Skyhighatrist Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Pa isto tako je isla i prica da je Obrenovac zrtvovan da bi se spasilo Valjevo... Mislim... Odnosno, idi reci to Shaq-u, onda je Cuckovic cist kao suza... Edited May 19, 2014 by Skyhighatrist
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 imamo i komodora! Sweet Jesus! Brigadni general zgranut sto niko neće da se evakuiše iz Obrenovca. Danas prebacili 30 ljudi.
Блок_64 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Imaš ženu koja ne voli Memedovića? Auuu Srećan si čovek. Moj gasi tv kad se on pojavi na tv-u, kaže da ne može podneti moj sjaj u očima tad. Знаш да је раније он радио емисију о риболову,а ја по некада одем на пар дана на пецање.Добро није понекад већ скоро сваки викенд.Од тада га она мрзи,не знам зашто и ја би волео да ми жена оде негде на пар дана без мене .
kim_philby Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Неће ми жена више пипнути ни даљински. odkad je videla memedovicev prilog :D
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Uuu ova ribica sa RTS A se družila danas sa pilotima Edited May 19, 2014 by steins
Dagmar Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Hvala druze ... Bitno mi je da teren nije podlozan klizistima i da je put ok ! p.s. Naravno , najvise bih voleo da vecina roditelja odluci da se odustane od avanture ... Put je skroz ok za prolaz, ali ne znam to da teren nije podlozan klizizstima... mislim da klizista uvek ima kad ima puno vode, a tamo je u cetvrtak pala nenormalna kolicina vode!
Veletin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Pa isto tako je isla i prica da je Obrenovac zrtvovan da bi se spasilo Valjevo... Mislim... Milan Marić 18. мај 2014. at 13:48 Istina je da je nasip miniran na dva mesta, da je Obrenovac namenski poplavljen, ali ni oni nisu znali da ce se ovako nesto desiti. Sve to je uradjeno da bi most opstao, jer ako bi most pao to bi znacilo da Su gradjani Obrenovca osudjeni na smrt. Razmislite pre nego sto sudite. Moja kuca je potopljena do krova, nista vise nemam, ali sam svestan da je to zrtva koja je morala biti podnesena da bi se gradjani spasili. Takodje je jedna velika laz da u celoj Srbiji ima 5 zrtava, jer ih samo u mom naselju u Obrenovcu ima vise od 10.
gospa buba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 100 tona uginulih životinja u Obrenovcu?! reche neki lik sa terena. ili tako neshto. sta se radi sa tom kolichinom? sta se radi i inache?
radisa Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 reche neki lik sa terena. ili tako neshto. sta se radi sa tom kolichinom? sta se radi i inache? Spali se.
Tihajeza Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 krava je teška oko tonu, svinja 150 kg, pas 30kg (samo pomisli koliko je pasa po ulicama) pa onda to i nije toliko mnogo...
steins Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 reche neki lik sa terena. ili tako neshto. sta se radi sa tom kolichinom? sta se radi i inache? Podeli se sirotinji, proda na akciji u Tempu, dodira se u humanitarnu pomoć. ...
Tpojka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Spalionica. Ukopavanje i posipanje krečom. Proizvodnja pašteta...
radisa Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Podeli se sirotinji, proda na akciji u Tempu, dodira se u humanitarnu pomoć. ... Jebi se, smejem se, plakao bih....
Recommended Posts