Aće Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Šta se dešava u Moroviću i okolini? P.S. U Šapcu opet zovu za odbranu Drenovca. prati ovde https://www.facebook.com/sremska.mitrovica.stab a i reakcija na ono sto sam juce pomenuo Vazno: pojavila se dezinformacija da se mobilna oprema iz Novog Sada namerno i podlo ne koristi u odbrani Srema. Mobilna oprema je namenska i samo i jedino se moze koristiti u Novom Sadu. Sluzi za zatvaranje prolaza na donje bentove i nadvisnjenje montiranjem na namenska mesta napravljena na nasipu u Novom Sadu. Zar mislite da bi bili u stanju da krijemo opremu danas kada 1200 nas rizikuje zivote u jednoj od najtezih odbrana u istoriji? Novinari molim vas da se obratite Jeleni Paklar za fotografije i materijalne dokaze za to. Mozete prosetati i kejom u Novom Sadu da se i sami uverite. Od svih koji su to bez provere objavili ocekujemo po cokoladu za sve nase ljude ovde.
Deemer Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 prati ovde https://www.facebook.com/sremska.mitrovica.stab Hvala
Aće Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 UzickaRepublika @gjesic Trazimo od banaka koje su ispraznile svoje bankomate u Sremskoj Mitrovici da se ne ponasaju kao idioti. Ljudi normalno funkcionisu!
Lord Protector Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Moša EU: Mnogo manje od milijarde za SRBBrisel -- Uprkos jučerašnjoj najavi o milijardi evra pomoći iz evropskog fonda solidarnosti, Srbija teško može da računa na više od desetak miliona evra iz ovog fonda.Pometnju je izazvala evropska komesarka za humanitarnu pomoć Kristalina Georgijeva, koja je na podnevnom brifingu rekla novinarima da "Srbija može da se prijavi za pomoć iz fonda solidarnosti do iznosa od jedne milijarde evra" za rekonstrukciju i izgradnju nakon poplava.
dvb-t manijak Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) WTF? ili je baba u šoku ili? Navodno je samo jednom emitovano ________________________________________________________________________ Ova situacija neke ljude koji rade na spašavanju drugih stavlja u težak položaj ako su i njihovi bliski u opasnosti Tata, spasi me! Ja sam na krovu: SMS šokirao vatrogasca u akciji spasavanja Jeste teško to što smo dva dana bili bez hrane i vode, ali kada je kolegi Aleksandru Markoviću stigao SMS „Tata, spasi me. Ja sam na krovu!“, sledio sam se - priča za "Blic" pripadnik tima za spasavanje na vodi Sektora za vanredne situacije. Vatrogasac Zoran Stojičić Trenutak u kojem je u noći između petka i subote njegov kolega primio ovu poruku, za vatrogasca spasioca Zorana Stojičića bio je teži od svih šest dana koje je proveo u Obrenovcu spasavajući ljude iz poplavljenih kuća. - Već smo bili na granici izdržljivosti. Noć je. Ljudi vrište. Zovu u pomoć. Pucaju iz pištolja u vazduh da dođemo po njih. I Aleksandru, koji je inače iz Obrenovca, stiže poruka. Samo je zatvorio vrata kamiona i otišao po ćerku. Sam. Nisam smeo nikoga s njim da pošaljem. Dva sata nisam znao šta je s njim. Uspeo je da nađe čamac i da je skine sa krova. Kasnije smo helikopterom uspeli da je evakuišemo - prepričava dramu ovaj pripadnik tima za spasavanje na vodi Sektora za vanredne situacije sa 20-godišnjim iskustvom. On i njegov tim su šest dana bez prestanka spasavali ljude iz grada, a dva dana čak nisu imali ni hranu ni vodu. Kuća predsednika opštine Paraćin: Edited May 20, 2014 by dvb-t manijak
Roger Sanchez Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Bilo je već jednom, možda i dva put. Čak je bio i WTF. Možda si čak to bio i ti. A baba prepričava glasine. Inače, bila ona sitna ronilica iz Obrenovca na RTS. :ziga: Edited May 20, 2014 by Roger Sanchez
dvb-t manijak Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Možda si čak to bio i ti. A baba prepričava glasine. Nisam, jer retko otvaram internet od kako je ovo počelo, čisto preventivno da se ne iznerviram. Drugo, uvek proverim da li je nešto objavljeno. Ovo jeste bilo jednom u ovoj temi, ali niko nije odgovorio. Sve jedno, verovatno je baba bila pod utiskom. Inače, ja sam se lično uključio™ i upravo krećem na zadatak, pozdrav svima!
Roger Sanchez Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Bilo je odgovoreno, i toga se sjećam. I bio je wtf iznad videa. :D
Greek Freak Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 @Empty I ja to gledam, posto se po Fejsbuku siri nebuloza o pomoci koju C.Krst nije odneo gde je trebalo. Jedino na sta sam naisao je romsko naselje Veliki rit kod N. Sada, dobrano poplavljen jos pre nekoliko dana. Ako je to u pitanju, stvarno ne vidim u cemu gospoda vide problem.
akibono Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 sad na Prvoj jedna potpuno neverovatna baba, dvaput se pela na jasen da beži od poplave, drugi put je prenoćila na tom jasenu - sve je tamo nastradalo, samo nisam čuo iz kog je mesta kod Obrenovca.
EmptyClip Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 @Empty I ja to gledam, posto se po Fejsbuku siri nebuloza o pomoci koju C.Krst nije odneo gde je trebalo. Jedino na sta sam naisao je romsko naselje Veliki rit kod N. Sada, dobrano poplavljen jos pre nekoliko dana. Ako je to u pitanju, stvarno ne vidim u cemu gospoda vide problem. Велики рит је, ја мислим, излаз из Новог Сада према аутопуту, кад се пређе ДТД канал. Немам влаге везе дал је поплављено и ко ту живи. Ал ако је стварно поплављено ту онда престаје свака дилема о потребности помоћи.
salerokada Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Pa i ako nije poplavljeno, a jeste nehigjensko naselje ne treba praviti frku. Tada može da se kaže da to nije ok, jer ta pomoć nije bila namenjena njima, ali tim ljudima svakako treba pomoć.
InvisibleLight Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 UzickaRepublika @gjesic Trazimo od banaka koje su ispraznile svoje bankomate u Sremskoj Mitrovici da se ne ponasaju kao idioti. Ljudi normalno funkcionisu! Moja jedina radi al neću da je pominjem,mrzim bankeDok idea i roda još evakuisane, ni znaka života, iako je potpuno jasno da je opasnost ovde prošla Sve normalno funkcioniše, al još postoje potrebe za dezuranjem, ja danas ne radim jer sam u hali od ponoći do 6am, stigla human.pomoć Bosut raste ali tempom koji nije zabrinjavajuci Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Recommended Posts