katamaran Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ако је стварно отишла брана на том језеру код Уба, Обреновац је најебо. Већ је пичвајз пре Обреновца, на Авали највише за тамо јављају за евакуацију људи. Duze vreme nema potvrde tako da je po svemu sudeci dezinformacija. Sad rekose da ni policija u Ubu nema informaciju i da su upravo poslali patrolu da proveri.
Hippie Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 ...ali punoletna. Citirana bratanica ime 18g ;) al je zadrzala duh ko da joj je 8, rekla bih :)
Muwan Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Nije potvrđeno za Ub a ta evakuacija o kojoj se priča na Avali mi se čini da je jedna jedina, u Velikom Polju. GSS je tamo pre tri sata izvela šestoro ljudi na čistinu jer im je neko iz centra samouvereno obećao helikopter, i eno još uvek su tamo mokri i čekaju da se makar neki kamion probije do njih.
Filipenko Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Odakle bre dolazi voda u toj Bosni, jebem mu miša,,,
EmptyClip Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 jes' siguran ? ja u ovo prosto ne mogu da poverujem Grad Doboj je kompletan pod vodom, u užem centru grada dubina vode prešla je nezapamćenih 15 metara, potvrdio je Dragan Vasilić iz Štaba civilne zaštite grada Doboja.
Аврам Гојић Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 jes' siguran ? ja u ovo prosto ne mogu da poverujem Grad Doboj je kompletan pod vodom, u užem centru grada dubina vode prešla je nezapamćenih 15 metara, potvrdio je Dragan Vasilić iz Štaba civilne zaštite grada Doboja. greška u interpretaciji, rekao je da je voda do krovova privatnih kuća i do prvih spratova. dakle, oko 4 metra.
duda Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 wtf , i 4 m je neverovatno 15 m, to bi i petospratnice potopilo
EmptyClip Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Па јесте ал може да се свари у глави. Ал 15 метара јбт... узо сам да гуглам слике одма да видим то чудо. Срећа фолс аларм. Вамо слике Крупња су страовалне. Градић у рупи комплетно под водом. И то сад пичи према Лозници где је већ 15 хиљада људи одсечено.
ficfiric Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 al je zadrzala duh ko da joj je 8, rekla bih :) Jasta more
duda Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Вамо слике Крупња су страовалне. Градић у рупи комплетно под водом. И то сад пичи према Лозници где је већ 15 хиљада људи одсечено. videla sam još danas popodne na onom klipu iz krupnja da je tamo užas najgore u ovakvim situacijama su te konfiguracije sa brdima okolo (ako sam dobro videla) tu se te bujice strovaljuju užasnom brzinom i snagom i nose sve pred sobom mislim, nije isto ko kad se voda razlije po ravnici
Muwan Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Brana na Paljuvima nije probijena ali preliva. Krupanj je izgleda prepušten sam sebi.
Filipenko Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ovo sve u krajevima gde je krenulo '41. I sa jedne i sa druge strane Drine.
duda Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ovo sve u krajevima gde je krenulo '41. I sa jedne i sa druge strane Drine. pokajte se, vi đavolove sluge
Recommended Posts