May 20, 201410 yr Međutim, takođe ima utisak, kao i ja ovde, da se iznenada pojavila (skinula sa fejsbuka) sjajna generacija klinaca, meni će to na kraju biti najjači utisak ovih poplava, nadam se. Danas sam se slomio od viđenog, očaj, kad se isstrijeznim valjfda ću biti u stanju da objasnim zašto.
May 20, 201410 yr Videla sam tu kravu pre par dana jos, zna li se da li su uspeli da je spuste, ili makar ostave hranu i vodu gore? Kasnim, brishite. :( Edited May 20, 201410 yr by Jelena Jelena
May 20, 201410 yr Danas sam se slomio od viđenog, očaj, kad se isstrijeznim valjfda ću biti u stanju da objasnim zašto. Drži se prijatelju, šta da ti pametno kažem, preživećemo svi nekako, štap i kanap, kao i uvek.
May 20, 201410 yr U RS nema mobilizacije vec se volonteri na svoju odgovornost upucuju preko CZastite u Doboj i Bijeljinu, za Samac i Brcko ce tek trebati. Situacija nije naivna..zmija, pacova, zaraze i smrad. Smece ne bi stigli odvesti 2000 kamiona da vozi a ima 40 ..na sve to sukob lokala i vlade rs. Nas 20 je citav dan cistilo 5000 m kvad od otpada i mulja..tesko raditi. Sva sreca narod nije nervozan ali Doboj ce se teze od ovog oporaviti nego od rata. Prizemlja unistena a tu sva mala privreda. O mrtvima ne bih, zvanicno petnaedt, nezvanicno.iz druge ruke..mnogo vise.