Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Ovaj spot rtsa o poplavama kad lete preko reka i poplavljenih površina je u isto vreme i super i strašan. Imam potrebu da ga odgledam u hdu i uz neki dobar instrumental....

Elem, Danijele nema, klinci poslali, umoran sam ko pas .....odo u krpe...

Posted (edited)

^^

Da, blizu one babe Ciganke ispod Gazele, koja je napravila onu sklepotinu i kaže da joj na pamet ne pada da ide odatle bez obzira na poplavu.

Edited by Anonymous
Posted

Tamo ima gomila stvari koje bi trebalo slikati da se zapamte kad se to sve poruši i izmeni...

Posted

Moj omiljeni kraj grada. Vodio sam tamo drugara iz Beča, odlepio čovek.

Posted

General Momir Zec dobio komadnu nad Dobojem, i mogućnost da evakuiše sva materijalno ljudska sredstva koja su potrebna

kao i u Sabcu...ista stvar...preuzimanje lokalne vlasti. Generali, jos penzionisani nikakvu ulogu nemaju jer je vojska minijaturna.

Posted

:ph34r:

možda i najupečatljiviji snimci

Posted

Akcija od juče:

vIKRKgA.jpg

Rezultat:

RqGESfV.jpg

Tako je urađeno od Brankovog mosta pa do kraja sajma, za ostalim nema potrebe, ako to prelije onda jebi ga, sutra ću da odem na NBG stranu da vidim šta se dešava.

Posted

:ph34r:

možda i najupečatljiviji snimci

To je taj spot. Fenomenalno.

Posted

Tako je urađeno od Brankovog mosta pa do kraja sajma, za ostalim nema potrebe, ako to prelije onda jebi ga, sutra ću da odem na NBG stranu da vidim šta se dešava.

Колега стање редовно на нбг страни.

Него размишљам када све ово прође шта ће са оволиким џаковима са песком.

Posted

Колега стање редовно на нбг страни.

Него размишљам када све ово прође шта ће са оволиким џаковима са песком.

Naći će se lopovi koji znaju gde to da zavaljaju.

Posted

Naći će se lopovi koji znaju gde to da zavaljaju.

Чудно или не,мислим да ће требати доста песка овим градовима који су да кажемо сада били поплављени,за реконструкцију,градњу....али ми смо вероватно толико паметни да их нећемо искористити.

Posted

Važno: do 12h mogu da mi se prijave 2 vozača sa vozilom za prevoz pomoći. Gorivo obezbeđeno. Info i dogovor: @ETFovac @cmikii @NinaKej @MikicNenad @SaobrKamera ili mi pošaljite br. telefona na PM.

Posted

Ovo je danas (kod Ade), a 2006-te je malo falilo da prelije nasip. Tako da ima još lufta.

kCXQI0n.jpg

Posted (edited)

@ Ros

Sevarice isto kao i Drenovac, sad sam opet proverio sa zetom, sve ok, a mozda ti se drug ne javlja ako je evakuisan pa se ispraznila baterija, ne znam kad si ga cuo zadnji put i gde je smesten (tj. imas li predstavu da li ima gde da se skloni ili ce ici u neko prihvatiliste?) Sevarice najmanje i  izmedju Macvanskog Pricinovica i Drenovca i najmanji izlaz imaju na Savu ako poredimo ta tri sela.

Danas tvitovao ove racune, a neki lik me posra i rece da su lazni racuni? Dajte brz info jel ovo tacno.

Bn_fA4gCQAAEd1-.jpg

Vec sam ranije postovao, sve je ok sa racunima, humanitarna organizacija je legalna. Ovo im je prezentacija, pa mozes i sam da se uveris u njihove aktivnosti.

Sto se tice gmaila, evo mog racuna donacije, ne bi li smirio neverne Tome.

paypal_logo.gif May 16, 2014 15:47:59 PDT

Transaction ID: 04T65626SR807173P

Hello D.... ....ic,

You sent a payment of €..... EUR to Organisation für humanitäre Hilfe - Srbi za Srbe

(szsaustrija@gmail.com)

It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Merchant

Organisation für humanitäre Hilfe - Srbi za Srbe

szsaustrija@gmail.com

+43 069910701934 Instructions to merchant

You haven't entered any instructions.    

imgUS_EN_NA01704_ProjNike_PPS_530x80.gif
Description Unit price Qty Amount 3000-donacija-1400280428 €.... EUR 1 €..... EUR Subtotal €.... EUR Total €..... EUR Payment €.... EUR Payment sent to szsaustrija@gmail.com     From amount $..... USD To amount €..... EUR Exchange rate: 1 USD = 0.711112 EUR

Invoice ID: 1040648110

Na njihovoj prvoj strani su izlistani svi dobrovoljni davaoci priloga, i ja takodje. Ko zeli da se igra Kluzoa, samo napred.

Lažni su računi, imaš ovde prave račune. A ima i paypal.

Stvarno? Hajde, zelim da verujem da nisi maliciozan i alergican samo zato sto se humanitarna organizacija zove Srbi za Srbe. Verujem da si samo malkice neobavesten, je li tako?

Edited by Њујоркер