Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Uh, čuo se sa drugaricom iz Sarajeva, tvrdi da se Bosna od ovog neće oporaviti nikad, ali baš nikad, s obrzirom ko im na vlasti i iskustva šta je urađeno sa posleratnom pomoći. Kaže da je ovo prvi put da zvučim optimističnije od nje, a ne zvučim. Bedak.

Drugarica je apsolutno u pravu.

Posted

Gde reče?

Гостовао на РТС.

Posted

Uh, čuo se sa drugaricom iz Sarajeva, tvrdi da se Bosna od ovog neće oporaviti nikad, ali baš nikad, s obrzirom ko im na vlasti i iskustva šta je urađeno sa posleratnom pomoći. Kaže da je ovo prvi put da zvučim optimističnije od nje, a ne zvučim. Bedak.

i kod njih Vucic?

Posted

Гостовао на РТС.

Znači provereno, da ne širim pa ispadnem rogat.

Imam neku mini misiju da šerujem sve živo i mrtvo što mi dopadne očiju i šaka a tiče se bilo kog vida cenzure i laži vodećeg šljama. A kontam da ovo spada u cenzuru pošto pre (po informacijama očevidaca) ima 1000 nego 14 mrtvih. 

Posted

i kod njih Vucic?

Pa tu sam pokušavao da je tešim, kaže da se kod njih čitava lopovska garnitura sakrila u mišje rupe, a ja joj rekao da mi ovde boga molimo da se to kod nas desi, ali nisam uspeo, nikad nije bila ovako očajna (a prošla je kroz sve one usrane godine u Sarajevu).

Posted

Naprotiv, jako sam dobro obavešten od koje su fele.

Ako neko traži humanitarnu pomoć pre svega za one koji se izjašnjavaju kao Srbi, to nije humanitarna organizacija. U poplavama nisu stradali samo Srbi.

Mozes ti da se slazes ili ne slazes sa sa njima, to ne znaci da nisu legitimna humanitarna organizacija. Ne bi bili ako bi pare skupljali i metali sebi u dzep a ne tamo gde je i kome namenjeno. Ako tebe vredja to sto pomazu Srbe a ne Marsovce, a ti nemoj da dajes njima pare, ionako si postovao tebi drage i takodje legitimne organizacije. Pusti nas da preko njih pomazemo Srbima u Otadzbini.

I Srbi su ljudi.

Posted

Videla sam tu kravu pre par dana jos, zna li se da li su uspeli da je spuste, ili makar ostave hranu i vodu gore?

Malopre neko napisao na Twitteru da joj je doneta hrana.

Posted

rkvsxw.jpg

Pa tu sam pokušavao da je tešim, kaže da se kod njih čitava lopovska garnitura sakrila u mišje rupe, a ja joj rekao da mi ovde boga molimo da se to kod nas desi, ali nisam uspeo, nikad nije bila ovako očajna (a prošla je kroz sve one usrane godine u Sarajevu).

Posted

Mozes ti da se slazes ili ne slazes sa sa njima, to ne znaci da nisu legitimna humanitarna organizacija. Ne bi bili ako bi pare skupljali i metali sebi u dzep a ne tamo gde je i kome namenjeno. Ako tebe vredja to sto pomazu Srbe a ne Marsovce, a ti nemoj da dajes njima pare, ionako si postovao tebi drage i takodje legitimne organizacije. Pusti nas da preko njih pomazemo Srbima u Otadzbini.

I Srbi su ljudi.

Da ne bismo ovde trolovali, odgovaram ti na Politici i poplavama.

Posted

Malopre neko napisao na Twitteru da joj je doneta hrana.

BoG5jq4IAAABHwO.jpg

Posted

Na Savi nije baš toliko kritično. Brodovi još mogu da plove kanalom ali ako se ništa ne uradi za koju godinu od plovidbe nema ništa.

Posted

rkvsxw.jpg

Međutim, takođe ima utisak, kao i ja ovde, da se iznenada pojavila (skinula sa fejsbuka) sjajna generacija klinaca, meni će to na kraju biti najjači utisak ovih poplava, nadam se.