theanswer Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kristijan amanpur završava intervju sa izetbegovićem o poplavama pričom o miloševiću,karadžiću,mladiću
Fear of the dark Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Naselja oko lazarevačkih kopova su pre četiri dana namerno potopljena kako bi se oni odbranili. Informacija je od ljudi koji su 4 dana bili zarobljeni na spratu kuće jer im je dvorište bilo pod vodom visine 2 metra. Ovo jednostavno nije tacno, kopovi su i sami potopljeni do vrha. Onaj ogromni bager tek malo vrhom viri iz vode, to je dubina od cca 60 metara.
elementary Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ni svedjani, finci, norvezani... naucili i oni s kime imaju posla "Norveška vlada je danas odlučila da donira dva miliona evra za projekte izgradnje koji čekaju Srbiju zbog poplava", izjavio je ambasador Norveške u Beogradu Nils Ragnar Kamsvag. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=19&nav_category=12&nav_id=850254
freakns Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Јесу друже норвежани. moje izvinjenja onda! (cenim i da su svedi, pun je klinac nasih tamo, nakupili su oni sigurno)
gospa buba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) dobro je bre, jebo nekretnine ma naravno. nego sam malo fitovala realnost, al zadjabe ^_^ mislim, praktichno slazem sa strane pomoc za EU. oni su slali nama, kad je kod njih bilo najvece sranje u jeku rata. mi smo krejzi ekipa, sve radimo naopako -_- Edited May 19, 2014 by gospa buba
urkozamanje Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kristijan amanpur završava intervju sa izetbegovićem o poplavama pričom o miloševiću,karadžiću,mladiću ma meni se vec danima povraca od slicnih stvari..
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kristijan amanpur završava intervju sa izetbegovićem o poplavama pričom o miloševiću,karadžiću,mladiću Treba je odvesti u Obrenovac, napuniti džepove mlevenim mesom i izbaciti iz čamca na najdubljem delu...nek je pirane rastrgnu. Govno neopevano.
renne Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 i kod dače ikodinovića je isto Od sutra, pa do daljnjeg bilo koja kafa u Kafani tako je sudjeno je besplatna ukoliko se pošalje sms na 1003
Nesh Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Buntovnik™ @penzionerrr 1h 22:01 AJMOOOOOOOOOOOO!!!!!! Širom Srbije pokrenuta je akcija „Plati kafu porukom na 1003″. Pozivamo sve ugostitelje da se priključe akciji! Evo izgleda i kod nas. Ne znam samo kako funkcionise i da li funkcionise.
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 moje izvinjenja onda! (cenim i da su svedi, pun je klinac nasih tamo, nakupili su oni sigurno) Не зезај,шта се извињаваш,ни ја не би знао да нисам гледао ону распалу Удовички како је ишла да прими ту помоћ.Ко нормалан може да испрати све у овој ситуацији.
Veletin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ovo jednostavno nije tacno, kopovi su i sami potopljeni do vrha. Onaj ogromni bager tek malo vrhom viri iz vode, to je dubina od cca 60 metara. Kopovi su potopljeni tek nakon što namerno poplavljivanje okolnih naselja nije urodilo plodom. O namernom poplavljivanju Obrenovca je pre tri dana govorio predsednik opštine Obrenovac Čućković. Od tada ga nigde nema.
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Kopovi su potopljeni tek nakon što namerno poplavljivanje okolnih naselja nije urodilo plodom. O namernom poplavljivanju Obrenovca je pre tri dana govorio predsednik opštine Obrenovac Čućković. Od tada ga nigde nema. Ja se iskreno nadam da ga nema jer ga u nekom podrumu natiču na kolac. Neomašćen.
Recommended Posts