Prospero Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 U Sapcu kisa malo smanjila tempo, ponadah se da je stala ali nije, pada kao kad promice. Laku noc, odoh da sanjam sunce. Sent from my iPhone using Tapatalk padaće noćas do 2-3, onda će da sipi do 10/11 prepodne, pojačaće ponovo na par sati i onda popodne ponovo sipi i tako do subote kada prestaje.
steins Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ljudi kakvi ste sa padavinama? ovde kod nas je ok sada (da kucnem u drvo) ako vec mora da pada, neka pada ovako.. jebes ga burazer prosetao po gradu, kaze da se voda povlaci sa drumova... polako.. ali se povlaci izgleda da ce ujutru biti prohodan onaj put za Kg (ako stvari ostanu kakve jesu sada) kod nas ocekujem jednu jutarnju radnu akciju izbacivanja vode i to je to... zaista mislim (i nadam se) da nece vise biti ozbiljnih padavina kasnije kada se sve osusi sledi akcija sanacije i to je to :) e da.. po opstini se culo da sam ispljuvao komsiju preko fejsa... (zapravo sam mu samo zahvalio na divnom bazenu u dvoristu) bas sam bezobrazan :( ne znam kako cu sutra ujutru da izadjem u narod i odem po `leba :( Koji je bre vrag sa račancima i jebenim fejsbukom? Ja se svaki put red krstim red valjda od smeha kad krenem da čitam kako se svi međusobno napušavaju i mažu govnima... PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk
Have_Fun Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Koji je bre vrag sa račancima i jebenim fejsbukom? Ja se svaki put red krstim red valjda od smeha kad krenem da čitam kako se svi međusobno napušavaju i mažu govnima... PS za greske u kucanju je kriv Tapatalk losi ljudi jbg uzasni zapravo! noz u ledja fazon.. svako gleda svoje dupe i drugome kopa jamu cast izuzecima ofc hvala bogu pa sam odrastao i vaspitan u duhu sarajlija -_-
Hella Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) sad se vratio iz mađarske govnari na reskeu u tihom štrajku kilave ko puževi naši puštaju bez gledanja jer je invazija gastosa iz evrope krenula da pomogne rodbini e da u mađarskoj sam inače video vedro nebo ps https://www.youtube.com/watch?v=8oReWexuDKA Edited May 15, 2014 by Hella
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8oReWexuDKA :)
wall Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nadam se samo da neko razmišlja i o tome da je napadala solidna količina "mokrog" snega na planinama, koji će se u jednom danu istopiti.
Caligula Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Paraćin A evo kako reka Crnica izgleda preko leta Edited May 16, 2014 by Caligula
Tinman Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 U Sapcu stala kisa i vetar, kod mene u fabrici obustavili proizvodnju juce u II smeni zato sto su sobe sa elektro ormanima pocele da prokisanjvaju. Podrumi u fabrici su pod kontrolom, ali pitanje je kako ce biti narednih dana kad Sava pocne da raste. Deo grada kroz koji sam prosao taksijem izgleda kao posle bilo koje druge kise. Taksista mi rece da je deo prema obilaznom putu jos uvek pod vodom, ali da je manje nego sto je juce bilo. I naravno moj auto jutros opet nije hteo da upali.
freakns Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 probudih se pre jedno dva sata da gledam basket, i tacno se obradovao kada sam video da nema kise... i govno sada ponovo pocelo da pada. nije da pljusti bas, ali pada posteno
frit Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Obrenovac http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465390/Obrenovac-pod-vodom-sirene-probudile-gradjane Edited May 16, 2014 by fritifrut
Aineko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sta se desava sa Mlavom i okolinom? nema mnogo vesti iz tog regiona a ono sto nalazim zvuci kao da ce Petrovac ostati odsecen, navodno je neprohodno i od Pozarevca i s druge strane. vidim po nekim komentarima da je voda pretila centru pre nekoliko sati. Ima li ista o selima oko Mlave? Sajtovi tih opstina su nikakvi a i izvestavanje koje postoji je izgleda zbrdasdola (evakuacije u selu Kula jer se izlila Mlava - u Kuli moze da se izlije samo Vitovnica, Mlava je skroz s druge strane, koliko ja znam)
kizjah Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Leva obala Mlave se kroz ceo grad izlila, park, vrtic, gimnazija sve je pod vodom, desna je malo bolje, kisa je prestala oko 5h, sto se tice puta ka Pozarevcu, verujem da je presecen na vise mesta, kod mosta u Salakovcu gotovo sigurno... ja sam na boljoj strani i licno se borim sa vodom vec 48h samo jer imam prokleti podrum u kome mi je kotao za grejanje, i pobeda je sada tu blizu jer voda spada..
Recommended Posts