John Coltrane Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Emtpy, pozvaniji je od mene Tinman, on je bas u Belim limovima (ex USS sad valjda drzava), juce smo bili zajedno pa mi je objasnio dosta toga oko njegove fabrike. Inace bivsa HI Zorka je raspordata po sektorima i sasvim dobro posluje Zorka keramika, Zorak Boje (valjda finska Tikurila), Zorka Farma (Hemofarm, tj. nemacka Shtada), Mlekaru je uzeo Bogicevic kao i neke njene delove pa stavio pod svoj koncern Farmakom (neka polj dobra bas izmedju Sapca i Obrenovca, pa sve do rudnika na KiM i akumulatora u Somboru). Dakle ista prica kao i u celoj Srbiji-gde je dobro privatizovano radi extra, gde nije nema ni stakla na prozorima, ruina mrtva.
EmptyClip Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Пасте што буби има направу за плутање Edited May 20, 2014 by EmptyClip
kim_philby Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Пасте што буби има направу за плутање joj mukica. nije u opasnosti? Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 ja mislio tvoja. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Töölönlahti Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 ješić okačio Dafuq? Je l' nije neki funfact da krave n'umeju uz stepenice? :D
kapetanm Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Ниси видео кад узјуре узбрдо по џомбама? Умеју, мада овде ће пре бити проблем низбрдо
nautilus Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Dafuq? Je l' nije neki funfact da krave n'umeju uz stepenice? :D ja mislim da ju je neko popeo gore, dok ne prodje voda.
EmptyClip Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Moжда је цивилизовано изашла кроз врата на терасу -_- едит: изгледа је овај буби од горе са Тајланда. одакле људи ископају те слике да ми је знати..... Edited May 20, 2014 by EmptyClip
Arkadija Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ljudi, jel neko zna da mi kaže kako da vodim zaposlene koji su sa poplavljenih područja? Jel neko izdao uputstvo ili se niko nije bavio tim banalnostima. Niko da me pogrešno ne razume, ja samo brinem, da ako nekoga vodim na radu, možda mu nekada bude problem za neko osiguranje ili neku pomoć, da ih ne drkaju birokrate.
freakns Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Џезеру, има ли шта у тој Зорци? Јел то ради уопште? minimalno i tamo sam bio poslom(jbt, celu Srbiju sam obisao...), oko 15-20% nekadasnje fabrike je preuzela i preuredila Victoria Group(moguce da su i vise uzeli, ovo je neki procenat za koji znam da su osposobljavali). sta li rade tamo, nemam pojma, ja sam bio u poslovnim prostorijama. kada se priblizis, to izgleda uzasavajuce. abnormalno veliki konglomerat koji je u vecini prazan i oronuo (nesto kao Pobeda na Petrovaradinu, ako znas kako je sada tamo)
Roger Sanchez Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Dafuq? Je l' nije neki funfact da krave n'umeju uz stepenice? :D To je iz Tišine kod Šamca, okačen video na topiku. Sama se popela. Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare
akibono Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Krava na terasi je iz Bos. Šamca i sama se popela - imate ovde na forumu i video snimak iz grada i sa te farme. Vrlo potresno :( Sent from my PMP5080CPRO using Tapatalk
salerokada Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 A zašto niko ne pise da je najvece mesto u opštini Lazarevac bez struje, vode, hleba i vode za pice i da je odsečeno od ostalih sveta zato sto je neko dao naredjenje da se minira dolma na Kolubari da bi se spasio kop Tamnava a pri tom poplavili pola mesta i pod vodom ostalo 500 kuca. (Odsecen, 16. maj 2014 09:48) # Link komentara Preporučujem (+23) Ne preporučujem (-7) Šta je ovo Naselja oko lazarevačkih kopova su pre četiri dana namerno potopljena kako bi se oni odbranili. Informacija je od ljudi koji su 4 dana bili zarobljeni na spratu kuće jer im je dvorište bilo pod vodom visine 2 metra. Mislim da je to čista budalaština. Ništa nije namerno potopljeno, ništa nije moglo da izdrži onoliku Kolubaru, a koliko mi je poznato nasipi ne postoje.
Recommended Posts