Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

kapiram. ne mora toliko slikovito. mislim, taj deo sa narecima i pashtetama <_<

Posted

Podeli se sirotinji, proda na akciji u Tempu, dodira se u humanitarnu pomoć. ...

ludaku :D

Posted

bubo kako su tvoji, šta se dešava? jel sve OK?

Posted

Ne mogu ljudi više, moram malo da kenjam da ne bi prokuvao. ...

Evo sad čekam Danijelu i Džeka Bauera pa malo da odspavam, radio sam 24 sata ....

Posted

18. мај 2014. at 13:48

Istina je da je nasip miniran na dva mesta, da je Obrenovac namenski poplavljen, ali ni oni nisu znali da ce se ovako nesto desiti. Sve to je uradjeno da bi most opstao, jer ako bi most pao to bi znacilo da Su gradjani Obrenovca osudjeni na smrt. Razmislite pre nego sto sudite. Moja kuca je potopljena do krova, nista vise nemam, ali sam svestan da je to zrtva koja je morala biti podnesena da bi se gradjani spasili. Takodje je jedna velika laz da u celoj Srbiji ima 5 zrtava, jer ih samo u mom naselju u Obrenovcu ima vise od 10. icon_sad.gif

Јел ово истина или се неко зеза.

Posted

Albanija nam takođe šalje pomoć :Hail:

Jedino nam britanske sise nisu ič dali

ni svedjani, finci, norvezani... naucili i oni s kime imaju posla

Rusi zato i sakom i kapom :Hail: kao i Slovenci. mislim da cemo im vecno ostati zahvalni(znaci jedno mesec dana, nakon cega ce biti ruska/slovenacka govna), ne toliko zbog humanitarne pomoci(koja je ogromna, da se ne zavaravamo), vec vise zbog ljudstva i mehanizacije

ogromne kolicine svega su stigle i iz Makedonije i Bugarske, samo sto se ne pise toliko o njima jer su dovozili u Paracin i Nis, a tu prijatelj velikog seika nema vlast, pa nema ni Pink sekspertize

Posted (edited)

bubo kako su tvoji, šta se dešava? jel sve OK?

sve (mislim uslovno) ok, svi 80+ evakuisani na vreme, bez panike, mladji se spasili bekstvom u poslednji chas. sad potopljeno, ko do krova ko do prozora. u nashoj kuci niko ne zivi vec godinama, nije ni nameravao, nego smo merkali da se ustupi ovom mladjem svetu sto je njihovo propalo odmah do krova, ako nashe ne potopi. no potopilo danas sve. 

svi zivi. starci bi precrkli, ali im ne da iskustvo, preturili su 300 govana do sad, sve znaju.

Edited by gospa buba
Posted

ni svedjani, finci, norvezani... naucili i oni s kime imaju posla

Јесу друже норвежани.

Posted

Željko Mitrović je izgleda otkrio novi vid marketinga. Pošto emituju live program bez reklama, sad u krug nabrajaju koja kompanija je koliko donirala.

Uprkos velikim novčanim problemima koje ima, kompanija Beohemija je izdvojila toliko i toliko novca za pomoć žrtvama... Kompanija Knjaz Miloš donirala je sredstva u vrednosti od...

Red toga, red "ekskluzivnih snmaka koje ima samo Pink". :isuse:

Pa slusaj onaj dan kad je bio gost premijera kao redovni poreski platisa, firma mu je 20 milki u blokadi

Posted

Ja sam mislio da je u Kraljevu u toku saniranje štete. Pojma nemam da je tamo frka :unsure:

Posted

Pa slusaj onaj dan kad je bio gost premijera kao redovni poreski platisa, firma mu je 20 milki u blokadi

Мученик.За хеликоптер има за порез нема :isuse: .

Posted (edited)

reche neki lik sa terena. ili tako neshto.

sta se radi sa tom kolichinom? sta se radi i inache? :unsure:

Danas status na fb - samo da se Matijevic ne docepa tih leseva zivotinja :P Edited by ducca
Posted

icon_sad.gif

Pa ako krenemo da se istinu tražimo u custom statusima sa fejsa, onda su i vanzemaljci u igri, jbg...

Posted

sve (mislim uslovno) ok, svi 80+ evakuisani na vreme, bez panike, mladji se spasili bekstvom u poslednji chas. sad potopljeno, ko do krova ko do prozora. u nashoj kuci niko ne zivi vec godinama, nije ni nameravao, nego smo merkali da se ustupi ovom mladjem svetu sto je njihovo propalo odmah do krova, ako nashe ne potopi. no potopilo danas sve. 

svi zivi. starci bi precrkli, ali im ne da iskustvo, preturili su 300 govana do sad, sve znaju.

dobro je bre, jebo nekretnine