sandine Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Mapa poplava na Balkanu. https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zIoJV9p4NSU4.kEqDDwj8kt8U
katamaran Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Mapa poplava na Balkanu. https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zIoJV9p4NSU4.kEqDDwj8kt8U Smederevska palanka van poplava po ovoj mapi a i tamo je prilican picvajz koliko ja znam.
gagilija Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) ovo na pinku je ....pored profesionalnog prevodioca, ova na tarzan inglisu prica sa predstavnickom UN edit: premestite gde treba... Edited May 19, 2014 by gagilija
Pokojni Ruxin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 pa to je obrenovac. znaci panika, nije bas tako strasno. valjda ne bi pustali struju ako ocekuju da probije zabrezje... daj reci nesto vise kad si vec tu na licu mesta. A sta da ti kazem, zivim na ostrvu otkad je izbilo ovo sranje.. svakakve informacije kruze, ljudi seru, panice, pricaju gluposti po ceo dan, ne znam vise nista sa sigurnoscu. O ovom talasu znam isto sto i vi, sa tv-a. Za nas ne brinem, treba da bude mnooogo veliki talas da bi mi bili ugrozeni, samo se nadam da nece da prouzrokuje neko dodatno vece sranje u gradu. A i kontam da smo u bilo kakvoj opasnosti evakuisali bi nas u roku od sat vremena, kao sto je baric ociscen ekspresno kad je bila frka.
InvisibleLight Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Smederevska palanka van poplava po ovoj mapi a i tamo je prilican picvajz koliko ja znam. i paracin
renne Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 realno- što ga prizivaju? kome on, uopšte, treba? ma ljudi sebi dali oduška, realno se zajebavaju, tj. zajebavaju njega
harper lee Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Znam, ali ovi će biti u mogućnosti da se vrate i u dobroj meri, kroz godinu ili dve nastave sa životom kakvim su živeli. Jedini razuman izgovor kojeg mogu da se setim je da se plaše pljačke, ali ni on, najblaže rečeno, ne može biti adekvatan. Koliko god empatija dominirala kada se stavljamo u poziciju tih ljudi, trebalo bi i oni da imaju dovoljno svesti, da poštede sebe tog zaraženog brloga i omoguće ljudima i čamcima koji ih tu opslužuju da odu na neko drugo podjednako unesrećeno mesto. Na stranu što opasnost očito može i dalje da ih surva u smrt. Nisam ja ni za ni protiv, samo prenosim ono sto sam video kad su ljudi u takvim situacijama. Ja bih (kao sto i jesam) ostavio sve za sobom ali se trudim da ne osudjujem ljude koji urade suprotno. U krajnjoj liniji, o njihovim zivotima se radi.
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 kakve veze jeshicev shtab ima s voljom shabachkog prevoznika duga i kontrolisanjem lopovskog karaktera svih prisutnih ovo i da je od slova do slova sve tacno nista ne govori o organizaciji,predvidjanju,dinamici zastite, pravovremenoj evakuaciji i ostalim nadleeznostima a prica 'sa terena' ima kolikoi ljudi koji su ucestvovali, svi pamte i nesto lose i dobro u toj noci text je napisan kao da su skupljeni svi moguci losi incidenti (koji cak nisu u domenu shtaba) u jednu pricu i sad to treba da dokaze nesto Нисам устврдио да Дуга има било какве везе са Јешићевим вођством. Ако је тачно то што је у тексту то значи да није обезбеђен превоз назад за добровољце. Текст је обична смећарска гомила речи која треба да звучи сензационалистички. Иако је ово за превоз добровољаца тачно. Само полако, без вичханта :)
adam Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 A sta da ti kazem, zivim na ostrvu otkad je izbilo ovo sranje.. svakakve informacije kruze, ljudi seru, panice, pricaju gluposti po ceo dan, ne znam vise nista sa sigurnoscu. O ovom talasu znam isto sto i vi, sa tv-a. Za nas ne brinem, treba da bude mnooogo veliki talas da bi mi bili ugrozeni, samo se nadam da nece da prouzrokuje neko dodatno vece sranje u gradu. A i kontam da smo u bilo kakvoj opasnosti evakuisali bi nas u roku od sat vremena, kao sto je baric ociscen ekspresno kad je bila frka. ne znam, pretpostavljam da sava ne raste nego su problem nasipi. nadam se da ce izdrzati. srecno.
Muwan Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Radioamateri potvrdili da se otvorio nasip u Zabrezju, Jesu li još uvek na onom istom ustream linku ili negde drugde?
EmptyClip Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Jesu li još uvek na onom istom ustream linku ili negde drugde? Ставио сам ти већ ал ниси видео.. http://live.poplave.rs/ http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/1078091-rudolf-van-vin-kuva-za-evakuisane-majke-sa-decom не знам ко је батица, ал браво.
pacey defender Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Mnogo ljudi nije napustilo Obrenovac. Dolazile su ekipe, ali oni nece da idu. Ima kuca koje su na suvom na ostrvima, a ima i onih koji su na spratovima gde je poplavljeno prizemlje, a nece da napuste kucu. Koliko je meni poznato, ima delova Obrenovca nisu ugroženi. Porodica moje devojke živi između Obrenovca i Zvečke. Ne znam da li se to vodi kao Obrenovac u smislu najave evakuacije. Tamo nema nikakve poplave. Stanovnici naselja su u svojim domovima. Ovi moji su preventivno popeli sve stvari na prvi sprat koji inače ne koriste. Nemaju struju. Imaju mobilne telefone ali ih štedljivo koriste jer ne mogu da napune baterije. Imaju i internet konekciju putem telefona. Raspolažu svim informacijama. Sad smo se čuli. Kažu da su ih iz štaba obišli oko 14h i da su im doneli vodu za piće. Nije bilo govora o evakuaciji.
renne Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 U r.srpskoj zvanično za sada 17 nastradalih. sutra dan žalosti
Pokojni Ruxin Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 ne znam, pretpostavljam da sava ne raste nego su problem nasipi. nadam se da ce izdrzati. srecno. Hvala. Net preko telefona radi nekako od juce, pa bacim pogled na forum kad stignem (hvala punjacu za kola), jer na vestima pisu samo gluposti, a ovde se mozda i zalomi nesto pametno. :) Prenosio bih inforamcije sa lica mesta, ali kad razmislim kakvih sam se sve gluposti naslusao do sad mislim da je najpametnije da ne unosim zabunu sa svakakvim neproverenim informacijama.
Recommended Posts