gospa buba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kapiram. ne mora toliko slikovito. mislim, taj deo sa narecima i pashtetama <_<
renne Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Podeli se sirotinji, proda na akciji u Tempu, dodira se u humanitarnu pomoć. ... ludaku :D
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ne mogu ljudi više, moram malo da kenjam da ne bi prokuvao. ... Evo sad čekam Danijelu i Džeka Bauera pa malo da odspavam, radio sam 24 sata ....
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Milan Marić 18. мај 2014. at 13:48 Istina je da je nasip miniran na dva mesta, da je Obrenovac namenski poplavljen, ali ni oni nisu znali da ce se ovako nesto desiti. Sve to je uradjeno da bi most opstao, jer ako bi most pao to bi znacilo da Su gradjani Obrenovca osudjeni na smrt. Razmislite pre nego sto sudite. Moja kuca je potopljena do krova, nista vise nemam, ali sam svestan da je to zrtva koja je morala biti podnesena da bi se gradjani spasili. Takodje je jedna velika laz da u celoj Srbiji ima 5 zrtava, jer ih samo u mom naselju u Obrenovcu ima vise od 10. Јел ово истина или се неко зеза.
freakns Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Albanija nam takođe šalje pomoć Jedino nam britanske sise nisu ič dali ni svedjani, finci, norvezani... naucili i oni s kime imaju posla Rusi zato i sakom i kapom kao i Slovenci. mislim da cemo im vecno ostati zahvalni(znaci jedno mesec dana, nakon cega ce biti ruska/slovenacka govna), ne toliko zbog humanitarne pomoci(koja je ogromna, da se ne zavaravamo), vec vise zbog ljudstva i mehanizacije ogromne kolicine svega su stigle i iz Makedonije i Bugarske, samo sto se ne pise toliko o njima jer su dovozili u Paracin i Nis, a tu prijatelj velikog seika nema vlast, pa nema ni Pink sekspertize
Nesh Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Čelnici Grada Vranja pozvali građane koji žele da pomognu u odbrani Kraljeva od poplava da se hitno jave. Ja sam izgleda propustio vesti iz Kraljeva. Kakva je situacija tamo zna li neko?
gospa buba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) bubo kako su tvoji, šta se dešava? jel sve OK? sve (mislim uslovno) ok, svi 80+ evakuisani na vreme, bez panike, mladji se spasili bekstvom u poslednji chas. sad potopljeno, ko do krova ko do prozora. u nashoj kuci niko ne zivi vec godinama, nije ni nameravao, nego smo merkali da se ustupi ovom mladjem svetu sto je njihovo propalo odmah do krova, ako nashe ne potopi. no potopilo danas sve. svi zivi. starci bi precrkli, ali im ne da iskustvo, preturili su 300 govana do sad, sve znaju. Edited May 19, 2014 by gospa buba
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ni svedjani, finci, norvezani... naucili i oni s kime imaju posla Јесу друже норвежани.
Frank Pembleton Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Željko Mitrović je izgleda otkrio novi vid marketinga. Pošto emituju live program bez reklama, sad u krug nabrajaju koja kompanija je koliko donirala. Uprkos velikim novčanim problemima koje ima, kompanija Beohemija je izdvojila toliko i toliko novca za pomoć žrtvama... Kompanija Knjaz Miloš donirala je sredstva u vrednosti od... Red toga, red "ekskluzivnih snmaka koje ima samo Pink". Pa slusaj onaj dan kad je bio gost premijera kao redovni poreski platisa, firma mu je 20 milki u blokadi
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ja sam mislio da je u Kraljevu u toku saniranje štete. Pojma nemam da je tamo frka
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pa slusaj onaj dan kad je bio gost premijera kao redovni poreski platisa, firma mu je 20 milki u blokadi Мученик.За хеликоптер има за порез нема .
ducca Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) reche neki lik sa terena. ili tako neshto. sta se radi sa tom kolichinom? sta se radi i inache? Danas status na fb - samo da se Matijevic ne docepa tih leseva zivotinja :P Edited May 19, 2014 by ducca
Skyhighatrist Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pa ako krenemo da se istinu tražimo u custom statusima sa fejsa, onda su i vanzemaljci u igri, jbg...
renne Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 sve (mislim uslovno) ok, svi 80+ evakuisani na vreme, bez panike, mladji se spasili bekstvom u poslednji chas. sad potopljeno, ko do krova ko do prozora. u nashoj kuci niko ne zivi vec godinama, nije ni nameravao, nego smo merkali da se ustupi ovom mladjem svetu sto je njihovo propalo odmah do krova, ako nashe ne potopi. no potopilo danas sve. svi zivi. starci bi precrkli, ali im ne da iskustvo, preturili su 300 govana do sad, sve znaju. dobro je bre, jebo nekretnine
Recommended Posts