Hamlet Strašni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ali baš minorno. Koliko sam video, samo su one stepenice kod klupica potopljene. Danas popodne još u mobil beton nije ušla voda a oni su skoro na samoj obali.
Anonymous Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ulazi polako, stavili su i tu džakove. Ali to je sve još uvek smešno, tako bude skoro svake godine. Videćemo šta nam stiže. A šta ona pametnica izigrava u gumenim čizmama (a ima gumene čizme, ne vidi se baš dobro na fotografiji), voleo bih da znam:
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) ... Edited May 19, 2014 by kud u maglu Simoviću
Hamlet Strašni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ulazi polako, stavili su i tu džakove. Ali to je sve još uvek smešno, tako bude skoro svake godine. Videćemo šta nam stiže. Stavili su svuda džakove tamo. I juče i danas potpuno samoinicijativno su ljudi radili. Danas su poslati kuću uveče, mada su se bunili a džakovi su odvezeni da bi se upotrebili tamo gde su zaista potrebni. Bara venecija je baš lepo zaštićena. Danas sam kod one šljunkare, video ogromnu baru i mislio sam da je probilo ispood bedema, međutim u pitanju je bila kišnica koja je istekla iz kruga šljunkare. Ivan Mitrović ili tako nešto...
Shaq Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) jbte, razvaljujete sa teorijama zavere, treba malo stati na loptu i ne prenositi svaki aber za socijalnih mreza... Edited May 19, 2014 by Shaq
Godfrey Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 U poplavama je, prema zvaničnim procenama, izmešteno skoro 950.000 osoba, a ugroženo je više od pola stanovništva BiH, izjavio je predsedavajući Veća ministara BiH Vjekoslav Bevanda danas u Sarajevu.Ovo je teska glupost, kakva evakuacija milion ljudi.. Imate li predstavu koliko je milion ljudi, i koliko vremena i prevoznih sredstava je potrebno za tako nesto. Pa milion ljudi staje u 20 000 autobusa, samo docaravam kolika je ta cifra. I gde da smestis tolike ljude..ili lapsus pri izjavi ili greska u prenosu informacije. Nego, vidim da se Vucic zahvaljuje Turskoj, promaklo mi da su oni nesto donirali..cuo neko koja je cifra u pitanju?
Anonymous Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ... Bara venecija je baš lepo zaštićena. Danas sam kod one šljunkare, video ogromnu baru i mislio sam da je probilo ispood bedema, međutim u pitanju je bila kišnica koja je istekla iz kruga šljunkare. Ivan Mitrović ili tako nešto... Jeste, dva nivoa odbrane je napravljeno, mada je ostala rupa u odbrani od desetak metara ispod gazele, pretpostavljam da će i to biti začepljeno, ako već nije. Gledao sam ekipu koja je juče to radila, carevi.
Anonymous Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 jbte, razvaljujete sa teorijama zavere, treba malo stati na loptu i ne prenositi svaki aber za socijalnih mreza... ?
Filipenko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ljudi, obratite pažnju na reči. "Izmešteno" nije isto što i "evakuisano". Jeste malo nesretno rečeno, ali ne radi se o organizovanoj evakuaciji 950 hiljada ljudi već o bežaniji onih koji su mogli, što u drugi grad, što na obližnje brdo. Čak i u toj varijanti se verovatno to pre odnosi na priču da u pogođenim područjima ima 950 hiljada ljudi.
Hamlet Strašni Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Jeste, dva nivoa odbrane je napravljeno, mada je ostala rupa u odbrani od desetak metara ispod gazele, pretpostavljam da će i to biti začepljeno, ako već nije. Gledao sam ekipu koja je juče to radila, carevi. Mislim da je ta rupa sinoć zapušena. Blizu one napuštene skretničarske kučice, sa ograđenim povrtnjakom, ako na nju misliš
Recommended Posts