Jump to content

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Featured Replies

Međutim, takođe ima utisak, kao i ja ovde, da se iznenada pojavila (skinula sa fejsbuka) sjajna generacija klinaca, meni će to na kraju biti najjači utisak ovih poplava, nadam se.

Danas sam se slomio od viđenog, očaj, kad se isstrijeznim valjfda ću biti u stanju da objasnim zašto.

• Replies 6.4k
  • Views 763.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam na 1150 mnm, a i nisam u bujičnom području, ali sam vrlo blizu (vazdušno) Jablanici i Konjicu. 14 ljudi stradalo, mnogi se još vode kao nestali. Ovde je noćas i sinoć lilo tako da je

• Ovde, isto kao i u Srbiji, vlast ima polusvet.   Ilegalni kamenolomi, ilegalna seča šume (šume su nezamenljive kod stabilizacije terena) i eto katastrofe.   Nama ovde veliki šleper

• slepa živana
    slepa živana

Posted Images

Videla sam tu kravu pre par dana jos, zna li se da li su uspeli da je spuste, ili makar ostave hranu i vodu gore?

Kasnim, brishite. :(

Edited by Jelena Jelena

O, ne, čoveče.

Danas sam se slomio od viđenog, očaj, kad se isstrijeznim valjfda ću biti u stanju da objasnim zašto.

Drži se prijatelju, šta da ti pametno kažem, preživećemo svi nekako, štap i kanap, kao i uvek.

10390297_10202785487172891_7793940707331

10390297_10202785487172891_7793940707331

Evo ih i ovde:

aleksandar-vulin-nebojsa-stefanovic-popl

Свака јој част.

Nevjerovatno je prisebna. Dajte je za Premijera.

attachment.jpg

Nevjerovatno je prisebna. Dajte je za Premijera.

to je od prascica :D

post-987-0-42136800-1400622738.jpg

Fenomenalno.

U RS nema mobilizacije vec se volonteri na svoju odgovornost upucuju preko CZastite u Doboj i Bijeljinu, za Samac i Brcko ce tek trebati. Situacija nije naivna..zmija, pacova, zaraze i smrad. Smece ne bi stigli odvesti 2000 kamiona da vozi a ima 40 ..na sve to sukob lokala i vlade rs. Nas 20 je citav dan cistilo 5000 m kvad od otpada i mulja..tesko raditi. Sva sreca narod nije nervozan ali Doboj ce se teze od ovog oporaviti nego od rata. Prizemlja unistena a tu sva mala privreda. O mrtvima ne bih, zvanicno petnaedt, nezvanicno.iz druge ruke..mnogo vise.

Fenomenalno.

Nova lokacija Beograda na vodi. Arapi će poludeti!

baka slavna :heart:  srce da ti prepukne

Baku za premijera!

(ako ona neće, onda Vučića na jasen)