Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Mislim da smo već na dva topika apsolvirali da je poziv uputio par sati nakon što je grad poplavljen i da je to u tom trenutku bila smislena poruka.

Posted (edited)

Mislim da smo već na dva topika apsolvirali da je poziv uputio par sati nakon što je grad poplavljen i da je to u tom trenutku bila smislena poruka.

ja nisam pratila nijedan drugi topik sem ovoga, dobro da ste to i ovde pojasnili.

inace oprostite na sfrj patetici i patetici opste prakse, samo ovo, jace od mene:

*Prica o poplavi...

Šapnula je Drina Savi jednu priču o poplavi.

- Riješila sam, Savo, sestro, da se vrati sve na mjesto. Izliću se iz korita, potopiću polja žita.

Puteve ću potopiti i krovove sve prekriti. Da podsjetim srca mnoga, šta je bratstvo, šta je sloga. I granice izbrisaću, da izmirim Srpsku braću.

Jer tek onda kad izgubi, brat će s bratom da se ljubi.

Brat će brata da pomaže, brat će s bratom da se slaže.

I saznaće srca mnoga za jednoga oca - Boga.

Da se njemu oni mole i Hrvata, brata vole.

Da poteku sa usana molitve za Muslimana.

I da vole braću borce, Makedonce,Crnogorce.

U molitvi svak' pomene braću našu, sve Slovene.

Da se brat sa bratom druži, prijateljsku pomoć pruži.

U nevolji da se sjete jedan drugom da dolete.

To su, Savo, želje moje, da se vrati sve na svoje - Drina reče, pa poteče. Pričekaj me,

Drino, vodo, poći ću i ja sa tobom.

Potecimo mi zajedno, neka budu svi k'o jedno.

Nek' nauče da se vole, Bogu ocu da se mole.

Nek' se sjeti brat svog brata, da ne bude više rata."

Edited by InvisibleLight
Posted

Dvije vojne amfibije u ponedjeljak su cijeli dan angažirane u izvlačenju preostale žive stoke i drugih životinja iz Gunje. Amfibija je doslovno izgledala kao Noina arka

dvije-vojne-amfibije-spasile-su-vise-od-

Posted

bas sam pricao sa jednim drugom forumasem o tome kako ima mali broj autenticnih svedocenja na tv-u. da nisam ovakva mrcina isao bih da snimim apsolutno sve sto ljudi imaju da kazu. cudi me da se slabo cuju price iz obrenovca.

Posted

bas sam pricao sa jednim drugom forumasem o tome kako ima mali broj autenticnih svedocenja na tv-u. da nisam ovakva mrcina isao bih da snimim apsolutno sve sto ljudi imaju da kazu. cudi me da se slabo cuju price iz obrenovca.

pa cenzura

Posted

Update kod drugarice Kristaline, koriste se i ove statelitske slike.

BoFYrToCIAAeGwa.jpg

BoFZm5vIQAEwggE.jpg

Posted

jos samo se krokodili nisu pojavili

Posted

to moze da se uradi i stavi na youtube, ukoliko ljudi to odobravaju

Posted

Ajd' što nema autentičnih svedočenja nego što Kurir opušteno izmišlja i fabrikuje ista.

Posted

Kačeno na prethodnim stranama, očigledno je da su gradonačelnik i njegova klika primenili "Neće valjda" metod odbrane od poplave i otišli na krkanluk. Ovog puta su neki ljudi to platili životima.