Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

da li neko zna koliko ima nestalih u Bosni?

Posted

A sto se za sutra forsira dan D za Beograd?

Posted

da bi ispalo da su ga spasili.

Posted

da bi ispalo da su ga spasili.

To. Danas popodne Maric na konfi smiruje, kaze sve je pod kontrolom i nema vise neposredne opasnosti, a u blicu u isto vreme "poslednja bitka za Sabac". Mislio vidi ih sto stavljaju apokaliptican naslov, a ono tekst jos gori.

Posted

To. Danas popodne Maric na konfi smiruje, kaze sve je pod kontrolom i nema vise neposredne opasnosti, a u blicu u isto vreme "poslednja bitka za Sabac". Mislio vidi ih sto stavljaju apokaliptican naslov, a ono tekst jos gori.

definitivno namerno dramatizuju i prave lazne 'frnotove' da bi iz ovog izasli sa : kako je delovalo dobro smo i prosli, svaka cast vucicu za samo 6 dana uspeo je da ukroti savu drinu kinu

Posted

Какав је кретен овај на РТСу, јуче је заустављао Лазанског а данас овог човека који реално описује катастрофалност тренутног система одбране. "Да ли мало превише критикујете".. Па мајмуне један.

Posted

Какав је кретен овај на РТСу, јуче је заустављао Лазанског а данас овог човека који реално описује катастрофалност тренутног система одбране. "Да ли мало превише критикујете".. Па мајмуне један.

Čovjek voli svoj posao i ne zna što bi bez njega.

Posted

Sad kazu na lokalnoj da na podrucju Macvanskog okruga u protekla tri dana nije izvrseno nijedno krivicno delo.

Eto sta nama treba da se desi da bi hostapleri obustavili svoju rabotu na par dana :isuse:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

pa ja sam se javio, ali me nisu hteli

Ja više nemam ni raspored :D poslednji put kad sam bio da budem prebačen iz prvog u drugi poziv pitam "pa dobro, gde se sad javljam u slučaju mobilizacije?", oni mi rekli, javićemo vam... To je bilo 2009-te :lol:

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Meanwhile in Croatia..

XY8UpIe.jpg

Edited by Frank Pembleton
Posted

pa ja sam se javio, ali me nisu hteli

Zašto te nisu hteli?

Posted

koji mostovi se brane, i koje kolo ce se igrati?