Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Važno: do 12h mogu da mi se prijave 2 vozača sa vozilom za prevoz pomoći. Gorivo obezbeđeno. Info i dogovor: @ETFovac @cmikii @NinaKej @MikicNenad @SaobrKamera ili mi pošaljite br. telefona na PM.

Ја мислим да сам ти послао мобилни.

Posted

Stiglo je, ali još ne mogu da otvorim. Javiće ti se neko sutra.

Posted

Бацио сам песка и у НСу. Град позвао, у ГЗу озбиљан оооозбиљан одзив, било је и превише људи, доста их је отишло и за Беочин у цементару.

Џакови одоше у Моровић, нег браћа тамо одраде подједнако добар посао.

Posted

tacno onaj srBski mentalitet, svi sve znaju najbolje...

kaze ova neka starija zena sto je tek danas odlucila da se evakuise, "kao imali smo jos ihahaj fore i do tavana, pa nece voda narasti 10m.."

a takav stav imaju i politicari generalno, tj u ovom slucaju cuckovic ili ko je vec donosio odluku na tom nivou... tipa, ma nece se izliti, a i ako se izlije, bice par cm vode u najgorem slucaju nekih 50cm...

Posted

tacno onaj srBski mentalitet, svi sve znaju najbolje...

kaze ova neka starija zena sto je tek danas odlucila da se evakuise, "kao imali smo jos ihahaj fore i do tavana, pa nece voda narasti 10m.."

a takav stav imaju i politicari generalno, tj u ovom slucaju cuckovic ili ko je vec donosio odluku na tom nivou... tipa, ma nece se izliti, a i ako se izlije, bice par cm vode u najgorem slucaju nekih 50cm...

Republika Nece Valjda.

Nece Valjda ti sto spase od propasti do sad nas...

Posted

Крупањ, кад се вода повукла

Bn9D7OuIgAAwkT_.jpg

Posted

:lol:

Sig.

Posted

Качене су слике за слање порукица, ево још једна

BoB-H8DCEAAeRpC.jpg

Posted

Republika Nece Valjda.

To je to, nema dalje.

Posted

Republika Nece Valjda.

:lolol: :lolol:

Ludaku!

Posted

Jbg.

A što im ne uvedu obaveznu mobilizaciju i tako ih izvade?

Posted

Valjevo posle poplave. Gospode Boze :cry:

Obnica, Belo polje, KPD; Kolubara, Mlin, park Jadar; Dom kulture, nova Crkva na uscu...

Posted

Jbg.

A što im ne uvedu obaveznu mobilizaciju i tako ih izvade?

Jbt... Gde izvuče ovaj spot iz spoilera... :isuse:

Apropo Valjeva negde pročitah da je to jedan od retkih gradova koji je sredio (očistio) vodotokove pre ovog sranja (od gradskijeh para)...

Posted

Gledam ovu našu decu kako volonterski rade i dočekuju evakuisane u prihvatilištima i svaka im čast...

Tja... Znam ja da to verovatno tako treba... Ali mi nekako ružno da te nesrećne ljude sačekujemo sa maskama i rukavicama...

Posted

ja bih samo da kazem da nije bilo ovog foruma dobijala bih skroz pogresnu sliku. i svaka cast svima vama koji na bilo koji nacin pomazete.