harper lee Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Baku za premijera! (ako ona neće, onda Vučića na jasen)
gagilija Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 malopre mi komsija, vojno lice, kaze da ne raspisuju mobilizaciju jer onda moraju da daju hranu, uniformu i da plate...i kao zato to ne rade. sad ne znam da li je to tacno ali ima smisla jer para svakako nemaju. a i niko ne bi ocekivao da dobije platu za to
Блок_64 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 malopre mi komsija, vojno lice, kaze da ne raspisuju mobilizaciju jer onda moraju da daju hranu, uniformu i da plate...i kao zato to ne rade. sad ne znam da li je to tacno ali ima smisla jer para svakako nemaju. a i niko ne bi ocekivao da dobije platu za to Да кажем сваки обичан човек ставиће прст на чело.Немају за војску,немају за насипе,немају за плате доктора,професора....немају да среде ниједну основну школу.А за ауди се има.
MiddleClass Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Baku za premijera! (ako ona neće, onda Vučića na jasen) :D Baka je legenda!
kud u maglu Simoviću Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 malopre mi komsija, vojno lice, kaze da ne raspisuju mobilizaciju jer onda moraju da daju hranu, uniformu i da plate...i kao zato to ne rade. sad ne znam da li je to tacno ali ima smisla jer para svakako nemaju. a i niko ne bi ocekivao da dobije platu za to pričao onaj general što je bio sa lazanskim juče. samo u slučaju vanrednog stanja može da se proglasi mobilizacija, a vanredno stanje samo u slučaju napada od spolja(ili tako nekako, što isključivo aludira na ratno stanje). sad je proglašena vanredna situacija, takav je zakon objasnio general
kgmr Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 baka slavna srce da ti prepukne koja baka? ne pratim vesti uopste, a deluje nesto lepo
steins Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ja ne verujem. ..kreteni su ladno zbog dana žalosti uhvatili i pogasili sve kanale koji daju serije, filmove i muziku. Ajde ovo potonje kapiram, al što ovo ostalo, ne znam.
gone fishing Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) malopre mi komsija, vojno lice, kaze da ne raspisuju mobilizaciju jer onda moraju da daju hranu, uniformu i da plate...i kao zato to ne rade. sad ne znam da li je to tacno ali ima smisla jer para svakako nemaju. a i niko ne bi ocekivao da dobije platu za to ima logike - kada sam ja služio vojsku pre 10 god. rekli su nam da je 1 komplet neverovatnih 900€, da sada daju samo najosnovnije čizme, pantalone, košulju i bluzu, kaiš i beru garant bi ih koštalo 500€ po čoveku edit zaboraih čarape i donji veš Edited May 20, 2014 by gone fishing
Nesh Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 koja baka? ne pratim vesti uopste, a deluje nesto lepo http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19082&page=327&do=findComment&comment=2589340
Mil@n Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Svašta sam sad pročitao na fb profilu poznate šminkerke Maćićke. Profil može da se čita, pa pogledajte i sami... I ima gomila komentara i svašta ljudi pričaju. Ne mogu da opišem koliko sam tužan i besan u isto vreme. Mislim da sam prvi put u životu pomislio FOR REAL da odavde treba bežati što pre, glavom bez obzira. Mislim da ću posvetiti život misiji pasoša neke normalne zemlje. Možda stvari koje se tamo spominju i nisu istina, ali sva logika, sve informacije sa lica mesta od ljudi koji su stvari videli svojim očima govore da jeste. A ako jeste, takav bezobrazluk i takva bahatost je jednostavno neobjašnjiva. Svojstveno samo grupi TOTALNO LUDIH ljudi.Možda sam pod utiskom i preterujem, ali ceo dan čitam po netu jedne te iste stvari samo iz ko zna koliko izvora. Prikriće sve govna, i jebeno ćemo pojesti i to govno, najveće koje su nam ikad servirali. Slomio sam se ko čačkalica.
kgmr Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 :( jebote, a razmisljala sam da otvorim temu 'izbacite frust', stiglo me je veceras, sva govna koja sam videla, kolege i ljudi (ali ipak mnooooogo vise careva), rasizam, ali pravi pravcati nedvosmisleni rasizam, pa da ostane zabelezno kad sve prodje. ne mogu sad time da se bavim, ali moram da izbacim iz sebe. valjda tako to ide, u talasima, kako je ostalima? nemoj to da radis, nemoj da sedis za netom. ozbiljno ti ovo kazem.
harper lee Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Да кажем сваки обичан човек ставиће прст на чело.Немају за војску,немају за насипе,немају за плате доктора,професора....немају да среде ниједну основну школу.А за ауди се има. Nije ni u tome toliko stvar. Glavni problem je u tome sto oni vladaju tako sto friziraju realnost ovim govnarskim medijima a ovakva katastrofa se ne da prikazati drugacijom realnoscu nego sto jeste. Vlast koja vlada preko izmisljene medijske slike realnosti naravno da se raspala kad joj je u lice eksplodirala ova prava zemaljska realnost. Pohitali su oni prvih dana u svoje tipicne medijske pobede feketic-style a onda, kad su shvatili sta su zagrizli, zavukli su se nazad povijenog repa u svoje kabinete i sakrili ispod stola da smisljaju kako da se iz ovih poplavljenih govana izvuku, opet posredstvom svojih govnarskih medija, jer je to otprilike jedino sto su ikada znali i sto ce ikada znati kad je upravljanje drzavom u pitanju. U dobru je lako Vucic biti, na muci su se poznali kao junci. Na stranu devastacija strucnih sluzbi koja je zapocela mnogo pre ovih dilbera, kretenizacija drzavne uprave sliniranjem i megatrendizacijom i shvatanje drzavne uprave samo kao kazana iz kojeg se dele sinekure nesposobnim rodjacima i drugim ulizicama, ovi mandrili nisu ni ovo sto imaju znali da stave u maksimalnu funkciju jer verovatno nisu imali blagog pojma da to jedna drzava ponekad mora da radi. Ova vlast je cista forma i samo su inercija profesionalnog dela drzavnog aparata koji jos nije likvidiran u korist jetrvi, zaova, zetova, pasenoga i drugih zasluznih gradjana i za mene neocekivano visok nivo elementarne ljudske solidarnosti gradjana ucinili da ne dozivimo jos veci fijasko i katastrofu. Da je do ovih vlasti bilo mogli smo komotno svi da legnemo i pustimo da nas voda potopi. Edited May 20, 2014 by harper
Anonymous Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) :( jebote, a razmisljala sam da otvorim temu 'izbacite frust', stiglo me je veceras, sva govna koja sam videla, kolege i ljudi (ali ipak mnooooogo vise careva), rasizam, ali pravi pravcati nedvosmisleni rasizam, pa da ostane zabelezno kad sve prodje. ne mogu sad time da se bavim, ali moram da izbacim iz sebe. valjda tako to ide, u talasima, kako je ostalima? nemoj to da radis, nemoj da sedis za netom. ozbiljno ti ovo kazem. U boldovanom je poenta. ... i za mene neocekivano visok elementarne ljudske solidarnosti gradjana ucinili da ne dozivimo jos veci fijasko i katastrofu. I u ovom. Ja sam se bio plašio da smo se kao društvo totalno raspali, ali nismo. Edited May 20, 2014 by Anonymous
Mil@n Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 :( jebote, a razmisljala sam da otvorim temu 'izbacite frust', stiglo me je veceras, sva govna koja sam videla, kolege i ljudi (ali ipak mnooooogo vise careva), rasizam, ali pravi pravcati nedvosmisleni rasizam, pa da ostane zabelezno kad sve prodje. ne mogu sad time da se bavim, ali moram da izbacim iz sebe. valjda tako to ide, u talasima, kako je ostalima? nemoj to da radis, nemoj da sedis za netom. ozbiljno ti ovo kazem. Skoro pa neizvodljivo, sedim za kompom svaki drugi dan 10-01, takva priroda posla. Naprotiv, dođe mi da skupljam sve do jednog izjave ljudi tog tipa i samo da štekam. A onda opet vidim šta se dešava pa opet prvi put for real pomislim da bi neko mogao da mi na ovaj ili onaj način radi o glavi zbog toga. Haos.
kgmr Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 http://youtu.be/-JkwT_smxaw karakter uh, kakav pronalazak.
Recommended Posts