mraki Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Željko Mitrović je izgleda otkrio novi vid marketinga. Pošto emituju live program bez reklama, sad u krug nabrajaju koja kompanija je koliko donirala. Uprkos velikim novčanim problemima koje ima, kompanija Beohemija je izdvojila toliko i toliko novca za pomoć žrtvama... Kompanija Knjaz Miloš donirala je sredstva u vrednosti od... Red toga, red "ekskluzivnih snmaka koje ima samo Pink". Edited May 19, 2014 by mraki
Skyhighatrist Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 A zašto niko ne pise da je najvece mesto u opštini Lazarevac bez struje, vode, hleba i vode za pice i da je odsečeno od ostalih sveta zato sto je neko dao naredjenje da se minira dolma na Kolubari da bi se spasio kop Tamnava a pri tom poplavili pola mesta i pod vodom ostalo 500 kuca. (Odsecen, 16. maj 2014 09:48) # Link komentara Preporučujem (+23) Ne preporučujem (-7) Šta je ovo Gle, od svih scenarija, ovaj mi je najneverovatniji, mada gde zivimo, nista nije potpuno nemoguce. Mi zapravo jos uvek ne znamo tacno gde je tacno voda prelila/probila/krenula, za to nam treba neka investigative emisija poput onih "Seconds from disaster" varijanti... Гледам сад, бог те, каква је то наређена евакуација Обреновца кад народ углавном бира да остане. Полупразни камиони, спасиоци их опслужују водом и храном, јеботе нису дошли да келнеришу већ да их ваде. То дугорочно значи ништа од дезинфекције целог града ни здравствене превентиве јер ће свако бити сам свој мајстор Pre jedno sat cujem GSS ekipu kojima iz centra javljaju da nema vise ostavljanja hrane, vode, lekova za ove koji nece da idu. Kaze otprilike "recite im da ako ne izadju sad, sledeci put ce neko mozda da ih obidje za cetiri-pet dana... Mada verujem da kad im naidje zandarmerija ili 63. padobranska ima da ih iznesu sa sve stolicama na kojima sede, sumnjam da ce da ih i pored svega ostaviti tamo da pomru od gladi i zedji.
gospa buba Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 hoće li jedna jedina generacija s ovih prostora dočekati da nema stotine hiljada ljudi da moraju da počinju svoje živote od 0? kada sami ne pucamo u sebe tu je majka priroda da nas zatuče... to je tako, ko ume, i bog mu doda <_<
Veletin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Azarbejdžan poslao pomoć. Sleteo Iljušin na surčinski aerodrom.
morgana Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Željko Mitrović je izgleda otkrio novi vid marketinga. Pošto emituju live program bez reklama, sad u krug nabrajaju koja kompanija je koliko donirala. Uprkos velikim novčanim problemima koje ima, kompanije Beohemija je izdvojila toliko i toliko novca za pomoć žrtvama... Kompanija Knjaz Miloš donirala je sredstva u vrednosti od... Red toga, red "ekskluzivnih snmaka koje ima samo Pink". kralj splavova, vazda bio pfuj
Geo Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Rudnik deluje da je ok, prolazili su moji, ima nekoliko mesta usput gde je put ostecen sto nimalo nije cudno, ali su jos za vikend ekipe to sanirale. Hvala druze ... Bitno mi je da teren nije podlozan klizistima i da je put ok ! p.s. Naravno , najvise bih voleo da vecina roditelja odluci da se odustane od avanture ...
nautilus Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 www.jpost.com/International/Israel-extends-arm-to-flood-ravaged-Serbia-and-Bosnia-352613 izrael i bibi
svashtabezneshto Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Неће ми жена више пипнути даљински. Imaš ženu koja ne voli Memedovića? Auuu Srećan si čovek. Moj gasi tv kad se on pojavi na tv-u, kaže da ne može podneti moj sjaj u očima tad.
nautilus Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Brigadni general? Otkad mi imamo ovakve činove? imamo i komodora!
Tpojka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) www.jpost.com/International/Israel-extends-arm-to-flood-ravaged-Serbia-and-Bosnia-352613izrael i bibi Je l' milion i po tona neka greška? Edited May 19, 2014 by Tpojka
Veletin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Gle, od svih scenarija, ovaj mi je najneverovatniji, Naselja oko lazarevačkih kopova su pre četiri dana namerno potopljena kako bi se oni odbranili. Informacija je od ljudi koji su 4 dana bili zarobljeni na spratu kuće jer im je dvorište bilo pod vodom visine 2 metra.
Gricko Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Brigadni general? Otkad mi imamo ovakve činove? To je deo adaptacije na NATO standarde.
Recommended Posts