Prospero Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Dobro jutro iz suvog Sapca, Sava i dalje opada, barataju sa ciframa oko 630, bitno je da se i po nekoliko sati zadrzi na istoj visini, tj. da ne poraste, a svakako ce opadati usled suvog vremena. @ Ros Imas li vesti od drugara, Sevacire su zbrinute u Jankovu skolu (moju osnovnu ) sto je bukvalno 20m od mog posla, mogu posle 1 otici da ti potrazim druga ako je tamo, baci mi njegove podatke. ... a ostale OŠ, jesu li i one u igri kao kolektivni smeštaj?
Muwan Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 UzickaRepublika @gjesic · 51s Selo Gunja u Hrvatskoj. Par km od granice sa Srbijom
Singer Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 jel gunja granicno mesto izmedju hrvatske i bosne? odatle se dolazi na prelaz tj ulazak u brcko?
John Coltrane Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 a ostale OŠ, jesu li i one u igri kao kolektivni smeštaj? Ne znam, procitao sam da je i u Selovoj skoli kolektivni smestaj (ali procitah u negativnoj konotaciji posto je neko terao Rome odatle :( ). Ovo sam cuo od keve koja je pratila SA vesti, posto Ros trazi ortaka iz Sevarica.
ficfiric Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ne znam, procitao sam da je i u Selovoj skoli kolektivni smestaj (ali procitah u negativnoj konotaciji posto je neko terao Rome odatle :( ). Ovo sam cuo od keve koja je pratila SA vesti, posto Ros trazi ortaka iz Sevarica. Ja sam razumeo da se to desilo u Selovoj na Oridu. Tamo su smesteni Romi iz Mrdjenovca.
renne Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 sad mi nešto pade na pamet, kako su ovi krenuli sa cenzurom, ako im padne na pamet da ukinu tviter, u svom ludilu sve je moguće ovo je rešenje https://www.tunnelbear.com/
Ros Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Dobro jutro iz suvog Sapca, Sava i dalje opada, barataju sa ciframa oko 630, bitno je da se i po nekoliko sati zadrzi na istoj visini, tj. da ne poraste, a svakako ce opadati usled suvog vremena. @ Ros Imas li vesti od drugara, Sevacire su zbrinute u Jankovu skolu (moju osnovnu ) sto je bukvalno 20m od mog posla, mogu posle 1 otici da ti potrazim druga ako je tamo, baci mi njegove podatke. @ vathra Znam sta je sta, nisi izgleda citao moj post ;). Slazem se za helikoptere, oni su sve i svja u ovim situacijama, bez obzira koliko je nepristupacno uvek se moze spustiti "korpa" i uze sa jednim covekom. sinoc smo chatovali na fejsu. ok je, 90% ljudi iz sevarice je otislo, zene i decu su negde na Cer prebacili, a preostali muskarci se brinu o nasipu: na moje pitanje da li se sava izlila, odgovor: jos uvek nije. cevrntija to je mesto koje je najrizicnije je 4 do 5km od mene. izmedju je ravnica. nasip je dosta okvasio i stalno se pojavljuju rupe uvek na drugom mestu. duz obale na potezu od 1km nalazi se uvek min 500 ljudi sa vrecama i mehanizacijom. do sada smo bili uspesni ali dokle...sava je opala 20cm ali se ocekuje novi talas od hrvatske i bosne. sreca nasa da je pukla i pustila vodu u hrvatsku inace bi ovde kod mene bilo kao u obrenovcu. vojska trazi da se svi evakuisemo i da odvedemo i stoku. 90 posto ljudi se evakuisalo, ja sam ostao sa jos nekoliko komsija, da li je pametno ne znam, ne mogu da ostavim kucu i imam dosta stoke
Mil@n Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ovo je glavna ulica u Obrenovcu, Milosa Obrenovica. Snimao sam je iz kasike bagera, juce. Ne mogu nikako da se pomirim sa cinjenicom sta se desilo. Neshvatljivo mi je! Muka mi je vise od izjava vlasti , kako je to visa sila bla bla. Znalo se unapred da ce se desiti poplava, a niko pre toga nije bio spreman. Nigde oko grada ne postoji ni dzak peska postavljen kao zastita. O cemu pricamo onda… Neko ce grdno odgovarati za ovo, I ja cu se iako sam apolitican, prvi maksimalno potruditi za to! Drugo, apropo informacije o broju nastradalih (to me jos vise iritira). Neka vam svako kaze kako je prosao kad je pokusao da udje u Obrenovac . Odgovor koji je “dobio” je da se ljudi evakuisu I dalje da se ne pravi smetnja itd. Obrenovac je sada grad duhova! Nema toliko jos zaostalih ljudi. Smesno mi je , kako neko moze da prikriva broj nastradalih?! Pa logicno je da ce porodice istih da prijave nestanak ! Drug mi je juce rekao da mu je licno popadija iz Lazarevca rekla da su celu noc donosili mrtve iz Obrenovca u kapelu…Veliki broj. To je je jos jedan dokaz o cemu se “tajno” zna. Neko ce za to odgovarati sigurno! Drugo, u svim civilizovanim zemljama, imate direktne prenose sa LICA dogadjaja a ne iz prikrajka. Zamislite da jedan CNN npr prenosi slicne dogadjaje , I to izvestava sa mirnih delova terena, klasicnih poplava itd. Pa niko ih vise ne bi gledao! Ovde I da se pojavio CNN, I njega bi uhapsili! Najsvetlija tacka u svemu tome je da sam shvatio da koliko god mi Srbi realno mrzeli jedni druge zbog uspeha-neuspeha u normalnom zivotu, ipak u ovakvim situacijama svi postajemo rodjaci. Toliku dozu zelje da se nekom pomogne od strane I ljudi koje povrsno znam, nikada nisam do sada osetio. Hvala vam svima, I drago mi je jos vise u ovakvim situacijama sto sam Srbin! Zelim da vecina ljudi zna pravu istinu sta se realno desavalo I desava ovde, te vas molim sherujte ovaj status….
renne Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 LONČARI POPLAVLJENI Prema informacijama koje smo upravo dobili Lončari su poplavljeni, prema izjavama mještana nivo vode u Lončarima raste najmanje 15cm u minuti.Već su ugrožene neke farme pilića,plastenici i domaćinstva koja su već u vodi.
Recommended Posts