Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

kristijan amanpur završava intervju sa izetbegovićem o poplavama pričom o miloševiću,karadžiću,mladiću

Posted

Naselja oko lazarevačkih kopova su pre četiri dana namerno potopljena kako bi se oni odbranili.

Informacija je od ljudi koji su 4 dana bili zarobljeni na spratu  kuće jer im je dvorište bilo pod vodom visine 2 metra.

Ovo jednostavno nije tacno, kopovi su i sami potopljeni do vrha. Onaj ogromni bager tek malo vrhom viri iz vode, to je dubina od cca 60 metara.

Posted

Јесу друже норвежани.

moje izvinjenja onda!

(cenim i da su svedi, pun je klinac nasih tamo, nakupili su oni sigurno)

Posted (edited)

dobro je bre, jebo nekretnine

ma naravno. nego sam malo fitovala realnost, al zadjabe ^_^

mislim, praktichno slazem sa strane pomoc za EU. oni su slali nama, kad je kod njih bilo najvece sranje u jeku rata. mi smo krejzi ekipa, sve radimo naopako -_-

Edited by gospa buba
Posted

Genijalno! Kozarska Dubica.

10406593_547660735343445_678337295106714

Posted

kristijan amanpur završava intervju sa izetbegovićem o poplavama pričom o miloševiću,karadžiću,mladiću

ma meni se vec danima povraca od slicnih stvari.. 

Posted

Treba je odvesti u Obrenovac, napuniti džepove mlevenim mesom i izbaciti iz čamca na najdubljem delu...nek je pirane rastrgnu. Govno neopevano.

Posted

i kod dače ikodinovića je isto

Od sutra, pa do daljnjeg bilo koja kafa u Kafani tako je sudjeno je besplatna ukoliko se pošalje sms na 1003

Posted

22:01 AJMOOOOOOOOOOOO!!!!!! Širom Srbije pokrenuta je akcija „Plati kafu porukom na 1003″. Pozivamo sve ugostitelje da se priključe akciji!

Evo izgleda i kod nas. Ne znam samo kako funkcionise i da li funkcionise.

Posted

moje izvinjenja onda!

(cenim i da su svedi, pun je klinac nasih tamo, nakupili su oni sigurno)

Не зезај,шта се извињаваш,ни ја не би знао да нисам гледао ону распалу Удовички како је ишла да прими ту помоћ.Ко нормалан може да испрати све у овој ситуацији.

Posted

Ovo jednostavno nije tacno, kopovi su i sami potopljeni do vrha. Onaj ogromni bager tek malo vrhom viri iz vode, to je dubina od cca 60 metara.

Kopovi su potopljeni tek nakon što namerno poplavljivanje okolnih naselja nije urodilo plodom.

O namernom poplavljivanju Obrenovca je pre tri dana govorio predsednik opštine Obrenovac Čućković.

Od tada ga nigde nema.

Posted

Kopovi su potopljeni tek nakon što namerno poplavljivanje okolnih naselja nije urodilo plodom.

O namernom poplavljivanju Obrenovca je pre tri dana govorio predsednik opštine Obrenovac Čućković.

Od tada ga nigde nema.

Ja se iskreno nadam da ga nema jer ga u nekom podrumu natiču na kolac. Neomašćen.