Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Ако је стварно отишла брана на том језеру код Уба, Обреновац је најебо. Већ је пичвајз пре Обреновца, на Авали највише за тамо јављају за евакуацију људи.

Duze vreme nema potvrde tako da je po svemu sudeci dezinformacija. Sad rekose da ni policija u Ubu nema informaciju i da su upravo poslali patrolu da proveri.

Posted

...ali punoletna. Citirana bratanica ime 18g ;)

al je zadrzala duh ko da joj je 8, rekla bih :)

Posted

Nije potvrđeno za Ub a ta evakuacija o kojoj se priča na Avali mi se čini da je jedna jedina, u Velikom Polju. GSS je tamo pre tri sata izvela šestoro ljudi na čistinu jer im je neko iz centra samouvereno obećao helikopter, i eno još uvek su tamo mokri i čekaju da se makar neki kamion probije do njih.

Posted

Odakle bre dolazi voda u toj Bosni, jebem mu miša,,,

Posted

jes' siguran ?

ja u ovo prosto ne mogu da poverujem

Grad Doboj je kompletan pod vodom, u užem centru grada dubina vode prešla je nezapamćenih 15 metara, potvrdio je Dragan Vasilić iz Štaba civilne zaštite grada Doboja.

Posted

jes' siguran ?

ja u ovo prosto ne mogu da poverujem

Grad Doboj je kompletan pod vodom, u užem centru grada dubina vode prešla je nezapamćenih 15 metara, potvrdio je Dragan Vasilić iz Štaba civilne zaštite grada Doboja.

greška u interpretaciji, rekao je da je voda do krovova privatnih kuća i do prvih spratova. dakle, oko 4 metra.

Posted

Е то већ има логике.

Posted

wtf , i 4 m je neverovatno

15 m, to bi i petospratnice potopilo 

Posted

Па јесте ал може да се свари у глави. Ал 15 метара јбт... узо сам да гуглам слике одма да видим то чудо. Срећа фолс аларм.

Вамо слике Крупња су страовалне. Градић у рупи комплетно под водом. И то сад пичи према Лозници где је већ 15 хиљада људи одсечено.

Posted

al je zadrzala duh ko da joj je 8, rekla bih :)

Jasta more

Posted

Вамо слике Крупња су страовалне. Градић у рупи комплетно под водом. И то сад пичи према Лозници где је већ 15 хиљада људи одсечено.

videla sam još danas popodne na onom klipu iz krupnja da je tamo užas

najgore u ovakvim situacijama su te konfiguracije sa brdima okolo (ako sam dobro videla)

tu se te bujice strovaljuju užasnom brzinom i snagom i nose sve pred sobom

mislim, nije isto ko kad se voda razlije po ravnici

Posted

Brana na Paljuvima nije probijena ali preliva.

Krupanj je izgleda prepušten sam sebi.

Posted

Ovo sve u krajevima gde je krenulo '41. I sa jedne i sa druge strane Drine.

Posted

Ovo sve u krajevima gde je krenulo '41. I sa jedne i sa druge strane Drine.

pokajte se, vi đavolove sluge

:Jova: