Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

Da li zna neko kakvo je stanje na Rudniku ? Ovi nenormalni iz skole hoce decu da vode sledece nedelje na rekreativnu nastavu , cisto da na pripremam klinca(2.razred) na vreme da mozda nece sa drugarima ovaj put ...  :isuse:

Rudnik deluje da je ok, prolazili su moji, ima nekoliko mesta usput gde je put ostecen sto nimalo nije cudno, ali su jos za vikend ekipe to sanirale.

Posted

Memedovic je mešavina Grizlija Adamsa i Džeka Bauera.

Posted

VATAFAK, novinar HRTa daje izveštaj na RTSu i to na čistom hrvatskom sa sve HRT mikrofonom!!!

Izdaja! Vučicu reaguj!

bilo je i popodne iz gunje javljanje hrt reportera.

danas novinarka tv nova iz hrvatske, nakon izjave marica, prinosi mikrofon uz pitanje, ko ste vi i koja vam je funkcija?  :blink:

pink je imao snimke zabrezja iz vazduha... veci deo pod vodom, uz nekoliko suvih ulica.

Posted

sta je napravio memedovic?

sjeo u camac i napravio prilog iz jamene.
Posted

Memedovic je mešavina Grizlija Adamsa i Džeka Bauera.

"Nemamo cunamije, nemamo zemljotrese... Dobro imamo ratove..."

Podsjeti me na Prleta:

"Im'o sam i ja iz matematike peticu... Dobro keca..."
Posted

bilo je i popodne iz gunje javljanje hrt reportera.

danas novinarka tv nova iz hrvatske, nakon izjave marica, prinosi mikrofon uz pitanje, ko ste vi i koja vam je funkcija? :blink:

pink je imao snimke zabrezja iz vazduha... veci deo pod vodom, uz nekoliko suvih ulica.

Hmmm. ....kad opet razmislim, ispada da se RTZ javlja centrali. :sfrj:

Posted (edited)

memedovic najavljuje odlazak sutra u morovic da vidi kako ide vode kroz shume il gde i kako se ponasha divljach jer ona se uvek shcucuri negde gde ce ostati suvo :D:)

Edited by InvisibleLight
Posted (edited)

Ali Daciceva buvljak trenerka sa okruglinom i neosuncan deo vrata. ..... :Hail:

Edited by steins
Posted

ali rekli su ranije da je divljac kao sumanuta bezala tuda, ne u ovoj emisiji

Posted

memedovic meni uvek bio car

Posted

Ovaj HRT-ov novinar (Tin) već par dana izvještava iz Gunje i za RTS.

Klizišta su strah strahova, ne znam koliko je ovo u zvorničko, slike malo pomažu u procjeni, jutros su govorili da je u pitanju cijela planina koja se kreće ka Drini.

Evo klizišta iz centralne Bosne.

http://youtu.be/naazpg7cPS8

Posted

Dolma je naziv za nasip, bilo koji nasip pored reke. Dolma je dakle i pored Kolubare i pored Save, etc.

Ovo o dizanju nasipa u vazduh koje je izazvalo poplavu je cista fantazija..

1. A zašto niko ne pise da je najvece mesto u opštini Lazarevac bez struje, vode, hleba i vode za pice i da je odsečeno od ostalih sveta zato sto je neko dao naredjenje da se minira dolma na Kolubari da bi se spasio kop Tamnava a pri tom poplavili pola mesta i pod vodom ostalo 500 kuca.

comment-android.gif (Odsecen, 16. maj 2014 09:48)

# Link komentara

Posted

ovo mi je jedina kul sala na ovu temu

10371603_899624600063834_615300524782300

Posted (edited)

Гледам сад, бог те, каква је то наређена евакуација Обреновца кад народ углавном бира да остане. Полупразни камиони, спасиоци их опслужују водом и храном, јеботе нису дошли да келнеришу већ да их ваде. То дугорочно значи ништа од дезинфекције целог града ни здравствене превентиве јер ће свако бити сам свој мајстор

Edited by kapetanm
Posted

ali rekli su ranije da je divljac kao sumanuta bezala tuda, ne u ovoj emisiji

nemam pojma. juce kad sam se vracala iz morovica prolazila putem uz te morovicke shume i samo chekala da mi izleti neki unezveren jelen da ga ponesem za vecheru ,al nishta :)

.........................

(22:05)

BBC World News kreće sa praćenjem iz sata u sat, potrebni ljudi koji govore engleski iz ugroženih mesta, kontakt natasa.simovic@bbc.co.uk