sam malopre cuo od ljudi iz Obrenovca stravicnu cifru, i sta je sve spremljeno. A molim Boga da grese i da nemaju prave informacije... Koja vam je ta Macicka, ako smem da pitam?
mraki Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Evo sad sam i ja pogledao profil te šminkerke. Takodje mislim da su opasna lupetanja. Nije stvar u tome da li je vlast u stanju da uradi tako nešto, već da je tako nešto nemoguće zataškati... Jesam se naježio i od samih pomena hladnjača, ali mislim da i za širenje ovakvih priča neko mora odgovarati. Ovo je van pameti.
Кристофер Лумумбо Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 http://youtu.be/-JkwT_smxaw karakter jebemti, sa sam pola covek kao ova baka...
Anonymous Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Mene jako nervira što ni ovde ne može o tome da se priča kada neko upravo to i želi. Znači ako se skriva broj umrlih, mi ovde doprinosimo tome. Ne razumem šta loše to može da prouzrokuje, ako se okači podatak/status nekoga ko dole živi? Daj otvorite topik pa da vidimo šta ljudi pričaju. Zato što je to jako zajebana rabota, licitirati mrtvima. Mrtvi treba da se prebroje, identifikuju, sve po propisu. Mislim, ljudi su u pitanju, zaslužuju toliko. Mada vlastima polako ističe vreme s tim, morali bi uskoro nešto da objave.
ToniAdams Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 burazu od strica, jedinom rodjaku do kog mi je stalo, iz banjaluke,potpuno poplavljena kuca, ostao i bez kola.
mraki Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) @ Glas Samo da se ogradim, nisam dalje ulazio u komentare, nisam mogao. Samo sam pročitao status dotične od kog mi nije dobro. Prosto odbijam da poverujem da je tako nešto moguće, i zaista ne bi trebalo ovde licitirati brojevima i prenositi tako neke, krajnje nepouzdane informacije. Edited May 21, 2014 by mraki
Jelena Jelena Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ja stvarno pokušavam da skontam zašto bi ti ljudi koji su TAMO lupetali gluposti biblijskih stvari, valjda da bi preuveličali sopstvenu tragediju, ne razumem? Pre dva dana (sada vec dva) dobijem u FB inbox potpuno iste brojke. Shatro informacija potiche direktno iz SAJ-a. Malo kasnije se chujem sa rodjakom evakuisanom iz Obrenovca, zhena nema net, ona chula iste cifre, istog porekla (SAJ). Pricha strashno smrdi, to hocu da kazhem.
Recommended Posts