Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Trazimo od banaka koje su ispraznile svoje bankomate u Sremskoj Mitrovici da se ne ponasaju kao idioti. Ljudi normalno funkcionisu!

UUUUUU kakvi jebeni maloumnici. I kod mene su to uradili, iako nije ni 1/5 opštine bila pogođena poplavom. Jedva sam našao u rajfajzen banci da dignem 100 maraka... Dok su za to vrijeme terminali za plaćanje radili uredno. Majku im jebem poganu. PU!

Posted

ta zgrada je u Nemanjinoj, moj Ješaro. 

Posted

Sad prosao Novi-Stari most marsutu, nema zive duse, samo jedan kombi RTV,  na svakih 50m ima velika zaliha punih dzakova za ne daj bobe. Sava u finom padu, a pozivi da se ide u Drenovac opet "prepumpani" posto imam vezu sa ljudima koji su na licu mesta, ja to mogu da pravdam kao politikanstvom ili u najboljem slucaju da zele da naprave "smene" tj. da umorne ljude zamene svezim, svakako ne mogu raditi posle 19-20h.

Posted

apropo spremnosti stručnih službi, skrenuću pažnju na ovaj post sa Serbiameteo foruma. Preneli su apsolutno jasno upozorenje W2U.

Mislim da je Ace kacio skrinsot prognoze po rekama, i sve ispodvalceno crvenom bojom. Na mogu da nadjem post

Posted (edited)

И он сере, изиграва Вучића..

едип: мада.... контам и да нервира кад неко вечито напмпава и сензационалише јефтино..

Edited by EmptyClip
Posted

Trenutno najgora postpoplavna situacija je u Maglaju i Šamcu. Ljudima jednostavno ne dijele pomoć!?

Klix je već lupio priču kako Srbi u Šamcu ne daju pomoć.... Na jutubu ima nekih snimaka iz Maglaja, ljudi će linčovati nekoga. A možda i treba tako...

Posted

Azilanti pomažu u groženim delovima Srbije - Štićenici Centra za Azil u Banji Koviljači nastavili su da nesebično pomažu u delovima Srbije koja su pretrpela štetu od poplave. Njih 33 poreklom iz Sirije, Sudana, Malija, Alžira i Komorskih ostrva su, u organizaciji Komeserijata za izbeglice i migracije otišli su danas u Krupanj gde će pomoći u sanaciji.

Posted (edited)

http://www.kurir-info.rs/uzivo-poplave-srbija-clanak-1377997  Apelujem na ministra policije da uhapsi ove sto sire dezinformacije i plase ljude i sire namerno paniku.

U protivnom cu im poslati ljude iz istog sela i napraviti evakuaciju u onoj njihovoj zgradi u bgd!!!

kakvi smradovi

kao da namerno izbacuju te lazne uzbune i drze tenziju da bi jos napumpali razmere nesrece kako bismo posle lakse progutali posledice

uz onaj tekst sa izmisljenim likom i pricom koji svedoci o odbrani SM, sijaju punim sjajem

Edited by InvisibleLight
Posted

Pa jel piše da su 'mobilni' - što ih nisu mobilisali na vodeni front :D

Iskopaju ih očas posla i ukopaju ih na njivu duž granice!

Trebalo je neko da prosledi takav predlog ministru Stefanoviću!

Nadam se da ce u buducnosti uraditi ovo po sto vise gradova. Ove ograde bi mogle da se drze po centralnim magacinima i rasporedjuju po potrebi. Ne zvuci mi kao prevelika investicija. 

Posted

selo Maljurevac, okolina Kostolca. takođe slike od danas.

10255281_10204068053322708_6580493631811

10363232_10204068013121703_7983097037328

Posted

^^ oво до јаја изгледа.

Posted

Mislim da je Ace kacio skrinsot prognoze po rekama, i sve ispodvalceno crvenom bojom. Na mogu da nadjem post

To je ovo.

http://s29.postimg.org/4m4mdaah3/Bo_AVVN_CMAIzlz_X_jpg_large.jpg

HMZ je znaci odradio za sve pare - i kishu i vodotokove i vodostaje - ono - redovna i vanredna odbrana i ostalo... Odatle je trebalo d preuzmu regionalni i lokalni centri za odbranu od poplava (ili kako se to vec danas zove ako postoji)...